Προς το περιεχόμενο

iphone 13 pro max vs google pixel 6 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ! Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα. Στο παρελθον ειχα και iphone 11,12 αλλα και pixel 4,5. Απολυτα ευχαριστημενος και απο τις δυο εταιρειες. Παντα με χαλαγε η διαρκεια μπαταριας των iphone. Το πρωτο που με ενδιαφερει σε ενα κινητο ειναι η καμερα και μετα η μπαταρια. Γνωριζω οτι το 13 pro max ειναι αρκετα πιο ακριβο απο το google pixel 6 pro. Εν τελει πιο θα μου προτεινατε??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnkar93 είπε

Καλησπερα σε ολους ! Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα. Στο παρελθον ειχα και iphone 11,12 αλλα και pixel 4,5. Απολυτα ευχαριστημενος και απο τις δυο εταιρειες. Παντα με χαλαγε η διαρκεια μπαταριας των iphone. Το πρωτο που με ενδιαφερει σε ενα κινητο ειναι η καμερα και μετα η μπαταρια. Γνωριζω οτι το 13 pro max ειναι αρκετα πιο ακριβο απο το google pixel 6 pro. Εν τελει πιο θα μου προτεινατε??

Βασικά πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις ios ή android για αρχή. Από όσο ξέρω το 13 pro max είναι κορυφή και σε μπαταρία και σε κάμερα πάντως. Επίσης με το pixel δεν έχεις service, δεν έχεις 5g κτλ...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnkar93 είπε

Google Pixel 6 pro.

Με τα μειονεκτήματα που ξέρεις  αφού είχες Pixel.

Screenshot_20220422-144710.jpg.70a68f8c057d20bd7abc150fee80bf6d.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/4/2022 στις 12:11 ΜΜ, johnkar93 είπε

Παντα με χαλαγε η διαρκεια μπαταριας των iphone. Το πρωτο που με ενδιαφερει σε ενα κινητο ειναι η καμερα και μετα η μπαταρια. 

image.png.3d5a00f31c58418dd39ab3f60651c93b.png

Δημοσ.

Εκτός από iPhone, φέτος είναι κακή εποχή να πάρεις flagship.

Το Pixel φέτος δυστυχώς δεν αξίζει. Κάμερα και μπαταρία (και οθόνη, κατασκευή) είναι φοβερά αλλά το δαχτυλικο αποτύπωμα είναι πολύ αργό και κάνει όλη την εμπειρία εκνευριστηκή. Υπάρχουν και τα software bugs που δεν τα θεωρώ deal breaker γιατί θα τα φτιάξουν.

Θα έλεγα να πάρεις S21/S22 Ultra αν θες Android.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...