Sibyl Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Κρίμα νόμιζα ότι μπορούσαμε να κάνουμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση πάνω σ΄ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους μας. Δεν πειράζει! Λάθος μου! Και όσοι δεν κατάλαβαν ή κάνουν ότι δεν κατάλαβαν αυτό που εννοώ, ας πάνε στο φόρουμ που μου σύστησαν που φαντάζομαι ότι θα τους ταιριάζει καλύτερα. Παρακαλώ πολύ τους mods να κλειδωθεί το θέμα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, Bitbit είπε συμφωνώ με τον συναγωνιστή. ούτε λουκέτο θα πέσει και θα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Εσυ εισαι δικός μου😂
magnam Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατ' εμέ έχει να κάνει με τη φάση στην οποία βρίσκεται η κοπέλα (μιλάω ως ετεροφυλόφιλος άνδρας). Τι θέλω να πω: --Βρίσκεται σε φάση που δεν ψάχνει κάτι σοβαρό και θέλει απλά να τα περνάει καλά; Ε, τότε απλά θα βγάλει γούστα (λογικό). Γουστάρει να κάνει συνέχεια ταξίδια; Θα βρει κάποιον που θα μπορεί να ανταποκριθεί/συνεισφέρει σε αυτό. Γουστάρει μπυροκοιλιάδες; Θα βρει μπυροκοιλιάδες. Γουστάρει ακριβά αυτοκίνητα για να κάνει σχετικά stories στο instagram; Θα βρει αντίστοιχους τύπους. Γουστάρει κοντούς; Θα βρει κοντούς. --Βρίσκεται σε φάση που θέλει κάτι σοβαρό, επιθυμεί να επενδύσει συναισθηματικά και σκέφτεται ίσως το ενδεχόμενο της οικογένειας; Θα ψάξει να βρει husband material. Κοινώς: Κάποιον που θα την έχει ως προτεραιότητα και θα νοιάζεται για εκείνη. Κάποιον που θα μπορεί να της προσφέρει ασφάλεια (είτε μιλάμε για φυσική, είτε για οικονομική). Κάποιον που θα έχει κατά κύριο λόγο ίδια θέλω και ίδιες αρχές/αξίες με εκείνη. Κάποιον που δεν θα φείδεται κόπου και εργατικότητας. Κάποιον που θα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Τώρα, αν εσύ είσαι husband material και θέλεις σοβαρή σχέση, αλλά κυνηγάς κοπέλα που απλά θέλει να τα περάσει καλά, δεν σου φταίει η κοπέλα για την χυλόπιτα που θα φας. Απλά θέλετε τελείως διαφορετικά πράγματα. Αντίστοιχα, εάν η κοπέλα ψάχνει κάτι σοβαρό αλλά εσύ είσαι fuckboy, δεν πρόκειται να δουλέψει η όλη φάση. Να σημειώσω εδώ πως όλα τα παραπάνω σχετίζονται άμεσα και με την ωριμότητα του εκάστοτε ατόμου. Μπορεί, π.χ., να θέλει όντως σοβαρή σχέση, αλλά να την δέρνει τέτοια ανωριμότητα που ψάχνει να την βρει σε fuckboys. Ή, αντίστοιχα, να βρίσκεται σε φάση που δεν είναι για κάτι σοβαρό, αλλά λόγω της ωριμότητας και των αξιών της να επιχειρεί να έρθει σε επαφή μόνο με άτομα τύπου husband material. Αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση; Να το προσπαθεί, αλλά εν τέλει να μην της βγαίνει και να καταλήγουμε σε κλάματα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από magnam 1 1
StamTheMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, efib είπε 1) Οι περισσοτεροι εδω περα δεν εχουν σχεση με το (αντιθετο) φυλο 2) Μην πας να ανοιξεις κουβεντα με ατομα που λενε "τ@νες, μονο τα λεφτα κοιτανε" και "τ@νες, μονο τους γυμναστηριακους θελετε". Μην ασχολεισαι μαζι τους, δεν θα γνωριστεις με κανεναν απο αυτους, οποτε μην σε απασχολουν οι ηλιθιοτητες που λενε. Ο,τι ακουνε λενε, δεν εχουν δικη τους εμπειρια. Edit. Για να απαντησω και στην ερωτηση σου.. Απο την εμπειρια που εχω με Ελληνες, εχω καταληξει στο οτι δεν κανουν δουλειες στο σπιτι, και δεν μαγειρευουν. Και υπαρχουν και κατι αλλα θεματακια, αλλα δεν ειναι για να συζητηθουν σε αυτο το θεμα. Προτιμησε σκανδιναβους παντως ή Β. Ευρωπη. Δεν ντρεπεσαι να τα γραφεις αυτα που γραφεις; Οτι μονο εσυ εχεις εμπειρια εδω μεσα και οι υπολοιποι ειμαστε nerds και geeks,παρθενοι και ζουμε στο υπογειο των γονιων μας; Ή σε χαλαει που σου θιγουμε το φυλο; Και για να σου απαντησω και εγω,η "εμπειρια" σου απο τους ελληνες που δεν κανουν δουλειες στο σπιτι και δε μαγειρευουν ειναι καθαρα δικες σου επιλογες. Θα σου φανει science fiction,αλλα υπαρχουν πολλοι ελληνες που ζουνε μονοι τους απο την ενηλικιωση,κανουν δουλειες στο σπιτι τους και μαγειρευουν. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από StamTheMan 4
efib Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ντρεπεσαι να τα γραφεις αυτα που γραφεις; Οτι μονο εσυ εχεις εμπειρια εδω μεσα και οι υπολοιποι ειμαστε nerds και geeks,παρθενοι και ζουμε στο υπογειο των γονιων μας; Ή σε χαλαει που σου θιγουμε το φυλο; Και για να σου απαντησω και εγω,η "εμπειρια" σου απο τους ελληνες που δεν κανουν δουλειες στο σπιτι και δε μαγειρευουν ειναι καθαρα δικες σου επιλογες. Θα σου φανει science fiction,αλλα υπαρχουν πολλοι ελληνες που ζουνε μονοι τους απο την ενηλικιωση,κανουν δουλειες στο σπιτι τους και μαγειρευουν. Ε ναι, οι γυναικες και οι επιλογες τους φταινε παντα! Εσυ με ποσους αντρες εχεις βγει; Πες μας τις εμπειριες σου με τους αντρες!! Οτι τι; Ξερω αντρες που κανουν δουλειες και ζουν μονοι τους αλλα ειναι πραγματικα λιγοι. Δεν θα ερθεις τωρα εσυ να μου πεις οτι υπαρχουν αντρες, ναι υπαρχουν αλλα ειναι λιγοι γιατι εχουν μεγαλωσει διαφορετικα, και μονο αν τους πεταξουν απο το σπιτι θα την δουν αλλιως την φαση. Τις λενε τ@νες και gold diggers αλλα εσυ μονο το δικο μου βρηκες να σχολιασεις. Δεν με απασχολει η αποψη σας γιατι δεν προκειται ποτε να εχω παρε-δωσε μαζι σας. 1 1
dhm21911 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Όλα είναι θέμα τύχης φίλε/η . Φυσικά εννοείται ότι παίζει ρόλο και το που κοιτάζεις.
magnam Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, efib είπε Ε ναι, οι γυναικες και οι επιλογες τους φταινε παντα! Εσυ με ποσους αντρες εχεις βγει; Πες μας τις εμπειριες σου με τους αντρες!! Οτι τι; Ξερω αντρες που κανουν δουλειες και ζουν μονοι τους αλλα ειναι πραγματικα λιγοι. Δεν θα ερθεις τωρα εσυ να μου πεις οτι υπαρχουν αντρες, ναι υπαρχουν αλλα ειναι λιγοι γιατι εχουν μεγαλωσει διαφορετικα, και μονο αν τους πεταξουν απο το σπιτι θα την δουν αλλιως την φαση. Τις λενε τ@νες και gold diggers αλλα εσυ μονο το δικο μου βρηκες να σχολιασεις. Δεν με απασχολει η αποψη σας γιατι δεν προκειται ποτε να εχω παρε-δωσε μαζι σας. Αυτό που θέλει να πει ο φίλος μας είναι πως πήρες μια περίπτωση και την αξίωσες ως κανόνα. Τι θέλω να πω: Εάν κρίνω από τη μέση φοιτήτρια, θα βγάλω το συμπέρασμα πως νοιάζεται απλά για το τι story θα ανεβάσει και το ποιο μέρος του σώματός της πρέπει να αναδείξει στο επόμενό της post για να λάβει περισσότερα σχόλια. Κατά πλειονότητα στις ηλικίες 18-24 αυτό ισχύει, είτε μας αρέσει είτε όχι, δίχως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλές σοβαρές κοπέλες. Το θέμα είναι πως θα ήταν λάθος από μέρους μου ο ισχυρισμός πως "Οι Ελληνίδες νοιάζονται μόνο με το να δείξουν τον κώλο τους στο instagram - Αν θέλετε σοβαρή κοπέλα κοιτάξτε προς Β. Ευρώπη". Εσύ έκανες αυτό ακριβώς. Πήρες τις εμπειρίες που είχες λογικά από τα φοιτητικά σου χρόνια (που κατά κύριο λόγο τα αγόρια εκείνων των ηλικιών ήταν ακόμα εξαρτώμενα από την μητέρα τους και δεν μπορούσαν καλά-καλά να συντηρηθούν μόνοι τους) και το αξίωσες ως γενικότερη αλήθεια.
efib Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, magnam είπε Αυτό που θέλει να πει ο φίλος μας είναι πως πήρες μια περίπτωση και την αξίωσες ως κανόνα. Τι θέλω να πω: Εάν κρίνω από τη μέση φοιτήτρια, θα βγάλω το συμπέρασμα πως νοιάζεται απλά για το τι story θα ανεβάσει και το ποιο μέρος του σώματός της πρέπει να αναδείξει στο επόμενό της post για να λάβει περισσότερα σχόλια. Κατά πλειονότητα στις ηλικίες 18-24 αυτό ισχύει, είτε μας αρέσει είτε όχι, δίχως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλές σοβαρές κοπέλες. Το θέμα είναι πως θα ήταν λάθος από μέρους μου ο ισχυρισμός πως "Οι Ελληνίδες νοιάζονται μόνο με το να δείξουν τον κώλο τους στο instagram - Αν θέλετε σοβαρή κοπέλα κοιτάξτε προς Β. Ευρώπη". Εσύ έκανες αυτό ακριβώς. Πήρες τις εμπειρίες που είχες λογικά από τα φοιτητικά σου χρόνια (που κατά κύριο λόγο τα αγόρια εκείνων των ηλικιών ήταν ακόμα εξαρτώμενα από την μητέρα τους και δεν μπορούσαν καλά-καλά να συντηρηθούν μόνοι τους) και το αξίωσες ως γενικότερη αλήθεια. Αρα δεν ειναι σοβαρη κοπελα επειδη ανεβαζει φωτογραφιες και stories; Καλα κανουν και δειχνουν τον κωλο τους και ο,τι εχουν. Δεν πηρα εμπειρια απο τα φοιτητικα μου χρονια, μην βγαζεις συμπερασματα. Οι αντρες εχουν μεγαλωσει διαφορετικα στην Ελλαδα, και αυτο δεν αλλαζει ευκολα γιατι ποιος δεν θελει να εχει καθαρο σπιτι και ετοιμο φαγητο οταν ερχεται απο την δουλεια; Δοκιμασε να βγεις με αντρες ακομα και γυρω στα 40 και θα καταλαβεις τι εννοω. Αυτο για την Β. Ευρωπη δεν το επιασες. Η μερα με την νυχτα ειναι. Edit. Βλεπεις που μιλας για εξαρτηση απο την Μητερα μονο; Ο πατερας απων στο μαγειρεμα, καθαρισμα. Δεν εχω ορεξη για διαλογο, απλα να μην λενε και ο,τι θελουν εδω περα οι στρειτ αντρες που δεν εχουν κανει σχεση ποτε με αντρες. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από efib 1 1
magnam Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, efib είπε Αρα δεν ειναι σοβαρη κοπελα επειδη ανεβαζει φωτογραφιες και stories; Καλα κανουν και δειχνουν τον κωλο τους και ο,τι εχουν. Δεν πηρα εμπειρια απο τα φοιτητικα μου χρονια, μην βγαζεις συμπερασματα. Οι αντρες εχουν μεγαλωσει διαφορετικα στην Ελλαδα, και αυτο δεν αλλαζει ευκολα γιατι ποιος δεν θελει να εχει καθαρο σπιτι και ετοιμο φαγητο οταν ερχεται απο την δουλεια; Δοκιμασε να βγεις με αντρες ακομα και γυρω στα 40 και θα καταλαβεις τι εννοω. Η χρήση του όρου "σοβαρός/σοβαρή" γίνεται χάριν ευκολίας, προς αποφυγή τεράστιων περιόδων. Θέλω να ελπίζω πως σου είναι πλήρως αντιληπτό το τι θέλω να πω. Έτσι όπως δεν θεωρώ "σοβαρό" (με τον δικό μου ορισμό) κάποιον που προσπαθεί απλά να γαμήσει λέγοντας ψέματα σε κοπέλες και υποκρίνοντας πως είναι κάποιος άλλος, έτσι δεν θεωρώ και "σοβαρή" κάποια που ασχολείται με το να ανεβάζει κώλους/στήθη στο instagram. Και οι δύο "καλά κάνουν" όπως λες. Αλλά δεν νομίζω πως θεωρούνται σοβαρές επιλογές όταν ψάχνεις ένα άτομο για σοβαρή σχέση. Εάν εσύ τους θεωρείς σοβαρές επιλογές, τότε αρχίζω να αντιλαμβάνομαι γιατί έχεις πέσει σε τέτοιες κατηγορίες Ελλήνων ανδρών και έχεις αυτές τις εμπειρίες. Και για να σου απαντήσω, κατά πλειονότητα τα σπίτια των αντρών είναι πολύ πιο καθαρά από αυτά των γυναικών που έχω γνωρίσει. Τόσα χρόνια σε Στρατιωτική Σχολή και σε στρατιωτικό περιβάλλον έχω δει πόσο ασχολούνται με την υγιεινή τους τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες. Ως ομαδάρχης γυναικείας ομάδας σιχαινόμουν την επιθεώρηση στα λουτρά τους. Των ανδρών έλαμπαν. Θα μου πεις "ναι, αλλά αναφέρεσαι σε άνδρες στρατιωτικούς που είναι πιο πειθαρχημένοι κτλ κτλ". Σωστό, αλλά συγκρίνω όμοιες καταστάσεις. Στρατιωτικό άνδρα με στρατιωτικό γυναίκα. Φοιτητή με φοιτήτρια. Μη νομίζεις πως οι κοπέλες πλέον ξέρουν να μαγειρεύουν. Τόσες σχέσεις και γνωριμίες, ζήτημα είναι 1-2 κοπέλες να γνώριζαν να μαγειρεύουν. Από την άλλη, τόσο εγώ όσο και οι περισσότεροι φίλοι μου κάνουμε μουσακά για πλάκα. Ξαναλέω, εξαρτάται από το τι ψάχνεις και πού το ψάχνεις. Αντιλαμβάνομαι πως έπεσες σε περιπτώσεις. Δεκτόν. Καμία σχέση, όμως, με την πραγματικότητα. Πίστεψέ με, λόγω ιδιότητας έχω συμβιώσει με αρκετά περισσότερους άντρες απ' όσους εσύ. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από magnam 2
*nenya* Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δεν μπορω να γενικευσω για το αντιθετο φυλο (και για κανενα φυλο βασικα) και δεν βρισκω και τον λογο να κανω κατι τετοιο. Οταν πχ ακουω καποιες να λενε 'ειναι ολοι οι αντρες μαλακες' βγαζω σπυρια, οπως και με το 'η αλλη πηγε με πανω απο εναν αντρα αρα ειναι πουτανα'. Μου ειναι αδυνατο λοιπον να γενικευσω. Κρινω τον καθενα ως μονάδα, οχι σαν εκπρόσωπο του φυλου του. Οι εμπειριες μου ως τωρα με εχουν παει απο τα χειρότερα στα καλυτερα. 8 2
efib Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, magnam είπε Η χρήση του όρου "σοβαρός/σοβαρή" γίνεται χάριν ευκολίας, προς αποφυγή τεράστιων περιόδων. Θέλω να ελπίζω πως σου είναι πλήρως αντιληπτό το τι θέλω να πω. Έτσι όπως δεν θεωρώ "σοβαρό" (με τον δικό μου ορισμό) κάποιον που προσπαθεί απλά να γαμήσει λέγοντας ψέματα σε κοπέλες και υποκρίνοντας πως είναι κάποιος άλλος, έτσι δεν θεωρώ και "σοβαρή" κάποια που ασχολείται με το να ανεβάζει κώλους/στήθη στο instagram. Και οι δύο "καλά κάνουν" όπως λες. Αλλά δεν νομίζω πως θεωρούνται σοβαρές επιλογές όταν ψάχνεις ένα άτομο για σοβαρή σχέση. Εάν εσύ τους θεωρείς σοβαρές επιλογές, τότε αρχίζω να αντιλαμβάνομαι γιατί έχεις πέσει σε τέτοιες κατηγορίες Ελλήνων ανδρών και έχεις αυτές τις εμπειρίες. Και για να σου απαντήσω, κατά πλειονότητα τα σπίτια των αντρών είναι πολύ πιο καθαρά από αυτά των γυναικών που έχω γνωρίσει. Τόσα χρόνια σε Στρατιωτική Σχολή και σε στρατιωτικό περιβάλλον έχω δει πόσο ασχολούνται με την υγιεινή τους τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες. Ως ομαδάρχης γυναικείας ομάδας σιχαινόμουν την επιθεώρηση στα λουτρά τους. Των ανδρών έλαμπαν. Θα μου πεις "ναι, αλλά αναφέρεσαι σε άνδρες στρατιωτικούς που είναι πιο πειθαρχημένοι κτλ κτλ". Σωστό, αλλά συγκρίνω όμοιες καταστάσεις. Στρατιωτικό άνδρα με στρατιωτικό γυναίκα. Φοιτητή με φοιτήτρια. Μη νομίζεις πως οι κοπέλες πλέον ξέρουν να μαγειρεύουν. Τόσες σχέσεις και γνωριμίες, ζήτημα είναι 1-2 κοπέλες να ξέρουν να μαγειρεύουν. Από την άλλη, τόσο εγώ όσο και οι περισσότεροι φίλοι μου κάνουμε μουσακά για πλάκα. Ξαναλέω, εξαρτάται από το τι ψάχνεις και πού το ψάχνεις. Αντιλαμβάνομαι πως έπεσες σε περιπτώσεις. Δεκτόν. Καμία σχέση, όμως, με την πραγματικότητα. Πίστεψέ με, λόγω ιδιότητας έχω συμβιώσει με αρκετά περισσότερους άντρες απ' όσους εσύ. Εγω εχω μαθει να μην υποτιμαω κανεναν και καμια. Θελει ο αλλος να ανεβαζει βιντεο με το εσωρουχο; Μια χαρα. Θελει η αλλη να ανεβαζει βιντεο με το εσωρουχο; Μια χαρα. Εσυ βγαζεις ταμπελες "μη σοβαρη". Ναι, εφυγα απο το Ελλαδισταν και γλιτωσα απο manchild. Παραξενο ομως που στην Αγγλια και Φινλανδια/Δανια δεν επεσα ποτε πανω σε τετοιους. Για πες μας εσυ που εχεις βρει σοβαρη κοπελα και για σπιτι. Γιατι εγω τα πεταω ολα εξω και μου αξιζουν fuckboys και manchild. 1 2
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, *nenya* είπε Μου ειναι αδυνατο λοιπον να γενικευσω. Κρινω τον καθενα ως μονάδα, οχι σαν εκπρόσωπο του φυλου του. Ακριβως αυτο ετοιμαζομουν να γραψω. Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο πρεπει να γενικευουμε λες και δεν ειμαστε μοναδες αλλα στερεοτυπα του φυλου/ηλικιας/γουατεβα. Μεχρι στιγμης παντως οι επιλογες μου και οι εμπειριες μου με εχουν παει καλα. Αλλα ενταξει ειναι και θεμα φιλτραρισματος ανθρωπων πρωτα απο ολα. 3 2
@11h Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 2 hours ago, Sibyl said: Παίρνοντας αφορμή από κάποιες αναρτήσεις στο θέμα "Μονόπετρο" και από την εντύπωση που μου προκάλεσαν, είπα ν΄ανοίξω αυτό το θέμα για ν΄ανταλλάξουμε απόψεις 34 minutes ago, efib said: Δεν με απασχολει η αποψη σας γιατι δεν προκειται ποτε να εχω παρε-δωσε μαζι σας.
efib Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, @11h είπε Μπορεις να σχολιαζεις και να μην παιρνεις στα σοβαρα τον συνομιλητη. Τι σε μπερδευει;
magnam Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, efib είπε Εγω εχω μαθει να μην υποτιμαω κανεναν και καμια. Θελει ο αλλος να ανεβαζει βιντεο με το εσωρουχο; Μια χαρα. Θελει η αλλη να ανεβαζει βιντεο με το εσωρουχο; Μια χαρα. Εσυ βγαζεις ταμπελες "μη σοβαρη". Ναι, εφυγα απο το Ελλαδισταν και γλιτωσα απο manchild. Παραξενο ομως που στην Αγγλια και Φινλανδια/Δανια δεν επεσα ποτε πανω σε τετοιους. Για πες μας εσυ που εχεις βρει σοβαρη κοπελα και για σπιτι. Γιατι εγω τα πεταω ολα εξω και μου αξιζουν fuckboys και manchild. Αν αυτό κατάλαβες, τότε μάλλον δεν διάβασες το πρώτο μου post. Δεν είπα πουθενά πως δεν κάνει καλά αυτός που προσπαθεί απλά να γαμήσει ή αυτή που πετάει κώλο έξω μπας και βρει sugar daddy. Μάλιστα, το τόνισα κάπου στις 5-6 φορές, εξαρτάται το τι θέλει/ψάχνει ο καθένας. Αλλά όχι, το να λέω πως τα παραπάνω άτομα δεν αποτελούν σοβαρή επιλογή εάν ψάχνεις για σοβαρή σχέση, δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό. Είναι η αλήθεια, κατά γενική ομολογία. Είναι σα να μου λες πως ψάχνεις για κληρικό (διότι αυτό γουστάρεις, μαγκιά σου), αλλά προσπαθείς να τον βρεις στο Lohan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις