Προς το περιεχόμενο

F1 2022 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/5/2022 στις 9:15 ΜΜ, zvarthangalos είπε

Aν είσαι ικανοποιημένος με αυτά τα γραφικά εν έτη 2022  Οκ περί ορέξεως ουδείς λόγος.

άσχετα με το post του privateer, τι φάση με τα γραφικά; σαν να χειροτερεύουν κιόλας

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε

άσχετα με το post του privateer, τι φάση με τα γραφικά; σαν να χειροτερεύουν κιόλας

Βλέπεις το gt7 και μετά από μερικούς μήνες αυτό και νομίζεις ότι πάνε τα γραφικά δύο γενιές πισω , και εγώ απογοητεύτηκα από τα γραφικά της f1 22 εκτός αν έχουν σκοπό να τα αλλαξουν μέχρι να βγει το game και απλώς χρησιμοποίησαν τα περσινά για το pre release

Δημοσ.
1 hour ago, Nik1239 said:

Βλέπεις το gt7 και μετά από μερικούς μήνες αυτό και νομίζεις ότι πάνε τα γραφικά δύο γενιές πισω , και εγώ απογοητεύτηκα από τα γραφικά της f1 22 εκτός αν έχουν σκοπό να τα αλλαξουν μέχρι να βγει το game και απλώς χρησιμοποίησαν τα περσινά για το pre release

Σιγα τα γραφικα που εχει το GT7. Εκτος και βλεπεις μονο τα replay  και αυτα σε 30fps

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ που το έπαιξα λίγο trial μέσω game pass , έχει πολλά bugs με το καλημέρα. Αρκετά πιο γρήγορα μονοθέσια σε σχέση με του 21 και δεν βλέπω την τεράστια υποστροφή όπως πριν. Ωραία η προσθήκη μουσικής στα menus. Ωραία και τα αμάξια για hot laps που έβαλαν αλλά μέχρι εκεί. Δεν αξίζει πάνω από 30€ αν έχεις το προηγούμενο. Επίσης το career είναι unplayable μέχρι να έρθει fix γιατί όλος ο κινητήρας έχει τεράστια φθορά.

Δημοσ.

Αναμενόμενο, δεν έχει βγει ποτέ F1 παιχνίδι που να τρέχει σωστά. Υπομονή προς Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, τότε το πήρα το περσινό και δεν είχε τόσο τρελά θέματα.

Να ρωτήσω, αυτό εδώ θα έχει και sprint races? Και άμα χαλάμε τα μονοθέσια θα ξεκινάμε από το pit lane? 
Έχουν πει τίποτα;

τα δίνουν τα λεφτά τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ΄ όσα έχω δει σε youtube, έχει sprint races στο career mode σύμφωνα με το επίσημο calendar καθώς και την επιλογή sprint race για οποιονδήποτε αγώνα στο grand prix mode. Δεν έχω δει τίποτα περί εκκίνησης από pit lane.. νομίζω στην περίπτωση που το sprint πάει κατά διαόλου, ξεκινάς από την τελευταία θέση στο grid. 

Πάντως κι εγώ το σκέφτομαι για Οκτώβρη και αν.... Το 2021 το είχα πάρει κι εγώ εκείνη την περίοδο, σε καλή έκπτωση, είχε και extra πίστες Portimao & Imola τις οποίες ευχαριστιέμαι με το παραπάνω. Με δεδομένο ότι τα supercars με αφήνουν αδιάφορο, θα περιμένω να πάρει μερικά patches, να διαβάσω γνώμες όσων το αγοράσουν .. και να δω το F1 Manager που βγαίνει Αύγουστο τί ρόλο βαράει.

Επεξ/σία από georg3b
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Αναμενόμενο, δεν έχει βγει ποτέ F1 παιχνίδι που να τρέχει σωστά. Υπομονή προς Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, τότε το πήρα το περσινό και δεν είχε τόσο τρελά θέματα.

Να ρωτήσω, αυτό εδώ θα έχει και sprint races? Και άμα χαλάμε τα μονοθέσια θα ξεκινάμε από το pit lane? 
Έχουν πει τίποτα;

Από bugs είναι άστα να πάνε ,πάντως έχουν κάνει δύο τρία πράγματα όπως είναι στα αλήθεια όπως όταν αλλάζεις ελαστικά είναι γύρω στους 60-70 ανάλογα την γόμα και πρέπει να τα ζεστάνεις εσύ σε σχέση με το προηγούμενο game που έβγαινες και ήταν στους 85-90 και έτρεχαν μια χαρα. Τώρα μέχρι να τα φέρεις στην κατάλληλη θερμοκρασία χάνεις χρόνο.

Θα δω για τα sprint αν και νομίζω δεν έχει θα σου πω σε καμιά ώρα που θα το ανοίξω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

Από bugs είναι άστα να πάνε ,πάντως έχουν κάνει δύο τρία πράγματα όπως είναι στα αλήθεια όπως όταν αλλάζεις ελαστικά είναι γύρω στους 60-70 ανάλογα την γόμα και πρέπει να τα ζεστάνεις εσύ σε σχέση με το προηγούμενο game που έβγαινες και ήταν στους 85-90 και έτρεχαν μια χαρα. Τώρα μέχρι να τα φέρεις στην κατάλληλη θερμοκρασία χάνεις χρόνο.

Θα δω για τα sprint αν και νομίζω δεν έχει θα σου πω σε καμιά ώρα που θα το ανοίξω.

Η αλλαγή στα ελαστικά είναι σύμφωνη με τους φετινούς κανονισμούς, που οι κουβέρτες είναι σε χαμηλότερη θερμοκρασία.
Ενώ πέρσι οι κουβέρτες ήταν σε υψηλότερη, οπότε ορθώς αμέσως μετά το pit stop τα λάστιχα ήταν κοντά στην θερμοκρασία λειτουργίας (οκ μπορεί να ήταν υπερβολικά κοντά 😛

Το ΑΙ επηρεάζεται από τα κρύα ελαστικά στο out lap μετά το pit stop? 

Δημοσ.

Γω ρώτησα γιατί δε μου αρέσουν τα SR και αν γίνεται να τα κλείνουμε.

Πάλι θέματα με το ΑΙ?

Σε πάει τρενάκι; Έμαθε να αλλάζει γραμμή εαν είσαι πιο αργός ή σε κουμπώνει από πίσω και πας περίπατο στις αμμοπαγίδες; (12 χρόνια το ίδιο θέμα αν μου πεις και φέτος ότι το χει)

Τα λαστιχά ορθώς είναι πιο χαμηλά, αλλά να μη πιάνει μόνο τον χρήστη 😛 
New regulations create big challenge in terms of tyre temperature

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς από ότι παρατηρώ το AI πέφτει πάνω σου αρκετά πιο πολύ από προηγούμενους τίτλους όταν βουτάς στα φρένα. Ακόμα και eSports drivers (που ξέρουν ακριβώς πώς να κάνουν exploit το AI) έχουν θέμα σε συγκεκριμένες στροφές γιατί στρίβουν ακόμα και αν είσαι πλάι τους πριν το turning point της στροφής. Σίγουρα θα βγει patch κάποια στιγμή που μειώνει το aggression.

Κατά τα άλλα εμφανώς βελτιωμένος χειρισμός σε σχέση με άλλες χρονιές και με ένα επερχόμενο patch που θα κάνει το traction δίνοντας γκάζι στις χαμηλές ταχύτητες πιο εύκολο και άρα πιο ρεαλιστικό. Δυστυχώς όπως είναι τώρα χάνεις αρκετά στην έξοδο αν δεν είσαι τουλάχιστον με 4η.

Κατά τα άλλα μια από τα ίδια, δεν υπάρχει λόγος για κάποιον που δεν συμμετέχει σε λίγκες να το πάρει από τώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...