Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρώτη φορά παίρνω επίδομα τακτικής ανεργίας, οπότε δεν ξέρω αν έτσι λειτουργεί ή αν είναι κάποιο λάθος το συστήματος. Τηλέφωνα στο ΚΠΑ που παίρνω δεν σηκώνουν αυτές τις μέρες, έχω στείλει email αλλά δεν έχω πάρει καμιά απάντηση, οπότε είπα να ρωτήσω κάποιον με παρόμοια (πρόσφατη αν είναι δυνατόν) εμπειρία.

Από ότι ξέρω η ανανέωση του δελτίου ανεργίας γίνεται ανά τρίμηνο ηλεκτρονικά. Πλησιάζουν οι μέρες που -θεωρούσα ότι- έχω προθεσμία να ανανεώσω, αλλά μπαίνοντας τώρα παρατήρησα ότι στο χρονικό διάστημα για την επόμενη ανανέωση του Δελτίου ανεργίας μου βγάζει την σχετική ημερομηνία που υπολόγιζα, αλλά σε ένα χρόνο από τώρα, δηλαδή το 2023. Έχει γίνει κάποιο λάθος; Ή όταν παίρνεις επίδομα αρκεί αυτή η ηλεκτρονική δήλωση παρουσίας επιδοτούμενου ανέργου που επίσης βγάζει να κάνεις ανά τρίμηνο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι την παρουσία την δήλωσα. Απλά επειδή μίλησα με έναν φίλο που είχε πάρει επίδομα πριν 4-5 χρόνια και μου είπε ότι και όσο έπαιρνε επίδομα έκανε και τα 2, δηλαδή και ανανέωση δελτίου και ηλεκτρονική δήλωση παρουσίας - από όσο θυμόταν τουλάχιστον. Οπότε σκάλωσα μην γίνει καμιά χαζομάρα και χάσω το επίδομα. Άρα ή δεν θυμόταν καλά, ή άλλαξε κάτι από τότε.

Επεξ/σία από Sadako

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...