Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

Για να καταλάβω πως συνδέονται αυτά τα 3 μεταξύ τους; (ο χαρακτηρισμός woke mind virus με το ότι έκραξε το netflix και τέλος το τι κάνει στο εργοστάσιο του στην Σαγκάι; ) 

Αυτό ρώτησα και εγώ αλλά..

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Για να καταλάβω πως συνδέονται αυτά τα 3 μεταξύ τους; (ο χαρακτηρισμός woke mind virus με το ότι έκραξε το netflix και τέλος το τι κάνει στο εργοστάσιο του στην Σαγκάι; ) 

Τι απορία είναι αυτή; Δεν αφορούν το ίδιο άτομο;

Δείχνουν την επιλεκτική ευαισθησία του. Τις κοινωνικές του ανησυχίες στην μία πλευρά του πλανήτη και στην άλλη. Στην μια πλευρά έχουμε θέμα σοβαρό με το... Netflix και το wokeness και στην άλλη business as usual.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, chncynic είπε

Και στο the wire υπάρχει ο Omar, βασικός (επικός) χαρακτήρας που είναι gay, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ίσα ίσα, ήταν τόσο ρεαλιστικό και αληθινό, που έδειχνε 1000% αυτό που έπρεπε.

Μακάρι να βρεθεί ισοροπία σύντομα και να μορφωθεί ο κόσμος ωστε να σέβεται την διαφορετικότητα χωρίς να πάμε στο άλλο άκρο

Και ο Hoon Lee στο Banshee σαν Jobs (από τις καλύτερες σειρές που έχουν βγει ποτέ και δεν γνωρίζει σχεδόν κανένας δείτε την) είναι επικός gay χαρακτήρας. Απίστευτα bad ass. Και ο Cumberbatch σαν Alan Turing έκλεψε την παράσταση..

Μακάρι φίλε μου. Είναι δύσκολη η ισορροπία αλλά πιστεύω θα επέλθει. Από την πλευρά μου χαίρομαι που αρκετοί άνθρωποι πλέον έχουν πάψει να καταπιέζουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και ζουν ευτυχισμένοι τη ζωή τους πράγμα σχεδόν αδιανόητο ακόμα και πριν από 15 χρόνια. Τόσο κοντά.

Επεξ/σία από vste
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Για να καταλάβουμε, τα χώνει ένας επιχειρηματίας σε μια πλατφόρμα και την κατηγορει για «woke mind virus», ενώ ο ίδιος ταυτόχρονα κλείνει συμφωνία με κινεζική εταιρία που οι εργαζόμενοι της, εκεί που θα δουλεύουν  εκεί και θα ζουν χωρίς καν μπορούν να βγουν εκτός εργοστασίου ενώ θα τους παρασχεθούν υπνόσακοι, στρώματα και κουβέρτες, καθορισμένοι χώροι για ύπνο, ντους, φαγητό και χρόνος!!!! για χαλάρωση…

Πραγματικά έχει συναίσθηση τι είδους ανθρώπου είναι???

Μα είναι κάτι φυσιολογικό… αν εσύ το έμαθες ως κάτι μη, καιρός να ξεμάθεις…

14 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Τι απορία είναι αυτή; Δεν αφορούν το ίδιο άτομο;

Δείχνουν την επιλεκτική ευαισθησία του. Τις κοινωνικές του ανησυχίες στην μία πλευρά του πλανήτη και στην άλλη. Στην μια πλευρά έχουμε θέμα σοβαρό με το... Netflix και το wokeness και στην άλλη business as usual.

Μόνο που εδώ υπακούει  νόμο κράτους (ασχέτως εάν συμφωνούμε ή όχι) κ και δεν είναι δική του απόφαση.

Επίσης ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (αρχές Μαίου) και με μια ημερήσια αποζημίωση που πολλοί (και εγώ) θα πήγαιναν τρέχοντας να δουλέψουν!

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vste είπε

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω φίλε μου είναι ότι δεν υπέρ προβάλλονται μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Ούτε βέβαια οι κακοί Ρώσοι και καλοί Αμερικανοί ήταν φυσιολογικά πλαίσια σε αυτό έχεις δίκιο αλλά κάτσε να εξηγήσω από κάτω πριν πέσεις να με φας.

Όπως και να το κάνουμε στη ζωή δεν είναι όλοι καλοί. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως σεξουαλικών, θρησκευτικών η πολιτικών πεποιθήσεων. Αν κάποιος λοιπόν θέλει να είναι ρεαλιστής και δίκαιος με την πραγματικότητα θα πρέπει να δείξει σε μία σειρά ή σε μία ταινία έναν gay άντρα για παράδειγμα που να είναι κακοποιητικος το παιδί του και κακός οικογενειάρχης.

Όπως έγραψα και πιο πάνω επειδή ακριβώς είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο που κυριαρχούν οι υπερβολές δύσκολα Θα τολμήσει κάποιος να το κάνει αυτό. Υπάρχει μία εξανειδίκευση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λέει ότι όλοι οι άνθρωποι χωρίζονται σε καλούς και κακούς.

Ξαναλέω το ίδιο γινόταν και παλαιότερα με τους κακούς Ρώσους, Κινέζους και γενικότερα το δίπολο άσπρου-μαύρου.

Θεωρώ ότι η ρεαλιστική απεικόνιση ανθρώπων ανεξάρτητα των προτιμήσεών τους είναι αυτό που θα κάνει το μεγαλύτερο καλό και όχι η εξιδανίκευση της μιας πλευράς και η κατακραυγή της άλλης που οδήγει σε πόλωση.

Just my two cents.

Δεν υπάρχει πρόθεση να σε φάω :P

Συμφωνώ ότι όλα θα έπρεπε να προβάλλονται πιο ρεαλιστικά. Υπάρχουν και μαύροι ρατσιστές, και gay παιδεραστές, κλπ, κλπ. Αλλά αν προβληθεί κάτι τέτοιο σε αυτή τη μεταβατική ας πούμε φάση, θα γυρίσουμε πάλι αρκετά χρόνια πίσω (ίσως, δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος).

Γενικά πάντως, δεν θεωρώ ότι υπήρχε ρεαλισμός παλιότερα (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων), για να υπάρξει τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κάτσε γιατί πλέον παραφράζεις τα λεγόμενα μου… που μείωσα την σοβαρότητα της άποψης ενός τέτοιου είδους ανθρώπου επειδή έχει άσχημες συνθήκες εργασίας σε ένα εργοστάσιο του στην Σανγκάη???

ελληνικά γράφω, και την σαλάτα μόνο σου την έκανες γιατί δεν θέλεις να κατανοήσεις αυτά που γράφω…

σταματά το οποιοδήποτε “παιχνίδι” κάνεις…

Ε τι ακριβώς εννοούσες βρε καλέ μου άνθρωπε, τόσες φορές σε ρώτησα. Είπες "τι είδους άνθρωπος είναι". Τι είδους άνθρωπος τελικά είναι ο Musk?

• Like 1
Δημοσ.
42 minutes ago, icenex said:

Αληθεια τοσος κοσμος παραπονιεται για αυτην την ατζεντα πως και δεν την εχουν σταματησει?

γιατί μεγάλο μέρος των εσόδων τους πλέον προέρχεται απο την μόχλευση της χρηματιστηριακής τους θέσης και όχι απο την κύρια δραστηριότητά τους. Οι κυβερνήσεις (μέσω των Κεντρικών Τραπεζών) φουσκώνουν τοσο την τις μετοχές των μεγάλων εισηγμένων που αυτές ασχολούνται περισσότερο με την πολιτική παρά με τους πελάτες τους.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Τι είδους άνθρωπος τελικά είναι ο Musk?

Πιάνω vibes ενός άλλου πλούσιου τύπου που είχε εμμονή με τα social media :) 

Δημοσ.

Ειδικα στην χωρα μας το νετφλιξ ειναι λιγο σκουπίδι βαση με του εξωτερικου...ταινιες απο ινδιες πακισταν και λιγες καλες.....οπως και η σειρες ,που στο εξωτερικο βλεπουν την 3 περιοδο και στην Ελλαδα ακομα την πρωτη.....κριμα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Εκμεταλλευτής καταστάσεων… δεν γίνεται στην μια μεριά του ωκεανού να μιλάς για ελευθερία και στην άλλη να την ξεχνάς…

Σαν την Apple ένα πράγμα?  Ρε παιδιά σοβαρευτείτε με τις ακρότητες... ο Musk είναι καλώς η κακώς ό,τι καλύτερο υπάρχει στο billionaire space. Έχει τις απόψεις του, κάνει αυτό που γουστάρει στα πλαίσια του νόμου και κατα γενικη ομολογία πάει τον πλανήτη μπροστά, μόνος του. Αυτό που γίνεται στην Κίνα τώρα, όπως και να σου φαίνεται εσένα κι εμένα με τα western λεφτά μας, είναι καλό για τους ανθρώπους που ήταν πόσο καιρό κουτσουρεμένα με τη δουλειά τους. Δυνατό μπόνους, extra δουλειά, αποφυγή μετακινήσεων γιατί πολλοί δεν θα κοιμόταν ποτέ αλλιώς κτλ κτλ.  Μην τα βλέπουμε όλα άσπρα μαύρα

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι περιπτώσεις προβληματικών/μη φυσιολογικών γεννήσεων είναι σίγουρα μεγαλύτερες σε συχνότητα απο τις περιπτώσεις ομοφυλοφιλίας στα διάφορα είδη ζώων απλά και μόνο λόγω κλίμακας. 

Και τέλος επέλεξες απλά ένα απο τα πολλά "περίεργα" που γίνονται στην φύση, το νόημα της επιχειρηματολογίας μου ήταν ότι στην φύση συμβαίνουν πολλά μη φυσιολογικά πράγματα ή πράγματα που δεν θα έπρεπε να αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς (πχ να τρωγόμαστε κυριολεκτικά μεταξύ μας). 

Δεν βλέπουν Netflix τα διάφορα είδη ζώων και εσύ επέλεξες τα παραδείγματα που εσύ έγραψες. Όχι εγώ.

Πολύ πλατιές αναλύσεις στο θέμα αυτό και δε νομίζω να καταλήγεις κάπου.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ελπίζω στο μέλλον να δούμε και άλλες σειρές με μαύρο Αχιλλέα όπως στο Troy: Fall of a City, καλά πήγε αυτό.

Netflix : Vikings Valhalla

Screenshot-2022-04-22-13-33-05.png

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Εκμεταλλευτής καταστάσεων… δεν γίνεται στην μια μεριά του ωκεανού να μιλάς για ελευθερία και στην άλλη να την ξεχνάς…

ΥΓ: καλώς και τον marios02, δεν θα ανακαλύψω ποιανού altακι είσαι βρε, θα ανακαλύψω…

Ωραία, εννοούσες από άποψη ελευθερίας. Ε πες το από την αρχή μη γράφω διάφορα. Μη μου γράφεις συνέχεια "είναι ξεκάθαρο" αφού βλέπεις ότι δεν το έπιασα 😂

3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Netflix : Vikings Valhalla

Screenshot-2022-04-22-13-33-05.png

Ε φυσιολογικά πράγματα, είναι γνωστό άλλωστε τοις πάση ότι οι Βίκινγκς σε ένα από τα πολλά υπερπόντια ταξίδια τους έφτασαν μέχρι τις ακτές της Αφρικής και κάνανε αποικίες.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chncynic είπε

Σαν την Apple ένα πράγμα?  Ρε παιδιά σοβαρευτείτε με τις ακρότητες... ο Musk είναι καλώς η κακώς ό,τι καλύτερο υπάρχει στο billionaire space. Έχει τις απόψεις του, κάνει αυτό που γουστάρει στα πλαίσια του νόμου και κατα γενικη ομολογία πάει τον πλανήτη μπροστά, μόνος του. Αυτό που γίνεται στην Κίνα τώρα, όπως και να σου φαίνεται εσένα κι εμένα με τα western λεφτά μας, είναι καλό για τους ανθρώπους που ήταν πόσο καιρό κουτσουρεμένα με τη δουλειά τους. Δυνατό μπόνους, extra δουλειά, αποφυγή μετακινήσεων γιατί πολλοί δεν θα κοιμόταν ποτέ αλλιώς κτλ κτλ.  Μην τα βλέπουμε όλα άσπρα μαύρα

Μα δεν διαφωνώ σε κάτι, πόσο μάλλον στην εκμετάλλευση της Δύσης και τις δικαιολογίες τύπου αφού το επιτρέπουν ή το κάνουν και άλλοι ας το εκμεταλλευτώ…

Το πρόβλημα μου είναι η από εδώ αντιμετώπιση από μέλη που αντί για άποψη παπαγαλίζουν tweets και συμπεριλαμβάνουν και προσωπικές πεποιθήσεις νομίζοντας ότι έτσι θα ενισχύσουν τις δικές τους στρεβλώσεις… πχ lgbt θέματα που βγήκαν από το πουθενά…

ΥΓ: εννοείτε ότι η τελευταία παράγραφος δεν αναφέρεται σε εσένα… 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chncynic είπε

Αρχικά ας πούμε ότι billionaire και καλός λίγο απίθανο, για να μαζέψεις τόσο χρήμα πρέπει να εκμεταλλευτείς πολύ κόσμο. Επίσης αυτό το κάνει ό,τι μπορεί στα πλαίσια του νόμου, σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες όπως οι ΗΠΑ που οι νόμοι γράφονται αποκλειστικά από λομπίστες για κάτι κουμάσια σα τον Elon Mush να το χέσω το νόμιμο. Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και πως "πάει τον κόσμο μπροστά" αυτό το καλόπαιδο. Παρακάτω έχει ένα ποπ πουρί παλιών κατορθωμάτων. Παρακαλώ do your best για να τον δικαιολογήσετε.

Και φυσικά δε μιλάμε για το twitter feed του που υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για market manipulation. Το 100% των tweets του με κάποιο τρόπο του βγάζουν λεφτά, αν δε το έχετε πάρει πρέφα έχουμε θέμα.

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...