Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, efib said:

Μπορεις να σχολιαζεις και να μην παιρνεις στα σοβαρα τον συνομιλητη. Τι σε μπερδευει; 

θες να ανταλλάξεις απόψεις με άτομα που δεν σε απασχολεί η άποψή τους, αυτό

• Thanks 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, magnam είπε

Αν αυτό κατάλαβες, τότε μάλλον δεν διάβασες το πρώτο μου post. Δεν είπα πουθενά πως δεν κάνει καλά αυτός που προσπαθεί απλά να γαμήσει ή αυτή που πετάει κώλο έξω μπας και βρει sugar daddy. Μάλιστα, το τόνισα κάπου στις 5-6 φορές, εξαρτάται το τι θέλει/ψάχνει ο καθένας.

Αλλά όχι, το να λέω πως τα παραπάνω άτομα δεν αποτελούν σοβαρή επιλογή εάν ψάχνεις για σοβαρή σχέση, δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό. Είναι η αλήθεια, κατά γενική ομολογία.

Είναι σα να μου λες πως ψάχνεις για κληρικό (διότι αυτό γουστάρεις, μαγκιά σου), αλλά προσπαθείς να τον βρεις στο Lohan.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να γινει μια (σοβαρη) σχεση με ατομο που εχει τετοιο προφιλ στο ινστα. Και εσυ μονος σου λες οτι ψαχνουν για sugar daddy κλπ, αρα δεν τις παιρνεις στα σοβαρα. Το πιστευω οτι ειναι γενικη ομολογια, απλως εγω δεν συμφωνω σε αυτο και αν εβγαινα με γυναικες δεν θα ελεγα "α αυτη τα πεταει ολα εξω αρα δεν ειναι σοβαρη κοπελα κλπ". Μια χαρα καταλαβαινω τι λες, αλλα δεν συμφωνω. Η γυναικα η σοβαρη και για σπιτι πρεπει να ειναι σεμνη και να μην τα πεταει ολα εξω (βλ. βαθυ κοψιμο στην μπλουζα κλπ). Εγω διαφωνω. Ας κανει η καθεμια ο,τι θελει. Πχ αυτα πιστευουν οι Ελληνες αντρες, οπως παραδεχεσαι, οποτε μειωνεται ακομα περισσοτερο το dating pool για στρειτ γυναικες στην Ελλαδα. Αυτο που ενοχλει ειναι οτι πολλες δεν θελουν πλεον να παντρευτουν ατομα που δεν εχουν κοινες αντιληψεις/πεποιθησεις (οπως οι περισσοτεροι στην Ελλαδα, οπως παραδεχεσαι) και να κανουν ελληνακια, οποτε εχουμε και την γκρινια για τις καριερες και τις "λαθος" επιλογες'. Απλως πλεον εχουμε επιλογες και εχουμε και υψηλα στανταρντ. Ναι, υπαρχουν αντρες, και εχω γνωρισει και απο εδω μεσα καποιον που ειναι εξαιρετικος.

Edit.1 Αλλαξα το 1ο post για να ειναι ξεκαθαρο οτι μιλαω βασει εμπειριας και δεν κανω γενικευση στον πληθυσμο, και ειναι μια παρατηρηση απο εμενα και τις φιλες μου. Αλλα θελω να τα λες αυτα σε καθε ποστ που μιλαει για ελλεηνιδες και gold diggers και τ@νες. 

Edit 2 Περασες και στο ντουκου την "εξαρτηση απο την μητερα", που παλι επιβεβαιωνει οσα λεω για τους ελληνες αντρες που θα γινουν πατεραδες :)

38 λεπτά πριν, @11h είπε

θες να ανταλλάξεις απόψεις με άτομα που δεν σε απασχολεί η άποψή τους, αυτό

Δεν ανταλλαζω αποψεις. Ξερω τι λενε, και απλως κανω το λαθος να πω κατι διαφορετικο. 

Επεξ/σία από efib
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, efib είπε

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να γινει μια (σοβαρη) σχεση με ατομο που εχει τετοιο προφιλ στο ινστα. Και εσυ μονος σου λες οτι ψαχνουν για sugar daddy κλπ, αρα δεν τις παιρνεις στα σοβαρα. Το πιστευω οτι ειναι γενικη ομολογια, απλως εγω δεν συμφωνω σε αυτο και αν εβγαινα με γυναικες δεν θα ελεγα "α αυτη τα πεταει ολα εξω αρα δεν ειναι σοβαρη κοπελα κλπ". Μια χαρα καταλαβαινω τι λες, αλλα δεν συμφωνω. Η γυναικα η σοβαρη και για σπιτι πρεπει να ειναι σεμνη και να μην τα πεταει ολα εξω (βλ. βαθυ κοψιμο στην μπλουζα κλπ). Εγω διαφωνω. Ας κανει η καθεμια ο,τι θελει. Πχ αυτα πιστευουν οι Ελληνες αντρες, οπως παραδεχεσαι, οποτε μειωνεται ακομα περισσοτερο το dating pool για στρειτ γυναικες στην Ελλαδα. Αυτο που ενοχλει ειναι οτι πολλες δεν θελουν πλεον να παντρευτουν και να κανουν ελληνακια, οποτε εχουμε και την γκρινια για τις καριερες και τις "λαθος" επιλογες. Απλως πλεον εχουμε επιλογες και εχουμε και υψηλα στανταρντ. Ναι, υπαρχουν αντρες, και εχω γνωρισει και απο εδω μεσα καποιον που ειναι εξαιρετικος.

Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Προσπαθώ να προσδιορίσω μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών με μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Σαφώς και δεν ισχυρίστηκα κάπου πως όποια φοράει βαθύ ντεκολτέ ψάχνει για sugard daddy. Αναφέρθηκα σε αυτές που όντως (ηθελημένα και συνειδητά) ψάχνουν για sugar daddy. Σε μία συγκεκριμένη κατηγορία με συγκεκριμένη συμπεριφορά. Δεν ισχυρίστηκα πως είναι εκ των ων ουκ άνευ κάτι τέτοιο.

Το πρόβλημα δεν είναι στο πώς ντύνεται/συμπεριφέρεται κάποιος. Το θέμα είναι το τι θέλει. Αυτό λέω σε κάθε μου post. Για να σου εξηγήσω αυτό που είπα πριν:

Αν εγώ ψάχνω κάποια καλόγρια, αλλά ψάχνω να την βρω στα ημιυπόγεια καμπαρέ της Τρούμπας, τότε εγώ φταίω που δεν την βρίσκω. Όχι οι γυναίκες στην Ελλάδα εν γένει. Συνεπώς, θα ήταν λάθος από εμένα το να βγω και να πω πως "Οι Ελληνίδες είναι άθλιες.".

Κάτι τέτοιο έκανες, λογικά άθελά σου, στο πρώτο σου ποστ, γι' αυτό και το σχολιάσαμε. Το ότι δεν βρήκες κάποιον που να μπορεί να διατηρήσει ένα σπίτι και να είναι ανεξάρτητος, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ή πως αυτή η κατηγορία Ελλήνων αποτελεί την συντριπτική μειονότητα. Γιατί υπάρχουν και σε μεγάλους αριθμούς. Σημαίνει απλά πως έτυχε να τον ψάξεις στα λάθος μέρη, στις λάθος παρέες, στους λάθος κοινωνικούς κύκλους. Ή πολύ απλά πως έτυχε να μην πέσεις πάνω σε κάποιον τέτοιον (τι να κάνουμε, παίζει και η τύχη ρόλο). Αλλά το σφάλμα σου ήταν στο γεγονός πως έκανες σχόλιο για το σύνολο (ή, τουλάχιστον, τη συντριπτική πλειονότητα) των Ελλήνων.

Και επαναλαμβάνω, έχω σίγουρα συμβιώσει με πολλούς περισσότερους Έλληνες άντρες από εσένα, με πολλά διαφορετικά backgrounds και καταγωγές. Δεν είναι έτσι όπως λες. Ίσως ισχύει εν μέρει κάτι τέτοιο για ένα ποσοστό των φοιτητών, αυτό στο δίνω. Κατά τ' άλλα αυτό που ισχυρίστηκες είναι εκτός πραγματικότητας.

Επεξ/σία από magnam
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ βλέπουμε βλέπουμε τον ts να προσπαθεί να σκεφτεί θέμα για το insomnia.

Studying Matt Damon GIF by MIRAMAX

Πιο πάτο δεν έχει...

Επεξ/σία από ideal09
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, magnam είπε

Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Προσπαθώ να προσδιορίσω μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών με μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Σαφώς και δεν ισχυρίστηκα κάπου πως όποια φοράει βαθύ ντεκολτέ ψάχνει για sugard daddy. Αναφέρθηκα σε αυτές που όντως (ηθελημένα και συνειδητά) ψάχνουν για sugar daddy. Σε μία συγκεκριμένη κατηγορία με συγκεκριμένη συμπεριφορά. Δεν ισχυρίστηκα πως είναι εκ των ων ουκ άνευ κάτι τέτοιο.

Το πρόβλημα δεν είναι στο πώς ντύνεται/συμπεριφέρεται κάποιος. Το θέμα είναι το τι θέλει. Αυτό λέω σε κάθε μου post. Για να σου εξηγήσω αυτό που είπα πριν:

Αν εγώ ψάχνω κάποια καλόγρια, αλλά ψάχνω να την βρω στα ημιυπόγεια καμπαρέ της Τρούμπας, τότε εγώ φταίω που δεν την βρίσκω. Όχι οι γυναίκες στην Ελλάδα εν γένει. Συνεπώς, θα ήταν λάθος από εμένα το να βγω και να πω πως "Οι Ελληνίδες είναι άθλιες.".

Κάτι τέτοιο έκανες, λογικά άθελά σου, στο πρώτο σου ποστ, γι' αυτό και το σχολιάσαμε. Το ότι δεν βρήκες κάποιον που να μπορεί να διατηρήσει ένα σπίτι και να είναι ανεξάρτητος, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ή πως αυτή η κατηγορία ΕΛλήνων αποτελεί την συντριπτική μειονότητα. Γιατί υπάρχουν και σε μεγάλους αριθμούς. Σημαίνει απλά πως έτυχε να τον ψάξεις στα λάθος μέρη, στις λάθος παρέες, στους λάθος κοινωνικούς κύκλους. Ή πολύ απλά πως έτυχε να μην πέσεις πάνω σε κάποιον τέτοιον. Αλλά το σφάλμα σου ήταν στο γεγονός πως έκανες σχόλιο για το σύνολο (ή, τουλάχιστον, τη συντριπτική πλειονότητα) των Ελλήνων.

Και επαναλαμβάνω, έχω σίγουρα συμβιώσει με πολλούς περισσότερους Έλληνες άντρες από εσένα, με πολλά διαφορετικά backgrounds και καταγωγές.

Διαβαζω εδω μεσα συνεχεια για τ@νες και gold diggers και ελλεηνιδες και δεν σηκωνεται φρυδι, και την στιγμη που τολμησα να θιξω τους Ελληνες αντρες εγινε ο χαμος- γιατι πως τολμησα να πω κατι τετοιο, και κατσε να μπω στην θεση μου.  Και μιλησα για την δικη μου εμπειρια, και ακουω τωρα οτι εγω φταιω που δεν ψαχνω στα σωστα μερη, αλλα με καποιο μαγικο τροπο στην Αγγλια εβρισκα τετοιους αντρες. Ειναι θεμα νοοτροπια των Ελληνων, και σου ξαναλεω οτι εχω ζησει εξωτερικο και δεν ειχα ποτε τετοια θεματα, και οι αντρες στην Β.Ευρωπη εχουν αλλη νοοτροπια, αλλα αυτο το περασες στο ντουκου. Υπαρχουν και Ελλαδα σιγουρα, εχω βγει με μερικους και δεν ταιριξαμε και τους γνωρισα σε φιλες μου, και ηταν στρατιωτικος ο ενας.

Η νοοτροπια ειναι αυτη, και βλεπεις κελεπουρι οσους κανουν το bare minimum (καθαρισμα , πλυσιμο, δεν σε βαρανε, δεν ειναι σεξιστες που κρινουν γυναικες για το ντυσιμο τους). Ξαναλεω οτι εχω ζησει χρονια εξωτερικο και εχω βγει με αρκετους, οποτε εχω μετρο συγκρισης. 

2 λεπτά πριν, Lilith19 είπε

Ένα thread οδηγός "η ανάγκη για γενίκευση και πως να την αποφύγετε" θα μπορούσε να είναι το επόμενο πάντως.

Στο αλλο θεμα για τις gold digger που κοιτανε το πορτοφολι, δεν ειδα να γραφεις κατι τετοιο ομως :) 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, efib είπε

Διαβαζω εδω μεσα συνεχεια για τ@νες και gold diggers και ελλεηνιδες και δεν σηκωνεται φρυδι, και την στιγμη που τολμησα να θιξω τους Ελληνες αντρες εγινε ο χαμος- γιατι πως τολμησα να πω κατι τετοιο, και κατσε να μπω στην θεση μου.  Και μιλησα για την δικη μου εμπειρια, και ακουω τωρα οτι εγω φταιω που δεν ψαχνω στα σωστα μερη, αλλα με καποιο μαγικο τροπο στην Αγγλια εβρισκα τετοιους αντρες. Ειναι θεμα νοοτροπια των Ελληνων, και σου ξαναλεω οτι εχω ζησει εξωτερικο και δεν ειχα ποτε τετοια θεματα, και οι αντρες στην Β.Ευρωπη εχουν αλλη νοοτροπια, αλλα αυτο το περασες στο ντουκου. Υπαρχουν και Ελλαδα σιγουρα, εχω βγει με μερικους και δεν ταιριξαμε και τους γνωρισα σε φιλες μου, και ηταν στρατιωτικος ο ενας.

Η νοοτροπια ειναι αυτη, και βλεπεις κελεπουρι οσους κανουν το bare minimum (καθαρισμα , πλυσιμο, δεν σε βαρανε, δεν ειναι σεξιστες που κρινουν γυναικες για το ντυσιμο τους). Ξαναλεω οτι εχω ζησει χρονια εξωτερικο και εχω βγει με αρκετους, οποτε εχω μετρο συγκρισης. 

Στη Β. Ευρώπη η νοοτροπία είναι διαφορετική τόσο γι' άνδρες όσο και για γυναίκες, συμφωνούμε σε αυτό. Αντιλαμβάνονται πως η ηλικία των 18-24 είναι κατά κύριο λόγο για να βάλουν τα θεμέλια της μετέπειτα επαγγελματικής τους ζωής και όχι για να τα γαμάνε όλα κάθε μέρα στα φοιτητικά πάρτι και να αφήνουν 25 μαθήματα χρωστούμενα για να πάρουν πτυχίο (παρ' όλο που προφανώς θα υπάρξει και αυτό). Αντιλαμβάνονται, επίσης, πως "φεύγω από το σπίτι" σημαίνει και "μαθαίνω να συντηρούμαι μόνος" δίχως να βασίζονται στα ταπεράκια της μαμάς. Συνεπώς, συμφωνώ πως τόσο οι άντρες όσο και οι κοπέλες (κάτι το οποίο τεχνηέντως παρέλειψες να αναφέρεις) είναι τρόπον τινά πιο ανεξάρτητοι και μπορούν από μικρότερη ηλικία να διαβιώσουν μόνοι.

Και θα πω για μια ακόμα φορά: εξαρτάται τι ψάχνεις και πού. Όταν ο μέσος φοιτητής και η μέση φοιτήτρια δεν ξέρει ούτε μακαρόνια να βράζει, προφανώς και (καλώς ή κακώς) θα αρχίσει σιγά σιγά να θεωρείται κελεπούρι σε αυτό το target group όποιος/όποια ξέρει να μαγειρεύει και να συντηρεί ένα σπίτι, ΕΑΝ ψάχνεις κάτι τέτοιο. Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αυτά τα θέματα, διότι από τα λίγα χρόνια που έχω κάνει στο εξωτερικό έχω αντιληφθεί πως κόβονται από πολύ νωρίς οι όποιοι δεσμοί συντήρησης και αέναης υποστήριξης από το σπίτι (γονείς). Άπαξ και φύγεις από αυτό, κατά κύριο λόγο είσαι μόνος σου και πρέπει να τα καταφέρεις, οπότε βλέπεις πιο σοβαρά κάποια θέματα της καθημερινότητας. Όταν εδώ στην Ελλάδα έχεις την μαμά και τον μπαμπά να τροφοδοτούν συνεχώς αυτό το ανελέητο πάρτι, να σου στέλνουν ταπεράκια και μια στις 15 να έρχονται σπίτι για να στο καθαρίσουν, προφανώς όλα αυτά που αναφέρεις θα αναπτυχθούν αργότερα.

Ξεχνάς, όμως, το γεγονός πως αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τις Ελληνίδες. Όσο ο Έλληνας 25άρης που μένει με την μαμά και τον μπαμπά δεν ξέρει να μαγειρεύει, άλλο τόσο δεν ξέρει και η Ελληνίδα 25άρα που μένει επίσης με τους γονείς της. Αντίστοιχα και στο εξωτερικό, έτσι δεν είναι μόνο οι ξένοι τους οποίους εκθειάζεις, αλλά και οι ξένες. Μη συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις.

Επεξ/σία από magnam
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, efib είπε

Καθαριζω, μαγειρευω, σιδερωνω, ψωνιζω, εχω δικο μου σπιτι και εξοχικο και δυο αυτοκινητα και μια χαρα μισθος μπαινει καθε μηνα ,δεν ειμαι σεξιστης ουτε κρινω τη γυναικα απο το ντυσιμο και το χτενισμα των μαλλιων της... Ισως να ημουν το τελειο  "κελεπουρι" αν ημουν και απο τας Βορειας Ευρωπας αλλα για Ελληνας μια χαρα κελεπουρακι ειμαι...

Εσεις τι προσφερετε μανδαμ  για να σας θεωρησω κι εγω κελεπουρι και να γινει το κονε ;

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, magnam είπε

Στη Β. Ευρώπη η νοοτροπία είναι διαφορετική τόσο γι' άνδρες όσο και για γυναίκες, συμφωνούμε σε αυτό. Αντιλαμβάνονται πως η ηλικία των 18-24 είναι κατά κύριο λόγο για να βάλουν τα θεμέλια της μετέπειτα επαγγελματικής τους ζωής και όχι για να τα γαμάνε όλα κάθε μέρα στα φοιτητικά πάρτι και να αφήνουν 25 μαθήματα χρωστούμενα για να πάρουν πτυχίο (παρ' όλο που προφανώς θα υπάρξει και αυτό). Αντιλαμβάνονται, επίσης, πως "φεύγω από το σπίτι" σημαίνει και "μαθαίνω να συντηρούμαι μόνος" δίχως να βασίζονται στα ταπεράκια της μαμάς. Συνεπώς, συμφωνώ πως τόσο οι άντρες όσο και οι κοπέλες (κάτι το οποίο τεχνηέντως παρέλειψες να αναφέρεις) είναι τρόπον τινά πιο ανεξάρτητοι και μπορούν από μικρότερη ηλικία να διαβιώσουν μόνοι.

Και θα πω για μια ακόμα φορά: εξαρτάται τι ψάχνεις και πού. Όταν ο μέσος φοιτητής και η μέση φοιτήτρια δεν ξέρει ούτε μακαρόνια να βράζει, προφανώς και (καλώς ή κακώς) θα αρχίσει σιγά σιγά να θεωρείται κελεπούρι σε αυτό το target group όποιος/όποια ξέρει να μαγειρεύει και να συντηρεί ένα σπίτι, ΕΑΝ ψάχνεις κάτι τέτοιο. Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αυτά τα θέματα, διότι από τα λίγα χρόνια που έχω κάνει στο εξωτερικό έχω αντιληφθεί πως κόβονται από πολύ νωρίς οι όποιοι δεσμοί συντήρησης και αέναης υποστήριξης από το σπίτι (γονείς). Άπαξ και φύγεις από αυτό, κατά κύριο λόγο είσαι μόνος σου και πρέπει να τα καταφέρεις, οπότε βλέπεις πιο σοβαρά κάποια θέματα της καθημερινότητας. Όταν εδώ στην Ελλάδα έχεις την μαμά και τον μπαμπά να τροφοδοτούν συνεχώς αυτό το ανελέητο πάρτι, να σου στέλνουν ταπεράκια και μια στις 15 να έρχονται σπίτι για να στο καθαρίσουν, προφανώς όλα αυτά που αναφέρεις θα αναπτυχθούν αργότερα.

Ξεχνάς, όμως, το γεγονός πως αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τις Ελληνίδες. Όσο ο Έλληνας 25άρης που μένει με την μαμά και τον μπαμπά δεν ξέρει να μαγειρεύει, άλλο τόσο δεν ξέρει και η Ελληνίδα 25άρα που μένει επίσης με τους γονείς της. Αντίστοιχα και στο εξωτερικό, έτσι δεν είναι μόνο οι ξένοι τους οποίους εκθειάζεις, αλλά και οι ξένες. Μη συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις.

Μην μου λες για 24χρονα. Ειμαι 29 χρονων, και βγαινω με ατομα στην ηλικια μου και μεχρι 40 περιπου. 

Οι γυναικες μαθαινουμε να καθαριζουμε και να βοηθαμε τις μητερες μας στις δουλειες του σπιτιου απο μικρες, οι αντρες οχι. Και το εχω συζητησει με φιλες μου που ειχαν αδερφους. Ειναι διαφορετικος ο τροπος που μεγαλωνουμε, δεν ξερω αν εχει αλλαξει. Δεν ξερω πως αλλιως να σου το πω, δεν συμφωνουμε. Καναμε εναν πολιτισμενο διαλογο.

Επισης, μιλησα και για ενα αλλο ζητημα στο Β. Ευρωπη που εχει διαφορα, και εχει διαφορα γιατι μας βλεπουν ισοτιμα. 

Στις βορειες χωρε φευγουν νωρις απο το σπιτι, στην Ελλαδα οχι, αλλα και παλι οι γυναικες λογω ανατροφης θα κανουν περισσοτερα γιατι και η κοινωνια περιμενει απο αυτες περισσοτερα στην θεμα σπιτι. Γυναικα ξερει να κανει μουσακα. ΟΚ. Αντρας ξερει να κανει μουσακα; Τι σεφ εισαι εσυ; Μπραβο σου! Τυχερη αυτη που θα σε παρει!! Γυναικα δεν ξερει να μαγειρευει; Ποιος θα σε παρει; Τι φαγητο θα φτιαξεις για τον αντρα σου; Θα μεινεις στο ραφι. Ακουει τετοια ο αντρας που δεν ξερει να μαγειρευει; Ειχα γνωστο 26 χρονων που μενει με τους γονεις και ελεγε με καμαρι οτι καθαριζει το δωματιο του. 

Εσυ θεωρεις οτι μεγαλωνουμε με τον ιδιο τροπο, εγω ξερω οτι δεν μεγαλωνουμε με τον ιδιο τροπο γιατι το εχω δει απο εμενα και τα ξαδερφια μου. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Καθαριζω, μαγειρευω, σιδερωνω, ψωνιζω, εχω δικο μου σπιτι και εξοχικο και δυο αυτοκινητα και μια χαρα μισθος μπαινει καθε μηνα ,δεν ειμαι σεξιστης ουτε κρινω τη γυναικα απο το ντυσιμο και το χτενισμα των μαλλιων της... Ισως να ημουν το τελειο  "κελεπουρι" αν ημουν και απο τας Βορειας Ευρωπας αλλα για Ελληνας μια χαρα κελεπουρακι ειμαι...

Εσεις τι προσφερετε μανδαμ  για να σας θεωρησω κι εγω κελεπουρι και να γινει το κονε ;

Εγω δεν θεωρω κελεπουρια αυτους που κανουν το bare minimum, ουτε ηρθα εδω μεσα για να βρω γκομενο :) Εδω κυκλοφορουν αρκετα καλα κοριτσια ομως, που θα σε προσεξουν και θα σε θεωρησουν κελεπουρι.

Επεξ/σία από efib
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γενικά καλό είναι να αποφεύγονται οι γενικεύσεις καθόσον όπως έχει ήδη ειπωθεί κάθε άτομο είναι διαφορετικο

Όσον αφορά εμένα, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κοπέλα (φίλη η γκόμενα) που να έχω ίδια χόμπι και να μπορώ να κάνω επί ώρες nerdικες συζητήσεις. Επίσης τι γίνεται με τα @#€να τα ζώδια και είναι πορωμενες τόσες πολλές με αυτά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, efib είπε

Μην μου λες για 24χρονα. Ειμαι 29 χρονων, και βγαινω με ατομα στην ηλικια μου και μεχρι 40 περιπου. 

Οι γυναικες μαθαινουμε να καθαριζουμε και να βοηθαμε τις μητερες μας στις δουλειες του σπιτιου απο μικρες, οι αντρες οχι. Και το εχω συζητησει με φιλες μου που ειχαν αδερφους. Ειναι διαφορετικος ο τροπος που μεγαλωνουμε, δεν ξερω αν εχει αλλαξει. Δεν ξερω πως αλλιως να σου το πω, δεν συμφωνουμε. Καναμε εναν πολιτισμενο διαλογο.

Επισης, μιλησα και για ενα αλλο ζητημα στο Β. Ευρωπη που εχει διαφορα, και εχει διαφορα γιατι μας βλεπουν ισοτιμα. 

Στις βορειες χωρε φευγουν νωρις απο το σπιτι, στην Ελλαδα οχι, αλλα και παλι οι γυναικες λογω ανατροφης θα κανουν περισσοτερα γιατι και η κοινωνια περιμενει απο αυτες περισσοτερα στην θεμα σπιτι. Γυναικα ξερει να κανει μουσακα. ΟΚ. Αντρας ξερει να κανει μουσακα; Τι σεφ εισαι εσυ; Μπραβο σου! Τυχερη αυτη που θα σε παρει!! Γυναικα δεν ξερει να μαγειρευει; Ποιος θα σε παρει; Τι φαγητο θα φτιαξεις για τον αντρα σου; Θα μεινεις στο ραφι. Ακουει τετοια ο αντρας που δεν ξερει να μαγειρευει; Ειχα γνωστο 26 χρονων που μενει με τους γονεις και ελεγε με καμαρι οτι καθαριζει το δωματιο του. 

Εσυ θεωρεις οτι μεγαλωνουμε με τον ιδιο τροπο, εγω ξερω οτι δεν μεγαλωνουμε με τον ιδιο τροπο γιατι το εχω δει απο εμενα και τα ξαδερφια μου. 

Θέλω να τα πω

χωρίς να με ρωτήσεις

Θέλω να τα πω

όπως υπάρχουν στο μυαλό

Άλλο εξομολόγηση

και άλλο απαντήσεις

Θέλω να τα πω

σαν να παραμιλώ

Θέλω να τα πω

https://www.greeklyrics.gr/stixoi/thelw-na-ta-pw/

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, uesugi1989 είπε

Γενικά καλό είναι να αποφεύγονται οι γενικεύσεις καθόσον όπως έχει ήδη ειπωθεί κάθε άτομο είναι διαφορετικο

Όσον αφορά εμένα, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κοπέλα (φίλη η γκόμενα) που να έχω ίδια χόμπι και να μπορώ να κάνω επί ώρες nerdικες συζητήσεις. Επίσης τι γίνεται με τα @#€να τα ζώδια και είναι πορωμενες τόσες πολλές με αυτά?

Περιμενω αυτον που θα σου πει οτι δεν ψαχνεις στα σωστα μερη, και εκει που ψαχνεις εσυ εχει μονο τετοιες! Ας μην κρατησω την αναπνοη μου ομως!

Για να απαντησω και σοβαρα, ναι, το target group σου ειναι μικρο γιατι για καποιον λογο οι γυναικες δεν ασχολουνται τοσο με το gaming ή με κατι niche (σορυ, δεν ξερω τι εννοεις με το "nerd" ισως cosplay;). Μπορεις να βρεις κοπελες σε συναντησεις, online fora κλπ. Σιγουρα υπαρχουν κοπελες που ασχολουνται, απλως αν για εσενα ειναι προυποθεση αυτο, τοτε εχεις μικρο dating pool. Τι χομπι εχεις; Δες και εκει online fora.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, efib είπε

Ειναι θεμα νοοτροπια των Ελληνων, και σου ξαναλεω οτι εχω ζησει εξωτερικο και δεν ειχα ποτε τετοια θεματα, και οι αντρες στην Β.Ευρωπη εχουν αλλη νοοτροπια

Άρα πρακτικά συμφωνείς με τον magnam, έψαχνες σε λάθος μέρος λοιπόν. Το ότι χρειαστηκες να αλλάξεις χώρα όμως αφορά τον κοινωνικό σου κύκλο και όχι "τους Έλληνες", διότι πχ στον δικό μου κοινωνικό κύκλο η πλειοψηφία των ανδρών έχει τα "σπάνια" χαρακτηριστικά που λες. Επίσης σκέφτηκες μήπως οι Β. Ευρωπαίοι που γνωρισες δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα; Χρειάζεται κάποιος πολύ συνειδητοποιημένος για να μην τον πειράζει να βγει με μετανάστρια. Και τέλος αφού στο εξωτερικό η νοοτροπία είναι τόσο καλύτερη, τι πάει στραβά και χωρίζουν σε >50% των γάμων;

ΥΓ εχω επίσης περάσει χρόνια στο εξωτερικό και προσωπικά δεν είδα μεγάλη διαφορά στο ποσοστό των καφρων ή στις νοοτροπίες γενικότερα και στα 2 φύλα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...