fraa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Εφαγα κληση για παρκαρισμα και μου λεει το χαρτακι να παραδωσω πινακιδες. Τι εγινε τελικα με τον ts τις εδωσε η οχι; Ειναι δυνατον φυλακιση 1-3 μηνες για μη παραδοση πινακιδων;
theopan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, fraa είπε Εφαγα κληση για παρκαρισμα και μου λεει το χαρτακι να παραδωσω πινακιδες. Τι εγινε τελικα με τον ts τις εδωσε η οχι; Ειναι δυνατον φυλακιση 1-3 μηνες για μη παραδοση πινακιδων; Δεν παραδίδεις τίποτα. Αν προβλεπόταν να τις πάρουν θα τις είχαν ξεβιδώσει και πάρει ήδη εκείνη τη στιγμή. Τα έντυπα των κλήσεων είναι "generic" και για άλλα είδη παραβάσεων που δεν κατάφεραν να σε σταματήσουν. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2024 από theopan 3
Nabuko Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 8 λεπτά πριν, theopan είπε Δεν παραδίδεις τίποτα. Με δική του ευθύνη 9 λεπτά πριν, theopan είπε Αν προβλεπόταν να τις πάρουν θα τις είχαν ξεβιδώσει και πάρει ήδη εκείνη τη στιγμή. Δεν ισχύει 3
theopan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Με δική του ευθύνη Δεν ισχύει Όλα με δική μας ευθύνη γίνονται σε αυτή τη ζωή. Κανονικότατα ισχύει. Με έχουν γράψει προ 5ετίας για παράνομη στάθμευση και αφαίρεσαν πινακίδες. Η κλήση (της Δημοτικής της Αθήνας) έγραφε ότι έπρεπε να παραδώσω και δίπλωμα. Στο προτυπωμένο της κομμάτι. Ασφαλώς ούτε μου ζητήθηκε ούτε το παρέδωσα ποτέ. Πλήρωσα το 20ευρο πρόστιμο, πήρα τις πινακίδες σε 10 μέρες και τέλος. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από theopan
Nabuko Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 41 λεπτά πριν, theopan είπε Η κλήση (της Δημοτικής της Αθήνας) έγραφε ότι έπρεπε να παραδώσω και δίπλωμα. Στο προτυπωμένο της κομμάτι. Στο προτυπωμένο κομμάτι έχει και κουτάκι δίπλα ώστε αν δικαιολογεί αφαίρεση πινακίδων ή διπλώματος στο τικάρει. 43 λεπτά πριν, theopan είπε Ασφαλώς ούτε μου ζητήθηκε ούτε το παρέδωσα ποτέ. Φυσικά και δε σου ζητήθηκε γιατί δεν προβλέπεται αφαίρεση διπλώματος για τέτοια κλήση. 2
theopan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Φυσικά και δε σου ζητήθηκε γιατί δεν προβλέπεται αφαίρεση διπλώματος για τέτοια κλήση. Επιμένεις ακόμα... Για παράνομη στάθμευση σε πεζόδρομο σαφώς και προβλέπεται, στοιχεία κυκλοφορίας και δίπλωμα. Το αν φτάνει ως εκεί η Δημοτική αστυνομία είναι άλλο θέμα (άλλωστε μόλις 1-2 χρόνια πριν το 2019 που είναι το συμβάν που αναφέρομαι της είχε δοθεί το δικαίωμα να αφαιρεί και πινακίδες παλιότερα δεν είχαν δικαίωμα). Ξέρω τι έγραφε η κλήση που έφαγα, αν και πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια θυμάμαι ότι αναρωτήθηκα τι θα γίνει και τελικά δεν μου ζητήθηκε το δίπλωμα, δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε περαιτέρω. Εδώ ήταν συγκεκριμένα: https://www.google.com/maps/@37.9793081,23.752544,3a,90y,11.03h,75.85t/data=!3m7!1e1!3m5!1szRC1H86RES36H32vusTc8Q!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DzRC1H86RES36H32vusTc8Q%26cb_client%3Dmaps_sv.share%26w%3D900%26h%3D600%26yaw%3D11.031817644155995%26pitch%3D14.154739611171394%26thumbfov%3D90!7i16384!8i8192?coh=205410&entry=ttu Και κοίτα να δεις που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βρήκα και το αντίγραφο από την τότε αναφορά στον ΣτΠ που είχα κάνει... Πιθανότατα βέβαια κώλωσαν να το τραβήξουν περισσότερο και να ζητήσουν και δίπλωμα γιατί η υπόθεση έμπαζε από παντού (παλιά διαγράμμιση στάθμευσης, ξεχασμένο STOP στην πλευρά της Βασ. Σοφίας και άλλα...) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από theopan
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 5 ώρες πριν, theopan είπε Δεν παραδίδεις τίποτα. Αν προβλεπόταν να τις πάρουν θα τις είχαν ξεβιδώσει και πάρει ήδη εκείνη τη στιγμή. Τα έντυπα των κλήσεων είναι "generic" και για άλλα είδη παραβάσεων που δεν κατάφεραν να σε σταματήσουν. Μη γραφεις οτι να'ναι. Κρατα τα για τον εαυτο σου αυτα. 1 1
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 15 hours ago, fraa said: Εφαγα κληση για παρκαρισμα και μου λεει το χαρτακι να παραδωσω πινακιδες. Τι εγινε τελικα με τον ts τις εδωσε η οχι; Ειναι δυνατον φυλακιση 1-3 μηνες για μη παραδοση πινακιδων; Μεγιά! Δεν ξέρω τι έγινε με τον ts, δεν έχει και πολλή σημασία άλλωστε. Εφόσον η συγκεκριμένη παράβαση που σου βεβαίωσαν επιφέρει αφαίρεση πινακίδων τότε πρέπει να τις παραδώσεις, αν δεν το κάνεις τότε - όπως έχω γράψει και παραπάνω - το εάν θα έχεις πρόβλημα έχει να κάνει με την όρεξη αυτού που θα διεκπεραιώσει την παράβαση, τις περισσότερες φορές δεν καταχωρούν την παράδοση πινακίδων. Η απόφαση και το ρίσκο στην περίπτωση που δεν τις παραδώσεις είναι δικά σου, και ναι, η νομοθεσία ορίζει για μη παράδοση πινακίδων σε συγκεκριμένες παραβάσεις 1-3 μήνες φυλάκιση, το εάν σε εμάς φαίνεται λίγο ή πολύ αδιάφορο. 2
Ducatista Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 18 ώρες πριν, fraa είπε Εφαγα κληση για παρκαρισμα και μου λεει το χαρτακι να παραδωσω πινακιδες. Τι εγινε τελικα με τον ts τις εδωσε η οχι; Ειναι δυνατον φυλακιση 1-3 μηνες για μη παραδοση πινακιδων; ειναι πολύ λογικό αν δεν παραδώσεις πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα να σε βάλουν μέσα! Πήγαινε καλύτερα σκότωσε κανέναν μπας και ξεχαστούν και την γλυτώσεις
theopan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μη γραφεις οτι να'ναι. Κρατα τα για τον εαυτο σου αυτα. Αποδεικτικά στοιχεία παρέθεσα για το τι πραγματικά μπορεί να συμβεί σε τέτοιες περιπτώσεις (αν και δεν όφειλα). "Ό,τι να 'ναι" συνεπώς είναι οι αστήρικτοι ισχυρισμοί σας. Επιχείρημα/αποδείξεις έχεις για τους δικούς σου ισχυρισμούς; Ο Nabuco κατάλαβε τουλάχιστον και σιώπησε. Υ.Γ. Το τι κρατάω για τον εαυτό μου και τι δημοσιοποιώ το αποφασίζω εγώ τέλος. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από theopan
Nabuko Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 22 λεπτά πριν, theopan είπε Ο Nabuco κατάλαβε τουλάχιστον και σιώπησε. Δεν σιώπησα γι' αυτό. Απλά δεν έχει νόημα να αντιπαρατίθεμαι και να χάνω τον χρόνο μου με κάποιον που θεωρεί κανόνα μια προσωπική του περίπτωση. 1
tutuyo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Μην παραδώσεις τίποτα Γιολο Έτσι κι αλλιώς εμάς θα κυνηγήσουν,αν κυνηγήσουν;
theopan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 15/6/2024 στις 12:20 ΜΜ, Nabuko είπε Δεν σιώπησα γι' αυτό. Απλά δεν έχει νόημα να αντιπαρατίθεμαι και να χάνω τον χρόνο μου με κάποιον που θεωρεί κανόνα μια προσωπική του περίπτωση. Δεν υπάρχει πεδίο αντιπαράθεσης. Και δεν ισχυρίστηκα ότι είναι ο κανόνας. Απλά έδειξα ότι όλα είναι σχετικά, "περίπου" και συζητώνται. Αν δεν ζητηθεί κάτι επιπλέον απλά δεν απαιτείται να δοθεί. Θα τις είχαν πάρει τις πινακίδες τα όργανα (εκτός κι αν ήταν πριτσινομένες πράγμα το οποίο αναγράφεται όμως στην κλήση από όσο θυμάμαι). Στις 15/6/2024 στις 12:42 ΜΜ, tutuyo είπε Μην παραδώσεις τίποτα Γιολο Έτσι κι αλλιώς εμάς θα κυνηγήσουν,αν κυνηγήσουν; Ο ερωτών δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ούτε αν ήταν Δημοτικής ή Εθνικής αστυνομίας το "χαρτάκι", ούτε αν δεν έβγαιναν εύκολα οι πινακίδες του (και απλά δεν μπόρεσαν να τις πάρουν) ούτε που ήταν η παράνομη στάθμευση κι αν προβλέπεται αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας καν. YOLO ναι λοιπόν! Η ζωή είναι μικρή! Χαλαρώστε γιατί εκτός του ότι θα ζήσετε μίζερα ασχολούμενοι με ανούσια πράγματα θα γεράσετε και γρήγορα. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2024 από theopan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα