Gingerbread Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δεν ξέρω πως, για κάποιο λόγο έχω προφιλ στο google scholar. Είναι και επιβεβαιωμένο από το πανεπιστημιακό mail μου. Παρόλα αυτά δεν έχω πρόσβαση σε αυτό το προφιλ, δεν μπορώ να βρω με ποιο mail μου γίνεται το log in. Ασχολήθηκα γιατί είδα ότι από λάθος έχει μπει το όνομά μου κάπου που δεν έχω συμμετάσχει και ήθελα να τ βγάλω. Τελικά επειδή εκνευρίστηκα έφτιαξα ένα δευτερο google scholar που έχω και το mail και τα σωστά άρθρα μου. Θέλω με κάποιον τρόπο να σβήσω το πρώτο. Έχω μπειι με ότι mail υπάρχει, έχω ψάξει το mail του πανεπιστημίου..τιποτα.
ioankav Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Εάν το όνομα σου εμφανίζεται σε μία δημοσίευση χωρίς να έχεις συμμετάσχει, πρέπει να μιλήσεις με τον οργανισμό που έχει γραφτεί το συγκεκριμένο άρθρο για να στο αφαιρέσουν. Το google scholar είναι απλά μία μηχανή αναζήτησης. Επίσης, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο άτομο με το ίδιο όνομα στο πανεπιστήμιό σου; Εάν το όνομα σου εμφανίζεται σε μία δημοσίευση χωρίς να έχεις συμμετάσχει, πρέπει να μιλήσεις με τον οργανισμό που έχει γραφτεί το συγκεκριμένο άρθρο για να στο αφαιρέσουν. Το google scholar είναι απλά μία μηχανή αναζήτησης. Επίσης, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο άτομο με το ίδιο όνομα στο πανεπιστήμιό σου;
Gingerbread Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, ioankav είπε Εάν το όνομα σου εμφανίζεται σε μία δημοσίευση χωρίς να έχεις συμμετάσχει, πρέπει να μιλήσεις με τον οργανισμό που έχει γραφτεί το συγκεκριμένο άρθρο για να στο αφαιρέσουν. Το google scholar είναι απλά μία μηχανή αναζήτησης. Επίσης, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο άτομο με το ίδιο όνομα στο πανεπιστήμιό σου; Εάν το όνομα σου εμφανίζεται σε μία δημοσίευση χωρίς να έχεις συμμετάσχει, πρέπει να μιλήσεις με τον οργανισμό που έχει γραφτεί το συγκεκριμένο άρθρο για να στο αφαιρέσουν. Το google scholar είναι απλά μία μηχανή αναζήτησης. Επίσης, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο άτομο με το ίδιο όνομα στο πανεπιστήμιό σου; Στο αρχικό άρθρο δεν υπάρχουν τα ονόματα, κανένας δεν ξέρει πως έχουν ενωθεί συγγραφείς από 2 paper στο scholar οπότε απλά το αφαιρουμε. Άλλος με το ίδιο όνομα δεν υπάρχει. Οπότε δικός μου είναι αλλά δεν ξέρω σε ποιο mail αντιστοιχεί γαμώτο.
labrinim Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Σε εμένα συνδέεται μέσω gmail, κι απλώς έχω συνδέσει το ακαδημαϊκό. Δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, το scopus και το orcid είναι πιο αξιόπιστα για να αντλείς εργασίες κι αναφορές. 1
Gingerbread Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, labrinim είπε Σε εμένα συνδέεται μέσω gmail, κι απλώς έχω συνδέσει το ακαδημαϊκό. Δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, το scopus και το orcid είναι πιο αξιόπιστα για να αντλείς εργασίες κι αναφορές. Έχεις δίκιο απλά με ενοχλεί να υπάρχει ένα account που δεν ελέγχω. Προσπαθώ να μπω κατευθείαν με το ακαδημαϊκό αλλά δεν με αφήνει να δω το προφιλ. Έχω δοκιμάσει τα 2-3 gmail που έχω αλλά κανένα δεν φαίνεται να αντιστοιχεί. Έχω orcid και scopus, απλά ήθελα ενα scholar της προκοπής. Ελπίζω μην είναι πρόβλημα να υπάρχουν 2 αν εγώ τους παραπέμπω στο ένα μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα