frostyfrosty Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας μελη του insomnia. Θελω γνωμη καθως ειμαι κοντα στην αγορα iphone 13 pro max οποτε θελω την γνωμη σας διοτι εχω αρκετο καιρο να ψωνησω iphone μεσω skroutz και μετα αυτα που διαβαζω τωρα τελευταια δυσταζω. Λοιπον το iphone μεσω e-shop(γνωριζω το συγκεκριμενο καταστημα και ψωνιζω χρονια απο υπολογιστες μεχρι κινητα και τα παντα και δεν υπαρχει θεμα δισταγμου,το εν λογω καταστημα εχει ενα καλο στο νησι μου οτι και αν παραγγελω ερχεται με 17%φπα οποτε το κινητο εδω μου βγαινει στα 1256 ευρω.) Τωρα τελευταιΑ συγκρινω αν μου βγαινω εστω και 50 ευρω πιο φτηνα απο skroutz διοτι αυτα τα 50 θα τα δωσω ωστε να παρω φορτηστη και προστασια οθονης,στην αναζητηση μου στο skroutz μου βγαζει 2-3 καταστηματα για αγορα του εν λογω κινητου με σχεδον 5/5 αστερια και παρα πολους να εχουν αγορασει απο αυτα αλλα απο την στιγμη που εγω δεν αγορασει ποτε απο αυτα τα κατστηματα δεν το επιχειρω ακομα διοτι προκειτε για μια συσκευη μεγαλου κοστους και δεν θελω να εχω θεματα σε θεμα εμπιστοσυνης και εγγυησης.Τα καταστηματα ειναι Alphagadgets(591 αξιολογησεις και βαθμολογια 4.9/5)drele.com(1719 αξιολογησεις και βαθμολογια 4.9)e-karavasilis(384 αξιολογησεις και βαθμολογια 4.9),σε αυτα τα καστηματα το κινητο μου βγαινει 30 ευρω πιο φτηνα απο e-shop. Θελω γνωμες για αυτα τα καστηματα η να παω στα σιγουρα e-shop? Ευχαριστω εκ των προτερων σε ολους καθε γνωμη δεκτη. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από frostyfrosty
Angeldust Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Αν θέλεις αγορά με τιμολόγιο (απαλλαγή ΦΠΑ) απέφυγε τα καταστήματα του skroutz. Το έχουν κάνει πολύπλοκο επίτηδες για να σε αποτρέπουν απο την αγορά. Στείλε λέει τα δικαιολογητικά, να τα ελέγξει το λογιστήριο, περίμενε Χ μέρες να τα επεξεργαστούμε κλπ κλπ. Αν δεν βιάζεσαι και έχεις χρόνο να περιμένεις προχώρα, καταστήματα όπως αυτά που ανέφερες είναι αξιόπιστα και δεν θα έχεις πρόβλημα.
frostyfrosty Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Angeldust είπε Αν θέλεις αγορά με τιμολόγιο (απαλλαγή ΦΠΑ) απέφυγε τα καταστήματα του skroutz. Το έχουν κάνει πολύπλοκο επίτηδες για να σε αποτρέπουν απο την αγορά. Στείλε λέει τα δικαιολογητικά, να τα ελέγξει το λογιστήριο, περίμενε Χ μέρες να τα επεξεργαστούμε κλπ κλπ. Αν δεν βιάζεσαι και έχεις χρόνο να περιμένεις προχώρα, καταστήματα όπως αυτά που ανέφερες είναι αξιόπιστα και δεν θα έχεις πρόβλημα. Οχι εγω αποδειξη κανονικα απλως το e-shop μου στελνει στο νησι μου με 17% φπα το κινητο βγαινει 1256. Τα αλλα 3 καταστηματα στο σκρουτζ βγαινει 30 ευρω κατω. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από frostyfrosty
GATE123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, frostyfrosty είπε Γεια σας μελη του insomnia. Θελω γνωμη καθως ειμαι κοντα στην αγορα iphone 13 pro max οποτε θελω την γνωμη σας διοτι εχω αρκετο καιρο να ψωνησω iphone μεσω skroutz και μετα αυτα που διαβαζω τωρα τελευταια δυσταζω. Λοιπον το iphone μεσω e-shop(γνωριζω το συγκεκριμενο καταστημα και ψωνιζω χρονια απο υπολογιστες μεχρι κινητα και τα παντα και δεν υπαρχει θεμα δισταγμου,το εν λογω καταστημα εχει ενα καλο στο νησι μου οτι και αν παραγγελω ερχεται με 17%φπα οποτε το κινητο εδω μου βγαινει στα 1256 ευρω.) Τωρα τελευταιΑ συγκρινω αν μου βγαινω εστω και 50 ευρω πιο φτηνα απο skroutz διοτι αυτα τα 50 θα τα δωσω ωστε να παρω φορτηστη και προστασια οθονης,στην αναζητηση μου στο skroutz μου βγαζει 2-3 καταστηματα για αγορα του εν λογω κινητου με σχεδον 5/5 αστερια και παρα πολους να εχουν αγορασει απο αυτα αλλα απο την στιγμη που εγω δεν αγορασει ποτε απο αυτα τα κατστηματα δεν το επιχειρω ακομα διοτι προκειτε για μια συσκευη μεγαλου κοστους και δεν θελω να εχω θεματα σε θεμα εμπιστοσυνης και εγγυησης.Τα καταστηματα ειναι Alphagadgets(591 αξιολογησεις και βαθμολογια 4.9/5)drele.com(1719 αξιολογησεις και βαθμολογια 4.9)e-karavasilis(384 αξιολογησεις και βαθμολογια 4.9),σε αυτα τα καστηματα το κινητο μου βγαινει 30 ευρω πιο φτηνα απο e-shop. Θελω γνωμες για αυτα τα καστηματα η να παω στα σιγουρα e-shop? Ευχαριστω εκ των προτερων σε ολους καθε γνωμη δεκτη. Από Drele και Karavasili έχω πάρει κινητά και όλα ήταν στην πένα. Καλά ιδιαίτερα στον Karavasili η ποιο γρήγορη παραγγελία. Σάββατο την έκανα τρίτη το είχα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από GATE123
mitsdim1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Πληροφοριακά αν έχεις eurobank κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή ο Γερμανός έχει 15% επιστροφή. Το τηλ σου βγαίνει με κανονικό ΦΠΑ 1139€ εμμέσως και είναι κ ελληνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα