Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι, οι igpu είναι ακόμη η λύση ανάγκης, εσυ δεν έχεις ανάγκη, θέλει ανάλυση για να καταλάβεις δεν είναι μόνο τα παιχνίδια που θέλουν gpu, χιλια μιρια πράγματα τις χρησιμοποιούν 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως που έχω τον 3700X, βλέπω σαν λογική αναβάθμιση τον 5900X (αν είχα τα λεφτά), ή ακόμη και τον 3900X αν ηταν σε πολυ καλη τιμή (πάλι αν ειχα τα λεφτά).

Αλλά επειδή δεν έχω τα φράγκα κάθομαι στα αυγά μου και απολαμβάνω τον 3700X, που ουσιαστικά με καλύπτει και με το παραπάνω για το 99% της χρήσης που κάνω.

Μια αναβάθμιση σε NVME , π.χ. Samsung 970 EVO PLUS 1TB, ή WD SN750 1TB, ή (αν παίζει κάποιος παιχνίδια) αναβάθμιση σε RTX 3060/3060Ti, ή RX 6600/6600XT θα ήταν πιο λογική.

Σημείωση: οι 980 PRO και SN850 ειναι πιο ακριβοί και δεν χρειάζονται/προτείνονται.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Εγώ πάντως που έχω τον 3700X, βλέπω σαν λογική αναβάθμιση τον 5900X

καλα βλεπεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, duffyduck είπε

Εγώ πάντως που έχω τον 3700X, βλέπω σαν λογική αναβάθμιση τον 5900X (αν είχα τα λεφτά), ή ακόμη και τον 3900X αν ηταν σε πολυ καλη τιμή (πάλι αν ειχα τα λεφτά).

Αλλά επειδή δεν έχω τα φράγκα κάθομαι στα αυγά μου και απολαμβάνω τον 3700X, που ουσιαστικά με καλύπτει και με το παραπάνω για το 99% της χρήσης που κάνω.

Μια αναβάθμιση σε NVME , π.χ. Samsung 970 EVO PLUS 1TB, ή WD SN750 1TB, ή (αν παίζει κάποιος παιχνίδια) αναβάθμιση σε RTX 3060/3060Ti, ή RX 6600/6600XT θα ήταν πιο λογική.

Σημείωση: οι 980 PRO και SN850 ειναι πιο ακριβοί και δεν χρειάζονται/προτείνονται.

13 ώρες πριν, triplex1 είπε

καλα βλεπεις

Και αυτό καλή ιδέα. Να βάλεις δηλαδή όσο καλύτερο δυνατό υποστηρίζει η πλατφόρμα. Θα περιμένουμε όταν τον πουλήσει ο triplex1 :)

Επεξ/σία από billyg599
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, billyg599 είπε

Και αυτό καλή ιδέα. Να βάλεις δηλαδή όσο καλύτερο δυνατό υποστηρίζει η πλατφόρμα. Θα περιμένουμε όταν τον πουλήσει ο triplex1 :)

θα αργήσει. Εκτός αν χρειαζεται να αλλαξει σε νεα πλατφορμα (οταν βγει το AM5, ή οι νέοι τις Intel) για την δουλεια του.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, billyg599 είπε

Οταν και αν θα δωσω τον 5900x εγω αλλο τοσο θα κανεις και συ αναβαθμιση 🙂

10 λεπτά πριν, duffyduck είπε

θα αργήσει. Εκτός αν χρειαζεται να αλλαξει σε νεα πλατφορμα (οταν βγει το AM5, ή οι νέοι τις Intel) για την δουλεια του.

Ετσι , αλλα σε καινουριο θ'αργησουμε και αν θα παμε..........εχουμε και oc αν θα αρχισει καποτε να σερνεται , θα αγορασω μια μπουκαλα μεγαλη αζωτο να εχω και θα τα ανατιναξω ολα , ουτε πινακι δεν θα μεινει ορθιο!!! 🙂🙂🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...