Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνοντας αφορμή από κάποιες αναρτήσεις στο θέμα "Μονόπετρο" και από την εντύπωση που μου προκάλεσαν, είπα ν΄ανοίξω αυτό το θέμα για ν΄ανταλλάξουμε απόψεις.

Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

΄Οποιος έχει διάθεση λοιπόν, ας πει την γνώμη του. 

Θα παρακαλούσα εκ των προτέρων να μιλήσουμε σαν άνθρωποι και να μην ξεφτιλίσουμε το θέμα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Θα ήταν καλύτερο να ξεκίναγες εσύ με κάποιο παράδειγμα γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πούμε στο θέμα.

ibtl

Κοίτα, διάβασα ότι κάποιος που ετοιμάζεται να παντρευτεί καλό είναι να έχει στην άκρη λεφτά για το πιθανό διαζύγιο, ότι οι γυναίκες θεωρούν ελκυστικό έναν άντρα μόνο αν έχει οικονομική επιφάνεια και άλλα παρόμοια.

Εγώ κάπως αλλιώς τα ξέρω τα πράγματα γι΄αυτό και θα ήθελα ν΄ακούσω και άλλες οπτικές πάνω στο θέμα αυτό.

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Ουτε εγω κατάλαβα τι ζητάς, να σου πούμε τα ερωτικά μας

Σε καμία περίπτωση δεν θα ζητούσα κάτι τέτοιο.

Την γνώμη που έχετε για το άλλο φύλο θα ήθελα ν΄ακούσω (από όποιον θα ήθελε να την εκφράσει).

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Κοίτα, διάβασα ότι κάποιος που ετοιμάζεται να παντρευτεί καλό είναι να έχει στην άκρη λεφτά για το πιθανό διαζύγιο, ότι οι γυναίκες θεωρούν ελκυστικό έναν άντρα μόνο αν έχει οικονομική επιφάνεια και άλλα παρόμοια.

Εγώ κάπως αλλιώς τα ξέρω τα πράγματα γι΄αυτό και θα ήθελα ν΄ακούσω και άλλες οπτικές πάνω στο θέμα αυτό.

Ας σχολιάσω αυτό τότε.

Η δική μου προσωπική εμπειρία, η οποία σχετίζεται βέβαια με τους χώρους που κυκλοφορώ, λέει ότι δεν παίζει κανένα ρόλο η οικονομική επιφάνεια στο να σου κάτσει κάποια.

Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν gold diggers, και ίσως η οικονομική επιφάνεια παίζει μεγαλύτερο ρόλο αν είστε σε φάση για κάτι πιο σοβαρό αλλά εγώ δεν το έχω δει κάπου μέχρι τώρα. In fact, αυτό που έχω δει στον περίγυρό μου είναι ότι δεν σου δίνει καν πόντους το να έχεις ένα "καλό" αμάξι σε σχέση με το να πηγαίνεις με το λεωφορείο! Υπόψην τα παραπάνω σε κύκλους ηλικιών που δεν το πάνε για γάμο κλπ

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Υπόψην τα παραπάνω σε κύκλους ηλικιών που δεν το πάνε για γάμο κλπ

καλά εκεί αλλάζουν τα κριτήρια. 

Δυστυχώς όμως είτε μας αρέσει είτε όχι, σε αυτή τη φάση το οικονομικό παίζει σημαντικότατο ρόλο. Ξεκίνα να κάνεις οικογένεια με ταμείον μείον. Εγώ δε θα το επιχειρούσα καν.

Οι άντρες γκρινιαζουμε ότι οι γυναίκες κοιτάνε το οικονομικό και δε μας αρέσει, όταν όμως η κόρη μας θέλει να παντρευτεί εκεί κοιτάμε τα οικονομικά του γαμπρού.

όλοι ξέρουμε (φαντάζομαι) περιπτώσεις οικογενειών που κοιτούσαν με μισό μάτι τον γαμπρό λόγω οικονομικής κατάστασης.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Δεν τα ξερεις καλα,ειναι ετσι ακριβως.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά το θέμα είναι ποια είναι η γνώμη σας για το άλλο φύλο βάσει των μέχρι σήμερα εμπειριών σας.

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ.

Πώς μπορώ ν΄αλλάξω το θέμα ώστε να γίνει αυτό σαφές;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sibyl είπε

Παίρνοντας αφορμή από κάποιες αναρτήσεις στο θέμα "Μονόπετρο" και από την εντύπωση που μου προκάλεσαν, είπα ν΄ανοίξω αυτό το θέμα για ν΄ανταλλάξουμε απόψεις.

Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

΄Οποιος έχει διάθεση λοιπόν, ας πει την γνώμη του. 

Θα παρακαλούσα εκ των προτέρων να μιλήσουμε σαν άνθρωποι και να μην ξεφτιλίσουμε το θέμα.

1) Οι περισσοτεροι εδω περα δεν εχουν σχεση με το (αντιθετο) φυλο

2) Μην πας να ανοιξεις κουβεντα με ατομα που λενε "τ@νες, μονο τα λεφτα κοιτανε" και "τ@νες, μονο τους γυμναστηριακους θελετε". Μην ασχολεισαι μαζι τους, δεν θα γνωριστεις με κανεναν απο αυτους, οποτε μην σε απασχολουν οι ηλιθιοτητες που λενε. Ο,τι ακουνε λενε, δεν εχουν δικη τους εμπειρια.

Edit. Για να απαντησω και στην ερωτηση σου.. Απο την εμπειρια που εχω με Ελληνες, εχω καταληξει στο οτι οι περισσοτεροι δεν κανουν δουλειες στο σπιτι, και δεν μαγειρευουν οσοι εχω βγει εγω και δεν ειναι και λιγοι. Και υπαρχουν και κατι αλλα θεματακια, αλλα δεν ειναι για να συζητηθουν σε αυτο το θεμα. Προτιμησε σκανδιναβους παντως ή Β. Ευρωπη. 

Επεξ/σία από efib
  • Like 3
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Σε καμία περίπτωση δεν θα ζητούσα κάτι τέτοιο.

Την γνώμη που έχετε για το άλλο φύλο θα ήθελα ν΄ακούσω (από όποιον θα ήθελε να την εκφράσει).

Υπαρχει ενα ελληνικό φορουμ,  εκει μπορεις να κανεις τέτοιες συζητήσεις χωρις περιορισμούς, αλλα δεν επιτρέπετε να πω εδω πιο ειναι για ευνόητους λόγους🤔

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Υπαρχει ενα ελληνικό φορουμ,  εκει μπορεις να κανεις τέτοιες συζητήσεις χωρις περιορισμούς, αλλα δεν επιτρέπετε να πω εδω πιο ειναι για ευνόητους λόγους🤔

συμφωνώ με τον συναγωνιστή. ούτε λουκέτο θα πέσει και θα μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.

• Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...