Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω ότι λόγω του προβλήματος πίεσης σε σταθερή καθημερινή χρήση, τα έχω πλέον για ελάχιστη περιστασιακή χρήση στο σπίτι για καμιά ταινία σε iPad, σπάνια 1-2 φορές το μήνα. Οπότε και δεν προλαβαίνω να παρατηρήσω το πρόβλημα.

• 9 μήνες μετά...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει τυχόν κάποιος που έχει βιώσει το πρόβλημα με την πρώτη γενιά και δοκίμασε πλέον τα AirPods Pro (2nd Gen) να δούμε αν συνεχίζει να εμφανίζεται το φαινόμενο;

• Super Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Υπάρχει τυχόν κάποιος που έχει βιώσει το πρόβλημα με την πρώτη γενιά και δοκίμασε πλέον τα AirPods Pro (2nd Gen) να δούμε αν συνεχίζει να εμφανίζεται το φαινόμενο;

Δεδομένου πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι και σε συνάρτηση με τα αυτιά σου (ευαισθησία, ανατομία, κλπ), δε νομίζω πως θα υπάρξει διαφορά με τα Gen2 μιας και πρακτικά έχουν το ίδιο σχήμα/μέγεθος/βάρος! Δεν ξέρω απλά αν το έξτρα μέγεθος στα tips σιλικόνης που έχει προστεθεί, θα κάνει κάποια διαφορά στην περίπτωσή σου. Μετά από τόσο καιρό εκτιμώ πως αν δεν βρήκες άκρη με διαφορετικά tips σιλικόνης (κυκλοφορούν πάρα πολλά στο amazon κλπ και από διάφορα υλικά),  δε νομίζω πως θα καταφέρεις να τα απολαύσεις ποτέ τα συγκεκριμένα! Μου είχε τύχει παλιότερα κάτι αντίστοιχο με τα Bose in ear και απλά ...σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...