karampidisdamianos Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Καλησπερα παιδια.Καποιος καμια ιδεα η κατι; Λοιπον χρειαζομαι 7-10 αισθητηρες θερμοκρασιας καλητερα επαφης οι οποιοι να μου στελνουν δεδομενα σε tablet laptop χωρις συνδεσεις internet αλλα ασυρματα.να μετρανε απο 10 εως 90 βαθμους και να μπορουν να μετακινηθουν σε χωρους...πχ σημερα σε ενα ξενοδοχεια την αλλη βδομαδα σε ενα σπιτι για 1-2 μερες.
vactirio Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Με ρεύμα ή μπαταρίες? Αυτό κάνει μεγαλη διαφορά στην λύση και την τιμή. Εχω ασχοληθεί για ένα εργοστάσιο (περίπου 30 αισθητήρες) και έχω πάρει με μπαταρίες που η διάρκεια τους κρατάει περίπου 2 χρόνια. Ακριβή λύση γενικά. Είχα πάρει από Αγγλία πριν απο το Brexit από εδώ: Γενικά πριν προχωρήσεις, πρέπει να γραψεις ακριβώς τι χρειάζεσαι για να δεις αν το υποστηρίζει το software (πχ alarms κλπ) https://wireless-sensors.co.uk/ Επίσης λάβε υπόψη σου ότι πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι έχει κάλυψη wifi εκεί που ενδιαφέρεσαι να τους βάλεις. Η κάλυψη μπορεί να μην ειναι πάντα δεδομένη. Στην περίπτωση αυτή ισως χρειάζεται να δεις μονάδες που χρησιμοποιούν LoRa αντί wifi και συνδέονται σε κεντρική μονάδα (ή οποία ειναι στο Internet). 3 1
haris_216 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vactirio είπε Με ρεύμα ή μπαταρίες? Αυτό κάνει μεγαλη διαφορά στην λύση και την τιμή. Εχω ασχοληθεί για ένα εργοστάσιο (περίπου 30 αισθητήρες) και έχω πάρει με μπαταρίες που η διάρκεια τους κρατάει περίπου 2 χρόνια. Ακριβή λύση γενικά. Είχα πάρει από Αγγλία πριν απο το Brexit από εδώ: Γενικά πριν προχωρήσεις, πρέπει να γραψεις ακριβώς τι χρειάζεσαι για να δεις αν το υποστηρίζει το software (πχ alarms κλπ) https://wireless-sensors.co.uk/ Επίσης λάβε υπόψη σου ότι πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι έχει κάλυψη wifi εκεί που ενδιαφέρεσαι να τους βάλεις. Η κάλυψη μπορεί να μην ειναι πάντα δεδομένη. Στην περίπτωση αυτή ισως χρειάζεται να δεις μονάδες που χρησιμοποιούν LoRa αντί wifi και συνδέονται σε κεντρική μονάδα (ή οποία ειναι στο Internet). Είμαι άσχετος (και αδιάφορος θα έλεγα) για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορώ όμως να μην πω μπράβο στον φίλο για μία απάντηση to the point, με προτάσεις και (απ' ότι φαίνεται) γνώση για αυτό που απαντάει, χωρίς να πλατιάζει. Πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο αφού τις περισσότερες φορές απαντάΜΕ (δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου) με γνώμη αντί για γνώση, θεωρίες ή απαντήσεις που εκτροχιάζουν το όποιο θέμα προς άσχετες κατευθύνσεις. Μπράβο φίλε μου Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από haris_216 1
karampidisdamianos Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Στις 23/4/2022 στις 7:57 ΠΜ, vactirio είπε Με ρεύμα ή μπαταρίες? Αυτό κάνει μεγαλη διαφορά στην λύση και την τιμή. Εχω ασχοληθεί για ένα εργοστάσιο (περίπου 30 αισθητήρες) και έχω πάρει με μπαταρίες που η διάρκεια τους κρατάει περίπου 2 χρόνια. Ακριβή λύση γενικά. Είχα πάρει από Αγγλία πριν απο το Brexit από εδώ: Γενικά πριν προχωρήσεις, πρέπει να γραψεις ακριβώς τι χρειάζεσαι για να δεις αν το υποστηρίζει το software (πχ alarms κλπ) https://wireless-sensors.co.uk/ Επίσης λάβε υπόψη σου ότι πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι έχει κάλυψη wifi εκεί που ενδιαφέρεσαι να τους βάλεις. Η κάλυψη μπορεί να μην ειναι πάντα δεδομένη. Στην περίπτωση αυτή ισως χρειάζεται να δεις μονάδες που χρησιμοποιούν LoRa αντί wifi και συνδέονται σε κεντρική μονάδα (ή οποία ειναι στο Internet). Με βολευει με μπαταριες και με ενδιαφερει να κρατανε μαξ 5 μερες...αναλογα την τιμη δηλαδη αμα αλλαζει πολυ το κοστος μου κανει και με καλωδια.ναι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει καληψη wifi...βεβαια θα μπορουσε και το λαπτοπ μ να κανει δικτυο η καποια πατεντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα