Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, anonymous999 είπε

Ξέρεις, αν πας σε μια γωνία και φωνάζεις "σας έχω, όλοι σας και μόνη μου" μπορεί κανείς να μην κουνηθεί από τη θέση του αλλά εσύ να τους βλέπεις όλους απέναντι σου. Εγω πχ δεν είμαι κορίτσι και δεν σχολίασα τίποτα για το αν τα πετάς ή τα κρατάς 😁

Παρεπιπτόντως, μετανάστρια ήσουν όσα κι αν έβγαζες, όπου και αν έμενες, για τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον. Απλά λόγω κουλτούρας κανείς δεν το έλεγε μπροστά σου. Άκου το από έναν άλλο πρώην μετανάστη που ήρθε σχετικά κοντά με κάποιους "ντόπιους".

Ναι; Δηλαδη ο σουηδος ειναι μεταναστης στην Ελλαδα οπως ειναι μεταναστης ο ασιατης; Δυστυχως, το ζητημα ειναι ταξικο. Αν εχεις χρηματα σε βλεπουν αλλιως, αν δεν εχεις εισαι ο οικονομικος μεταναστης που ηρθες εδω και μας παιρνεις τα επιδοματα.

Εγω ξερω καλυτερα αν με βλεπουν ισοτιμα ή οχι. Δεν θα μου μαθεις εσυ τις παρεες μου τωρα. 

Οπως ειπα, εχω συνηθησει τετοιους διαλογους και δεν με απασχολει αν ειστε με το "μερος μου" ή οχι :) Δεν δινω σημασια σε χαρακτηρισμους απο ασχετους. 

2 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Λες πως έχεις μάθει να μην υποτιμάς κανέναν και καμμία μα από τη πρώτη σου ανάρτηση αυτό κάνεις..

Βάζεις ταμπέλες ,κρίνεις και κατακρίνεις και υποτιμάς....imho

Σωστα, εχω μαθει να υποτιμω ουνους. Οι γυναικες που βγαζουν στηθος κλπ δεν μειωνουν κανεναν, ουτε προσβαλουν κανεναν.

1 λεπτό πριν, nik0laus είπε

@efib τα bare minimum που δινεις εσυ δε μας εχεις πει ακομα...

Ρε φιλαρακι, για γκομενο νομιζεις οτι ψαχνω εδω μεσα; Ή νομιζεις οτι τα λεω αυτα γιατι ειμαι ΧονΤρΗ και ΜΠαζο και αρα κλαιγομαι που δεν βρισκω; Δεν μας ειπες, ειχες καμια προταση εσυ; 

• Confused 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 hours ago, Sibyl said:

Κρίμα νόμιζα ότι μπορούσαμε να κάνουμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση πάνω σ΄ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους μας.

Δεν πειράζει!

Λάθος μου!

Και όσοι δεν κατάλαβαν ή κάνουν ότι δεν κατάλαβαν αυτό που εννοώ, ας πάνε στο φόρουμ που μου σύστησαν που φαντάζομαι ότι θα τους ταιριάζει καλύτερα.

Παρακαλώ πολύ τους mods να κλειδωθεί το θέμα.

done.

καλη ξεκουραση σε ολους τις αργιες αυτες

• Thanks 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, magnam είπε

Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, δεν είπα πως είναι εύκολο να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζουμε κι εμείς οι άντρες που δεν ψάχνουμε απλά να γαμήσουμε, αλλά μια σχέση με προοπτικές. Πόσο μάλλον εδώ στην παραμεθόριο που βρίσκομαι. Το dating pool όχι μόνο είναι πολύ μικρό, αλλά σχεδόν ανύπαρκτο. Σίγουρα στην Αθήνα οι ευκαιρίες είναι πολλαπλάσιες.

Προσπαθούμε, έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, και βλέπουμε τι θα γίνει. Αλλά η παραπάνω δυσκολία σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως φταίνε οι Ελληνίδες που ο Μπάμπης δεν έχει βρει ξεπέτα στην εκκλησία.

Ξεκινησε το χαλαρα και δες πως θα παει, μην ξεκινας με το "θελω σχεση". Οι σχεσεις ειναι δυσκολες για ολους, απλως εγω μιλαω και για κατι περιστασιακο και πως πχ να κανεις σεξ με καποιον που αρχιζει να λεει οτι οι αντρες πρεπει να πληρωνουν στα ραντεβου κλπ; Ουσα γυναικα, πρεπει να ριξω πολυ τον πηχη απλα και μονο για να κανω σεξ, ενω πχ ενας αντρας θα αρκεστει στην εμφανιση που εκει θα κανει εκπτωσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...