uesugi1989 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, efib είπε Περιμενω αυτον που θα σου πει οτι δεν ψαχνεις στα σωστα μερη, και εκει που ψαχνεις εσυ εχει μονο τετοιες! Ας μην κρατησω την αναπνοη μου ομως! Για να απαντησω και σοβαρα, ναι, το target group σου ειναι μικρο γιατι για καποιον λογο οι γυναικες δεν ασχολουνται τοσο με το gaming ή με κατι niche (σορυ, δεν ξερω τι εννοεις με το "nerd" ισως cosplay;). Μπορεις να βρεις κοπελες σε συναντησεις, online fora κλπ. Σιγουρα υπαρχουν κοπελες που ασχολουνται, απλως αν για εσενα ειναι προυποθεση αυτο, τοτε εχεις μικρο dating pool. Τι χομπι εχεις; Δες και εκει online fora. Ρε κοπελια μια χαρά βρίσκω κοπέλες και πολλά θέματα να συζητήσουμε. Αλλά με τις περισσότερες θα συζητάμε συνήθως ταξίδια, events, θέματα δουλειάς, άντε και κάνα βιβλίο αν ασχολείται. Αυτό που δεν μπορώ να βρω στις σχέσεις μου με το άλλο φύλο είναι να καθόμαστε να πορωμομαστε και να αναλύουμε για ώρες αν ο thanos στα coμics είχε τους avengers, αν ο celeribor ήταν τελικά κακός, πόσα γραμμάρια πρωτεΐνης βάζεις στον όγκο κτλ Ακόμα και στα χόμπι τους οι γυναίκες δεν δείχνουν αυτή την πορωση που έχουμε εμείς Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από uesugi1989
efib Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, anonymous999 είπε Άρα πρακτικά συμφωνείς με τον magnam, έψαχνες σε λάθος μέρος λοιπόν. Το ότι χρειαστηκες να αλλάξεις χώρα όμως αφορά τον κοινωνικό σου κύκλο και όχι "τους Έλληνες", διότι πχ στον δικό μου κοινωνικό κύκλο η πλειοψηφία των ανδρών έχει τα "σπάνια" χαρακτηριστικά που λες. Επίσης σκέφτηκες μήπως οι Β. Ευρωπαίοι που γνωρισες δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα; Χρειάζεται κάποιος πολύ συνειδητοποιημένος για να μην τον πειράζει να βγει με μετανάστρια. Και τέλος αφού στο εξωτερικό η νοοτροπία είναι τόσο καλύτερη, τι πάει στραβά και χωρίζουν σε >50% των γάμων; ΥΓ εχω επίσης περάσει χρόνια στο εξωτερικό και προσωπικά δεν είδα μεγάλη διαφορά στο ποσοστό των καφρων ή στις νοοτροπίες γενικότερα και στα 2 φύλα Μιλαω βασει εμπειριων και λεω απο οσους εχω βγει ειχα δει αυτα και αυτα. Εγω ομως εξηγω τα παντα, ενω αυτοι που λενε για ελλεηνιδες δεν τρεχει καστανο. Μου την ειπες τωρα με το υψηλο ποσοστο διαζυγιων (που δεν θα μπω καν στον κοπο να το ψαξω γιατι ειναι εκτος θεματος). Και γιατι ειναι εκτος θεματος ρε efib; Ε ειναι εκτος θεματος γιατι μιλαω για το bare minimum και οχι για να βρεις εναν συντροφο που θα πορευτειτε μαζι, και ειναι εκτος θεματος γιατι δεν μπορει να γινει ευθεια συγκριση με αυτο που εχεις στο μυαλο σου. Αυτα απο εμενα Ενταξει, εσυ εισαι καλο κοριτσι, εγω τα πεταω ολα εξω και εχω τετοιο κυκλο γιατι αυτο μου αξιζει Επισης, ειναι θεμα ταξικο. Ειμαι μεταναστρια με καλες σπουδες, καλη δουλεια που εχει καλες απολαβες, επισης σπουδασα σε εκεινη την χωρα. Δυστυχως, ειναι θεμα ταξικο και οικονομικο, και ευτυχως για εμενα εχω πολυ καλες απολαβες και σπουδες σε εκεινη την χωρα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από efib
magnam Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, efib είπε Μην μου λες για 24χρονα. Ειμαι 29 χρονων, και βγαινω με ατομα στην ηλικια μου και μεχρι 40 περιπου. Οι γυναικες μαθαινουμε να καθαριζουμε και να βοηθαμε τις μητερες μας στις δουλειες του σπιτιου απο μικρες, οι αντρες οχι. Και το εχω συζητησει με φιλες μου που ειχαν αδερφους. Ειναι διαφορετικος ο τροπος που μεγαλωνουμε, δεν ξερω αν εχει αλλαξει. Δεν ξερω πως αλλιως να σου το πω, δεν συμφωνουμε. Καναμε εναν πολιτισμενο διαλογο. Επισης, μιλησα και για ενα αλλο ζητημα στο Β. Ευρωπη που εχει διαφορα, και εχει διαφορα γιατι μας βλεπουν ισοτιμα. Στις βορειες χωρε φευγουν νωρις απο το σπιτι, στην Ελλαδα οχι, αλλα και παλι οι γυναικες λογω ανατροφης θα κανουν περισσοτερα γιατι και η κοινωνια περιμενει απο αυτες περισσοτερα στην θεμα σπιτι. Γυναικα ξερει να κανει μουσακα. ΟΚ. Αντρας ξερει να κανει μουσακα; Τι σεφ εισαι εσυ; Μπραβο σου! Τυχερη αυτη που θα σε παρει!! Γυναικα δεν ξερει να μαγειρευει; Ποιος θα σε παρει; Τι φαγητο θα φτιαξεις για τον αντρα σου; Θα μεινεις στο ραφι. Ακουει τετοια ο αντρας που δεν ξερει να μαγειρευει; Ειχα γνωστο 26 χρονων που μενει με τους γονεις και ελεγε με καμαρι οτι καθαριζει το δωματιο του. Εσυ θεωρεις οτι μεγαλωνουμε με τον ιδιο τροπο, εγω ξερω οτι δεν μεγαλωνουμε με τον ιδιο τροπο γιατι το εχω δει απο εμενα και τα ξαδερφια μου. Αν και είμαι περίπου στην ηλικία σου, θα σε συγκλονίσει το γεγονός πως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχω δει αυτά τα οποία αναφέρεις. Μεγάλωσα με αδελφή και είδα την διαφορά. Και από τις κολλητές της, και από τις φίλες μου, και από γυναίκες συναδέλφους, καθώς και από σχέσεις/γνωριμίες. Επίσης, είμαι τυχερός και λόγω ιδιότητας έχω πάει τόσο στο εξωτερικό, όσο και σε κάθε μέρος της Ελλάδας (παρακμιακά κιόλας μέρη) και έχω διαπιστώσει το ακριβώς αντίθετο. Ίσα ίσα που όσο πιο παραμεθόριο ήταν το μέρος, τόσο πιο πολύ έτρεχαν τους υιούς παρά τις κόρες. Η πραγματικότητα που έχω δει εγώ, τουλάχιστον σε όλη την Ελλάδα που έχω γυρίσει αλλά κυρίως στην παραμεθόριο (κοινώς, ακριτικά χωριά) είναι πιο κοντά στο "η κόρη η πριγκίπισσά μας και ο υιος ο εργάτης μας". Κάτι το οποίο βλέπω καθημερινά και στις αλληλεπιδράσεις μου με τις κοπέλες. Όλες ζητάνε ο άνδρας να ξέρει να συντηρεί ένα σπίτι (και καλά κάνουν), ενώ οι ίδιες δεν ξέρουν να βράζουν ένα αυγό. Όλες είναι με σπουδές πληρωμένες από μαμά/μπαμπά (και καλά κάνουν), ενώ τους υιους τους τρέχουν στα χωράφια και στα ζώα. Αλλά ας μη σταθούμε σε αυτό, διότι προφανώς ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και δύσκολα θα δεχθεί κάτι το οποίο δεν έχει διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Παραθέτω κάτι το οποίο είπα προηγουμένως: Αναφορά σε κείμενο κατά πλειονότητα τα σπίτια των αντρών είναι πολύ πιο καθαρά από αυτά των γυναικών που έχω γνωρίσει. Τόσα χρόνια σε Στρατιωτική Σχολή και σε στρατιωτικό περιβάλλον έχω δει πόσο ασχολούνται με την υγιεινή τους τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες. Ως ομαδάρχης γυναικείας ομάδας σιχαινόμουν την επιθεώρηση στα λουτρά τους. Των ανδρών έλαμπαν. Θα μου πεις "ναι, αλλά αναφέρεσαι σε άνδρες στρατιωτικούς που είναι πιο πειθαρχημένοι κτλ κτλ". Σωστό, αλλά συγκρίνω όμοιες καταστάσεις. Στρατιωτικό άνδρα με στρατιωτικό γυναίκα. Φοιτητή με φοιτήτρια. Μη νομίζεις πως οι κοπέλες πλέον ξέρουν να μαγειρεύουν. Τόσες σχέσεις και γνωριμίες, ζήτημα είναι 1-2 κοπέλες να γνώριζαν να μαγειρεύουν. Από την άλλη, τόσο εγώ όσο και οι περισσότεροι φίλοι μου κάνουμε μουσακά για πλάκα. Πάμε στην ουσία, όμως: Αυτά που έχω κάνει bold και underline στο post σου είναι αντιλήψεις θείων και παππούδων/γιαγιάδων. Είναι το τι λένε και το πώς κριτικάρουν εκείνοι. Μπορούμε να μείνουμε σε αυτά και να τα σχολιάζουμε, ή να αντιληφθούμε το γεγονός πως δεν θα κάνεις σχέση με την 70χρονο θείο σου, αλλά με κάποιο άλλο άτομο περίπου της ηλικίας σου. Συνεπώς, σε νοιάζει το πώς είναι εκείνος. Και αν δεν κατάφερες στην Ελλάδα να βρεις κάποιον που να ξέρει να συντηρεί σπίτι, μάλλον όντως έψαχνες σε τελείως διαφορετικό target group. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από magnam 2
efib Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Ρε κοπελια μια χαρά βρίσκω κοπέλες και πολλά θέματα να συζητήσουμε. Αλλά με τις περισσότερες θα συζητάμε συνήθως ταξίδια, events, θέματα δουλειάς, άντε και κάνα βιβλίο αν ασχολείται. Αυτό που δεν μπορώ να βρω στις σχέσεις μου με το άλλο φύλο είναι να καθόμαστε να πορωμομαστε και να αναλύουμε για ώρες αν ο thanos στα coμics είχε τους avengers, αν ο celeribor ήταν τελικά κακός, πόσα γραμμάρια πρωτεΐνης βάζεις στον όγκο κτλ Ακόμα και στα χόμπι τους οι γυναίκες δεν δείχνουν αυτή την πορωση που έχουμε εμείς Ελα, 56 κιλα και βαζω 120γρ πρωτεϊνης στον ογκο, αλλα προτιμω iso και οχι τις mass gainer. Μπες στο bb.gr και εχει κοπελες που ασχολουνται. Ειναι niche οι avengers, δεν ξερω. Μπες σε καποιο φορουμ που τα συζητατε αυτα. Κοιτα, θεωρω οτι καλο ειναι να εχεις και δικα σου χομπι που να μην τα μοιραζεσαι με την συντροφο σου. Πχ εγω παιζω σκακι και δεν απαιτω να το κανουν και οι αλλοι αυτο. Νομιζω οτι το προτιμω γιατι περναω και λιγο χρονο μονη μου και δεν γινομαστε αυτοκολλητοι.
magnam Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, efib είπε Επισης, ειναι θεμα ταξικο. Ειμαι μεταναστρια με καλες σπουδες, καλη δουλεια που εχει καλες απολαβες, επισης σπουδασα. Δυστυχως, ειναι θεμα ταξικο και οικονομικο, και ευτυχως για εμενα εχω πολυ καλες απολαβες και σπουδες σε εκεινη την χωρα. What? Κι εγώ έχω καλή δουλειά, περιουσιακά στοιχεία και είμαι υποψήφιος διδάκτορας. Αυτό τι πάει να πει; Πως δεν πρέπει να είμαι σε θέση να συντηρώ το σπίτι μου; Ή πως αν δεν βρω καλόγρια στο Lohan πρέπει ντε και καλά να φταίνε οι γυναίκες στην Ελλάδα και όχι εγώ που δεν ξέρω τι ψάχνω και πού; Γενικότερα, τι σχέση έχει η "τάξη";
Black Demis Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Sibyl είπε Κοίτα, διάβασα ότι κάποιος που ετοιμάζεται να παντρευτεί καλό είναι να έχει στην άκρη λεφτά για το πιθανό διαζύγιο, ότι οι γυναίκες θεωρούν ελκυστικό έναν άντρα μόνο αν έχει οικονομική επιφάνεια και άλλα παρόμοια. Εγώ κάπως αλλιώς τα ξέρω τα πράγματα γι΄αυτό και θα ήθελα ν΄ακούσω και άλλες οπτικές πάνω στο θέμα αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν θα ζητούσα κάτι τέτοιο. Την γνώμη που έχετε για το άλλο φύλο θα ήθελα ν΄ακούσω (από όποιον θα ήθελε να την εκφράσει). Πάντα κρατάς ένα backup για διαζύγιο κλπ, και προφανος γιναικες ελκύει άτομο με χρήμα καθος νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο να μπορούν να κάνουν οικογένεια παιδιά κλπ (αυτό είναι γραμμένο στο dna δεν μπορείς να κάνεις κάτι με αυτό)
uesugi1989 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, efib είπε Ελα, 56 κιλα και βαζω 120γρ πρωτεϊνης στον ογκο, αλλα προτιμω iso και οχι τις mass gainer. Μπες στο bb.gr και εχει κοπελες που ασχολουνται. Ειναι niche οι avengers, δεν ξερω. Μπες σε καποιο φορουμ που τα συζητατε αυτα. Κοιτα, θεωρω οτι καλο ειναι να εχεις και δικα σου χομπι που να μην τα μοιραζεσαι με την συντροφο σου. Πχ εγω παιζω σκακι και δεν απαιτω να το κανουν και οι αλλοι αυτο. Νομιζω οτι το προτιμω γιατι περναω και λιγο χρονο μονη μου και δεν γινομαστε αυτοκολλητοι. Bb.gr πω φίλε παίζει να ήταν από τα πρώτα φόρουμ που είχα συμμετοχή 12+ χρόνια πριν! 1 rep max πες μου μόνο βασικές να κάνω την αναλογία με τα δικά μου κιλά να δω ποιός είναι πιο δυνατός
efib Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, magnam είπε Αν και είμαι περίπου στην ηλικία σου, θα σε συγκλονίσει το γεγονός πως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχω δει αυτά τα οποία αναφέρεις. Μεγάλωσα με αδελφή και είδα την διαφορά. Και από τις κολλητές της, και από τις φίλες μου, και από γυναίκες συναδέλφους, καθώς και από σχέσεις/γνωριμίες. Επίσης, είμαι τυχερός και λόγω ιδιότητας έχω πάει τόσο στο εξωτερικό, όσο και σε κάθε μέρος της Ελλάδας (παρακμιακά κιόλας μέρη) και έχω διαπιστώσει το ακριβώς αντίθετο. Ίσα ίσα που όσο πιο παραμεθόριο ήταν το μέρος, τόσο πιο πολύ έτρεχαν τους υιούς παρά τις κόρες. Η πραγματικότητα που έχω δει εγώ, τουλάχιστον σε όλη την Ελλάδα που έχω γυρίσει αλλά κυρίως στην παραμεθόριο (κοινώς, ακριτικά χωριά) είναι πιο κοντά στο "η κόρη η πριγκίπισσά μας και ο υιος ο εργάτης μας". Κάτι το οποίο βλέπω καθημερινά και στις αλληλεπιδράσεις μου με τις κοπέλες. Όλες ζητάνε ο άνδρας να ξέρει να συντηρεί ένα σπίτι (και καλά κάνουν), ενώ οι ίδιες δεν ξέρουν να βράζουν ένα αυγό. Όλες είναι με σπουδές πληρωμένες από μαμά/μπαμπά (και καλά κάνουν), ενώ τους υιους τους τρέχουν στα χωράφια και στα ζώα. Αλλά ας μη σταθούμε σε αυτό, διότι προφανώς ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και δύσκολα θα δεχθεί κάτι το οποίο δεν έχει διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Παραθέτω κάτι το οποίο είπα προηγουμένως: Πάμε στην ουσία, όμως: Αυτά που έχω κάνει bold και underline είναι αντιλήψεις θείων και παππούδων/γιαγιάδων. Είναι το τι λένε και το πώς κριτικάρουν εκείνοι. Μπορούμε να μείνουμε σε αυτά και να τα σχολιάζουμε, ή να αντιληφθούμε το γεγονός πως δεν θα κάνεις σχέση με την 70χρονο θείο σου, αλλά με κάποιο άλλο άτομο περίπου της ηλικίας σου. Συνεπώς, σε νοιάζει το πώς είναι εκείνος. Και αν δεν κατάφερες στην Ελλάδα να βρεις κάποιον που να ξέρει να συντηρεί σπίτι, μάλλον όντως έψαχνες σε τελείως διαφορετικό target group. Εσυ εχεις δει αυτα που λες, εγω εχω δει αυτα που λεω και απο γνωστες μου, και δεν ειναι οτι ολες κανουμε κατι λαθος. Απο τα 25 αλλαξα τροπαρι και τα κοβω αυτα απο την αρχη για να μην χανουμε μηνες αδικα. Ελπιζω να κανω λαθος και μονο η δικη μου οικογενεια και συγγενεις και συμμαθητες να εχουν μεγαλωσει με 2 σταθμα. Πες μου ποιο ειναι το σωστο target group. Ποιο ειναι; Να πανε οι φιλες μου εξω απο την ευελπιδων? 5 λεπτά πριν, magnam είπε What? Κι εγώ έχω καλή δουλειά, περιουσιακά στοιχεία και είμαι υποψήφιος διδάκτορας. Αυτό τι πάει να πει; Πως δεν πρέπει να είμαι σε θέση να συντηρώ το σπίτι μου; Ή πως αν δεν βρω καλόγρια στο Lohan πρέπει ντε και καλά να φταίνε οι γυναίκες στην Ελλάδα και όχι εγώ που δεν ξέρω τι ψάχνω και πού; Γενικότερα, τι σχέση έχει η "τάξη"; Ε; Απαντησα στο οτι δεν βγαινουν ευκολα με μεταναστες, και εξηγησα οτι ειναι ταξικο το ζητημα, δυστυχως. Οποτε αν εχες καλη δουλεια, καλο μισθο, μενεις σε καλη περιοχη, τοτε δεν σε θεωρουν "μεταναστη". Πως προεκυψε αυτο το rant??? 4 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Bb.gr πω φίλε παίζει να ήταν από τα πρώτα φόρουμ που είχα συμμετοχή 12+ χρόνια πριν! 1 rep max πες μου μόνο βασικές να κάνω την αναλογία με τα δικά μου κιλά να δω ποιός είναι πιο δυνατός Καταρχας, κανω smith squat 50 κιλα. Αλλα ποδια σε μηχανημα βαζω ανετα 50 κιλα σε πρεσα. Δεν κοιταω να ανεβασω, εχω δει το σωμα οπως μου αρεσει και κανω συντηρηση, καλα τωρα το εχω αφησει λιγακι. 10 λεπτά πριν, Black Demis είπε Πάντα κρατάς ένα backup για διαζύγιο κλπ, και προφανος γιναικες ελκύει άτομο με χρήμα καθος νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο να μπορούν να κάνουν οικογένεια παιδιά κλπ (αυτό είναι γραμμένο στο dna δεν μπορείς να κάνεις κάτι με αυτό) Τρολαρεις; Που ειναι οι generalization warriors?
magnam Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, efib είπε Εσυ εχεις δει αυτα που λες, εγω εχω δει αυτα που λεω και απο γνωστες μου, και δεν ειναι οτι ολες κανουμε κατι λαθος. Απο τα 25 αλλαξα τροπαρι και τα κοβω αυτα απο την αρχη για να μην χανουμε μηνες αδικα. Ελπιζω να κανω λαθος και μονο η δικη μου οικογενεια και συγγενεις και συμμαθητες να εχουν μεγαλωσει με 2 σταθμα. Πες μου ποιο ειναι το σωστο target group. Ποιο ειναι; Να πανε οι φιλες μου εξω απο την ευελπιδων? Ειδικά το να πάνε έξω από την Ευελπίδων δεν το προτείνω γι' αρκετούς λόγους. 😂😂 Το θέμα είναι να γνωρίζεις συνειδητά τι είναι σημαντικό για σένα. Τι κριτήρια έχεις και τι βαρύτητα έχει το καθένα για σένα. Αν διάβασες το πρώτο ποστ μου, προσπάθησα να το προσδιορίσω κάπως. Αν θέλω απλά να πηδήξω, δεν θα πάω στη Λειτουργία του Επιταφίου (καλή ώρα σήμερα) για να βρω κοπέλες. Αντίστοιχα, αν θέλω να βρω κάποια κοπέλα με συγκεκριμένες αξίες και αρχές, με συγκεκριμένο (υψηλό) μορφωτικό επίπεδο και με ξεκάθαρους επαγγελματικούς στόχους, δεν θα ψάξω να την βρω στα καμπαρέ της Τρούμπας. Δεν αποκλείω το να υπάρχει κοπέλα με αντίστοιχα θέλω τόσο στην εκκλησία όσο και στη Τρούμπα, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως οι πιθανότητες να βρω εκεί αυτό που ψάχνω είναι απειροελάχιστες. Δεν σημαίνει, όμως, πως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα άτομα σαν αυτά που ψάχνω. Αλλά δες το και σε πιο μικρό κλιμάκιο. Λίγο πολύ ξέρεις τα άτομα του κοινωνικού σου κύκλου. Ίσως όχι πολύ καλά, αλλά γνωρίζεις για τι μέρος του λόγου πρόκειται. Το να επιλέξεις να βγεις με κάποιον που ήδη γνωρίζεις πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις, σαφώς και είναι επιλογή σου, αλλά δεν παύει να είναι λάθος επιλογή εφόσον θέλεις κάτι συγκεκριμένο. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από magnam
efib Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Ναι, και σου εξηγω οτι το dating pool για γυναικες στην Ελλαδα ειναι περιορισμενο για τους λογους που εξηγω. Σιγουρα υπαρχουν, εχω γνωρισει μερικους και δεν ταιριαξαμε και δεν προχωρησε. Βασει της δικη μου εμπειριας και γνωστων μου - οσο εγω εμενα Αθηνα, και εκεινες Επαρχια, ειναι σημαντικα λιγοτεροι αυτοι που πληρουν τις ανωθεν προδιαγραφες. Σιγουρα υπαρχουν, σιγουρα θα τους βρεις αλλα πρεπει να ψαξεις πολυ, και να χαραμισεις πολυ χρονο. Το μονο θετικο ειναι η στροφη στα dating apps που γλιτωνεις πολυ χρονο, μιας και καταλαβαινεις τον αλλο απο την αρχη, και εχω γνωρισει και αξιολογους αντρες, που με εναν βγαιναμε μεχρι να φυγω. Αλλα τωρα θα αρχισετε να λετε οτι και το τιντερ δεν ειναι το καταλληλο μερος. Ε δεν ειναι το τιντερ, δεν ειναι η δουλεια, δεν ειναι οι κοινοι γνωστοι, δεν ειναι οι αντρες στα κλαμπ, ε μαζευονται πολλα σιγα-σιγα που δεν ειναι τα καταλληλα μερη.
anonymous999 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, efib είπε Ενταξει, εσυ εισαι καλο κοριτσι, εγω τα πεταω ολα εξω και εχω τετοιο κυκλο γιατι αυτο μου αξιζει Ξέρεις, αν πας σε μια γωνία και φωνάζεις "σας έχω, όλοι σας και μόνη μου" μπορεί κανείς να μην κουνηθεί από τη θέση του αλλά εσύ να τους βλέπεις όλους απέναντι σου. Εγω πχ δεν είμαι κορίτσι και δεν σχολίασα τίποτα για το αν τα πετάς ή τα κρατάς 😁. Παρεπιπτόντως, μετανάστρια ήσουν όσα κι αν έβγαζες, όπου και αν έμενες, για τα πρώτα χρόνια τουλάχιστον. Απλά λόγω κουλτούρας κανείς δεν το έλεγε μπροστά σου. Άκου το από έναν άλλο πρώην μετανάστη που ήρθε σχετικά κοντά με κάποιους "ντόπιους". 1
magnam Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, efib είπε Ναι, και σου εξηγω οτι το dating pool για γυναικες στην Ελλαδα ειναι περιορισμενο για τους λογους που εξηγω. Σιγουρα υπαρχουν, εχω γνωρισει μερικους και δεν ταιριαξαμε και δεν προχωρησε. Βασει της δικη μου εμπειριας και γνωστων μου - οσο εγω εμενα Αθηνα, και εκεινες Επαρχια, ειναι σημαντικα λιγοτεροι αυτοι που πληρουν τις ανωθεν προδιαγραφες. Σιγουρα υπαρχουν, σιγουρα θα τους βρεις αλλα πρεπει να ψαξεις πολυ, και να χαραμισεις πολυ χρονο. Το μονο θετικο ειναι η στροφη στα dating apps που γλιτωνεις πολυ χρονο, μιας και καταλαβαινεις τον αλλο απο την αρχη, και εχω γνωρισει και αξιολογους αντρες, που με εναν βγαιναμε μεχρι να φυγω. Αλλα τωρα θα αρχισετε να λετε οτι και το τιντερ δεν ειναι το καταλληλο μερος. Ε δεν ειναι το τιντερ, δεν ειναι η δουλεια, δεν ειναι οι κοινοι γνωστοι, δεν ειναι οι αντρες στα κλαμπ, ε μαζευονται πολλα σιγα-σιγα που δεν ειναι τα καταλληλα μερη. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, δεν είπα πως είναι εύκολο να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζουμε κι εμείς οι άντρες που δεν ψάχνουμε απλά να γαμήσουμε, αλλά μια σχέση με προοπτικές. Πόσο μάλλον εδώ στην παραμεθόριο που βρίσκομαι. Το dating pool όχι μόνο είναι πολύ μικρό, αλλά σχεδόν ανύπαρκτο. Σίγουρα στην Αθήνα οι ευκαιρίες είναι πολλαπλάσιες. Προσπαθούμε, έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, και βλέπουμε τι θα γίνει. Αλλά η παραπάνω δυσκολία σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως φταίνε οι Ελληνίδες που ο Μπάμπης δεν έχει βρει ξεπέτα στην εκκλησία. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από magnam
lovesucks Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, efib είπε Εγω εχω μαθει να μην υποτιμαω κανεναν και καμια. Θελει ο αλλος να ανεβαζει βιντεο με το εσωρουχο; Μια χαρα. Θελει η αλλη να ανεβαζει βιντεο με το εσωρουχο; Μια χαρα. Εσυ βγαζεις ταμπελες "μη σοβαρη". Ναι, εφυγα απο το Ελλαδισταν και γλιτωσα απο manchild. Παραξενο ομως που στην Αγγλια και Φινλανδια/Δανια δεν επεσα ποτε πανω σε τετοιους. Για πες μας εσυ που εχεις βρει σοβαρη κοπελα και για σπιτι. Γιατι εγω τα πεταω ολα εξω και μου αξιζουν fuckboys και Λες πως έχεις μάθει να μην υποτιμάς κανέναν και καμμία μα από τη πρώτη σου ανάρτηση αυτό κάνεις.. Βάζεις ταμπέλες ,κρίνεις και κατακρίνεις και υποτιμάς....imho 4 1
nik0laus Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 @efib τα bare minimum που δινεις εσυ δε μας εχεις πει ακομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις