Hacker?pcs Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, soconium said: Κ@***λα Τζούλια …….μας έκλεισες το πιο επικό torrent site που γνώρισε η χώρα και ήταν και μάπα το βίντεο τειπ σου. Αυτό λέγαν οι κακές γλώσσες τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν ήταν πράγματι αυτός ο λογος. Δεν είχε μοναδικά πράγματα το Gamato όπως είχε το αξεπέραστο Blue-White GT ή το Greek-Tracker/MyTog, τα περισσότερα ήταν πράγματα που έβρισκες και αλλού, έχει λίγο πολύ μυθοποιηθεί. Το Blue-White GT έκλεισε επίσης τότε Μάρτιο του 2010 αλλά άνοιξε πάλι Δεκέμβριο του 2010 και έκλεισε οριστικά καλοκαίρι του 2013 και ήταν μακράν η μεγαλύτερη απώλεια των ελληνικών torrents Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από Hacker?pcs 4
dsi44 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 το γαματο και το bluwhite παιδια ειναι συγχρονα,το thread που εκανε ο φιλος ειναι για οντως παλια παλια δηλαδη προ xp εποχη. diamond,win98,turbo 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) mIRC... τι μου θύμησες τώρα! Εποχή λίγο πριν βγει το €, ατελείωτα nonsense σχόλια στο #hellas μπας και πάρουμε @ (γίνουμε operators) Μετά από πολλές ώρες & μέρες, είδα ότι δεν πρόκειται και έβρισα έναν Admin με αποτέλεσμα να μου κάνει K-Line... ενώ μαζί με εμένα την "πλήρωσε" όλο το net cafe (ίδια IP address) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από Ironside
fragment_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Ironside είπε mIRC... τι μου θύμησες τώρα! Εποχή λίγο πριν βγει το €, ατελείωτα nonsense σχόλια στο #hellas μπας και πάρουμε @ (γίνουμε operators) Μετά από πολλές ώρες & μέρες, είδα ότι δεν πρόκειται και έβρισα έναν Admin με αποτέλεσμα να μου κάνει K-Line... ενώ μαζί με εμένα την "πλήρωσε" όλο το net cafe (ίδια IP address) Αυτό το πάθος σας για εξουσία
Agent_Orange Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/4/2022 στις 12:09 ΜΜ, lector είπε σε μια υπογα στην καλλιθεα Μηπως ηταν ο "BIOS" ? το "μπουρι" του Θωμά που πέταγε τις δισκέτες το θυμάται κανεις; απο irc εγω στο in.gr έμπαινα στο #music (αν θυμάμαι καλα) ειχαμε βρεθεί και real life πολλοι απο εκει...ιδιο nickname ειχα και @ για λιγο Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από Agent_Orange
sstratos Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1980 Γεννημένος πρώτος υπολογιστής 286/8mhz 5.25" διsκέτα και πορτοκαλο-μαύρη οθόνη 😁 dos 3.0 νομίζω ... πρώτο παιχνίδι double dragon 2 Θυμάμαι οτι μέχρι να βγούν τα windows , κάθε φορά που ήθελα να κάνω φορματ εναν δίσκο , επρεπε πρώτα να γίνει fdisk 🙄 1
WaveExDare Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Στις 22/4/2022 στις 7:54 ΜΜ, invisiblesurfer είπε Ημουν εκεί. 286 ο πρώτος υπολογιστής με Win 3.1 1980 ZX Spectrum 48k με βάση πλήκτρων χαλκού που μόλις στράβωνε δεν επιανε. Γλώσσα Basic Με βιβλίο 650 σελίδων για μάθηση. Λειτουργικό Workbench dos. 1
HALF EVIL Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Σε λίγο ρε θα μας πείτε ότι είσαστε στη ΝΑΣΑ το 1969
Agent_Orange Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Και που λετε ειμουν στην ΝΑΣΑ το 1969... (μπορει ως αποτυχημένο πείραμα)
@11h Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 35 minutes ago, HALF EVIL said: Σε λίγο ρε θα μας πείτε ότι είσαστε στη ΝΑΣΑ το 1969 Τότε περίπου ξεκίνησα εγώ, ήμουν ο μονος Ελληνας. Αργότερα μας ήρθε και μια συνάδελφος με υποτροφία απο το ίδρυμα Σώρρα:
masteripper Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 51+ 1985 λίγο μετά την Πρωτοχρονιά - δεν θυμάμαι - 1ος υπολογιστής ο θρυλικός Amstrad 6128 με την γνωστή πράσινη οθόνη ...1 χρόνο τον ζαχάρωνα...οικονομία σπάγκος..ότι μάζευα απο χαρτζιλίκι στον κουμπαρά για να τον πάρω... 85.000 δρχ απο τον Mr Chips (1 χοντρός τύπος που ήταν αρκετά δυνατός εκείνη την εποχή...νομίζω το μαγαζί του ήταν στο στενό που ήταν/είναι οι εκδόσεις Anubis)..συμμαθητής είχε τον Spectrum με την γομολάστιχα και απο τότε έφαγα κόλημα με τους Η/Υ...είχε και 1 παππού στην ΕΡΤ2 που έκανε ντοκιμαντερ για Computer Graphics με Quantel Paintbox ...και....1ο παιχνίδι πρέπει να ήταν το Harrier Attack. Επική στιγμή όταν αγόρασα το Elite...σπασμένο φυσικά αλλά κομπλέ με το manual του...τρελό τρελό κάψιμο ....θυμάμαι μονομαχία 4-5 ώρες εγώ με το απλό Κόμπρα μόλις είχα κάνει Jump απο Lave και έπεσα σε Thargoid.....με κυνηγούσε ...άδειαζε η ασπίδα....ταχύτητα, ελιγμοί.....και κάποιο στιγμή το έφαγα το ρημάδι.. Επίσης έστελνα τον πατέρα μου κάθε μήνα και μου έφερνε Αγγλικό περιοδικό για τους Amstrad (1 μαγαζί λίγο πριν το τέλος της Στουρναρη...δεν θυμάμαι ..πίσω απο 1 περίπτερο)...illustration χαρτί...πολύ διαφήμιση, πολλά reviews...και φυσικά το απαραίτητο 2σέλιδο με το "δικο" σου παιχνίδι για ατελειωτή πληκτρολόγηση "peek & poke" ... και αφού είχες φάει τη ψυχή σου...φυσικά στο τέλος δεν έπαιζε... Μετα η συνέχεια σχεδόν κλασσική Amiga 500 και μετά ήρθε το PC και τα έφαγε όλα...αν και η Amiga ακόμη "ζει" σαν κάτι το σπεσιαλ Θυμάμαι χαρακτηριστικά τότε που είχε αρχίσει και ανέβαιναν τα PC...σε έκθεση H.Y ..επίδειξη Video Capture με κάρτα...ταινία το Rambo....και έβλεπες μια ωραιότατη μουντζούρα ασπρόμαυρη....του λέω του παλικαριού ..τι γίνεται εδώ...."ΑΑΑ είναι σε υψηλή ανάλυση και τόσο μπορεί".. .γελάω.... "η Amiga το κάνει με "κλειστά" τα μάτια και εσείς το παλεύετε'' ... και έφυγα γελώντας. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από masteripper 4
petran79 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δεκαετία 80 δεν είχα δικό μου υπολογιστή. Ότι έβλεπα σε φίλους. Από Amiga 2000 μέχρι C64, AtariST, Atari 400, 8088 και αλλά μοντέλα που ούτε θυμάμαι τη μάρκα ή το λειτουργικό τους. Επίσης κάρτα ήχου σε dos πρώτη φορά το 94 ακούσαμε. Πριν μόνο μελωδίες του PC speaker άκουγαμε, αν και παιχνιδια ή προγράμματα με μουσικα αρχεία mod ακούγονταν κανονικά και μέσω pc speaker και μας είχαν εντυπωσίασει, πχ Pinball Fantasies, Fire and Forget και ένα dos πρόγραμμα αναπαραγωγής mod αρχείων. Ενώ κάτι ανάλογο υπήρχε και για τα windows 3.1 που έπαιζε wav αρχεία από pc speaker. Ήταν ιδιαίτερες στιγμές που κανενα παιχνίδι δεν ακουγόταν το ίδιο. Επίσης υπήρχαν δεκάδες διαφορετικοι τύποι multimedia streaming για το ίντερνετ, όπου τελικά επικράτησαν η Macromedia, Apple και η Real Network. Είχα και ένα βιβλίο για αυτό αλλά το ξεφορτωθηκα δυστυχώς. Μην ξεχάσω και το Getright που χωρίς αυτό ήταν αδύνατο να κατέβει μεγάλο αρχείο. Ακόμα υπάρχει. 3
suboy99 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Θυμήθηκα και την πρώτη κάρτα ήχου που αγόρασα. ExpertColor MED3931, ISA και κόκκινο pcb. Ανατριχίλα μόλις ξεκίναγε το Pinball Fantasies. Πόσες ώρες να έχω ξοδέψει για να περάσω drivers στο autoexec.bat. 2
tounion Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Amstrad CPC6128 με έγχρωμη (!!!!) οθόνη, αρχές 90s για παιχνίδια 😉 και βασικό κώδικα .. Φοιτητής μετά Altec PC και οθόνη Nokia το μισό γραφείο και κατέβασμα με Napster.. Ήχος dialup 56k μυθικός ήχος!! Κλείσε ρε μάνα το τηλέφωνο είμαι στο ίντερνετ 😂😂 Μετά βάλαμε ISDN και λύθηκαν τα προβλήματα 😉 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2022 από tounion
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα