greekfragma Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Εντάξει Ρόδο είσαι. Κατέβα καμιά βόλτα για καφέ στο πεζόδρομο με τις τράπεζες στη Θεοδωράκη ή στο Ronda και θα τον πετύχεις και αυτόν που σε έγραψε. Σε 2-3 μαγαζιά συχνάζουν όλοι τους. 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε Εντάξει Ρόδο είσαι. Κατέβα καμιά βόλτα για καφέ στο πεζόδρομο με τις τράπεζες στη Θεοδωράκη ή στο Ronda και θα τον πετύχεις και αυτόν που σε έγραψε. Σε 2-3 μαγαζιά συχνάζουν όλοι τους. Εν τω μεταξύ επειδή αυτο ειναι αρμοδιότητα το οργανου που βεβαιώνει την παράβαση και επειδή βαριέται που ζει ή δεν θελει να λερώσει τα χεράκια του εχουν ψηφίσει αυτη την διάταξη, "φερτες εσυ"😂, δικαιολογία του τροχαίου, πες οταν τις οτι δεν μπορουσα να τις ξεβιδώσω😂 Σιγά ρε μεγάλε μην στις ξεβιδώσω εγω😂
StamTheMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε πήρα κλήση προχθές για παρκαρισμα,γεμάτος ο δρόμος μόνο εγώ κλήση,τέλος πάντων Πηρες κληση γιατι ησουν παρανομος,ασε τι κανουν οι αλλοι,και πολυ φιλικα,αλλαξε τη αυτη τη νοοτροπια. 2 ώρες πριν, Klausx είπε Για να έφαγες μόνο εσύ κλήση ή ήσουν σε γωνία κτλ ή κάποιος έκανε καταγγελία. Δεν παιζει να εγινε καταγγελια και να μην εγραψαν οποιον ηταν παρανομος. Μπορει ομως να ενοχλουσε πιο πολυ του τυπαρα,ή να ειχαν προηγουμενα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από StamTheMan
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μπορει ομως να ενοχλουσε πιο πολυ του τυπαρα,ή να ειχαν προηγουμενα. Κλήση στην τροχαία μπορεί να γίνει και γιατι έχεις παρκάρει οτι να 'ναι και όχι γιατί εχει κάποιος προηγούμενα μαζι σου
NickTG Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 3 hours ago, Klausx said: Ελλαδισταν, παραδίδεις πινακίδες για μία απλή κλήση αλλά τις κρατάς όταν κάνεις ηλεκτρονική ακινησία... Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Ptolemaios1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν παιζουν πλεον κλαψες και ουτε πρόκειται να δεις τον διοικητή, η ενσταση γίνεται με εμαιλ ή γραπτά οποτε αν δεν υπάρχει σοβαρή αιτιολογία δεν παίρνεις τιποτα πισω. τον βλεπεις τον διοικητη και τους κανεις την ενσταση προφορικα ουτως ή αλλως τις ενστασεις,γραπτες ή με μαιλ,αυτός τις διαβάζει και αποφασίζει 9 ώρες πριν, Klausx είπε Ελλαδισταν, παραδίδεις πινακίδες για μία απλή κλήση αλλά τις κρατάς όταν κάνεις ηλεκτρονική ακινησία... Για να έφαγες μόνο εσύ κλήση ή ήσουν σε γωνία κτλ ή κάποιος έκανε καταγγελία. ελα ντε? οχι σε ευθεια το ειχα αναμεσα απο αλλα
Ducatista Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, greekfragma είπε Εντάξει Ρόδο είσαι. Κατέβα καμιά βόλτα για καφέ στο πεζόδρομο με τις τράπεζες στη Θεοδωράκη ή στο Ronda και θα τον πετύχεις και αυτόν που σε έγραψε. Σε 2-3 μαγαζιά συχνάζουν όλοι τους. Συνήθως λένε οτι θα με βρουν και θα μου κάνουν και θα μου δείξουν... όταν είχα το Ducati ετσι μου έλεγαν οι κοινοι γνωστοί μας..... τελικά μάλλον χαθήκαμε στον πεζόδρομο
greekfragma Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 42 minutes ago, Ducatista said: Συνήθως λένε οτι θα με βρουν και θα μου κάνουν και θα μου δείξουν... όταν είχα το Ducati ετσι μου έλεγαν οι κοινοι γνωστοί μας..... τελικά μάλλον χαθήκαμε στον πεζόδρομο η απάντηση γιατί έφαγες μόνο εσύ κλήση και όχι οι υπόλοιποι 1
chipakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 ΚΙ εγώ έφαγα κλήση στην Αθήνα σε δρόμο που η πινακίδα στάση στάθμευση ήταν μόνο στην μία άκρη του δρόμο περίπου 50 μέτρα δρόμος κι εγώ είχα παρκάρει ακριβώς στην άλλη άκρη που δεν υπήρχε πινακίδα και έσβησα την κλήση με 2 φωτογραφίες του αυτοκινήτου μου εκεί που είχα παρκάρει.Καμιά φορά τα όργανα δεν έχουν την οξύτητα να καταλάβουν κάποια πράγματα οπότε πρέπει να τους ξυπνάμε εμείς.
Ducatista Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, greekfragma είπε η απάντηση γιατί έφαγες μόνο εσύ κλήση και όχι οι υπόλοιποι Μάλλον σε αλλον αναφέρεσαι φιλαράκο...
Joshua21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 22/4/2022 στις 10:51 ΠΜ, Ptolemaios1 είπε γεια χαρά πήρα κλήση προχθές για παρκαρισμα,γεμάτος ο δρόμος μόνο εγώ κλήση,τέλος πάντων πήγα και την πλήρωσα χθες γιατί είμαι κιμπάρης κατα 99% αν τις παραδώσω και κανω ενσταση εφοσον πλερωσα θα μου τις δώσουν αλλά λόγω Πασχα δε θέλω να το ρισκάρω Κιμπάρης δεν είσαι σε καμία περίπτωση, κιμπάρης είναι κατά κύριο λόγο ο αξιοπρεπής, αυτός που φροντίζει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του ανεξάρτητα πόσο δύσκολο είναι να το πετύχει αυτό, και όχι αυτός που παρκάρει όπου να ναι. Ο κιμπάρης θα αναγνώριζε το λάθος του και θα παρέδιδε άμεσα τις πινακίδες του χωρίς δεύτερη κουβέντα. Στις 22/4/2022 στις 10:51 ΠΜ, Ptolemaios1 είπε αν κάνω την παπια για πάντα ή τις πάω σε καμια 10αρια μέρες θα έχω κυρώσεις? Εξαρτάται από αυτόν που διεκπεραίωσε (ή θα διεκπεραιώσει) την κλήση σου: 1. Αν κάνει σωστά τη δουλειά του τότε θα καταχωρήσει στο σύστημα εκτός από το πρόστιμο και την υποχρέωση παράδοσης πινακίδων, και έτσι σε περίπτωση που δεν τις έχεις παραδώσει μέσα σε 5 ημέρες θα σου κάνουν δικαστήριο. 2. Αν πάλι βαριέται και δεν κάνει σωστά τη δουλειά του δλδ δεν καταχωρήσει την υποχρέωση παράδοσης πινακίδων (όπως ακριβώς δεν την έκανε αυτός που βεβαίωσε την παράβαση), δεν θα έχεις καμία κύρωση. Το σύνηθες πάντως είναι το δεύτερο σενάριο, σκέψου το και πράξε όπως καταλαβαίνεις. 1 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κιμπάρης δεν είσαι σε καμία περίπτωση, κιμπάρης είναι κατά κύριο λόγο ο αξιοπρεπής, αυτός που φροντίζει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του ανεξάρτητα πόσο δύσκολο είναι να το πετύχει αυτό, και όχι αυτός που παρκάρει όπου να ναι. Ο κιμπάρης θα αναγνώριζε το λάθος του και θα παρέδιδε άμεσα τις πινακίδες του χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εξαρτάται από αυτόν που διεκπεραίωσε (ή θα διεκπεραιώσει) την κλήση σου: 1. Αν κάνει σωστά τη δουλειά του τότε θα καταχωρήσει στο σύστημα εκτός από το πρόστιμο και την υποχρέωση παράδοσης πινακίδων, και έτσι σε περίπτωση που δεν τις έχεις παραδώσει μέσα σε 5 ημέρες θα σου κάνουν δικαστήριο. 2. Αν πάλι βαριέται και δεν κάνει σωστά τη δουλειά του δλδ δεν καταχωρήσει την υποχρέωση παράδοσης πινακίδων (όπως ακριβώς δεν την έκανε αυτός που βεβαίωσε την παράβαση), δεν θα έχεις καμία κύρωση. Το σύνηθες πάντως είναι το δεύτερο σενάριο, σκέψου το και πράξε όπως καταλαβαίνεις. Imgur: The magic of the Internet Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από Ptolemaios1
Joshua21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε Imgur: The magic of the Internet Παρακαλώ, δε κάνει τίποτα.
Klausx Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Ταμπέλα Parking, κοντά σε γωνία, σε στάση, σε ράμπα, φανάρι κτλ. Κάτι θα είχε για να σου κόψει κλήση. Αν και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο απλά να "ενοχλούσες" κάποιον γιατί πάρκαρες έξω από το σπίτι του και να φώναξε γνωστό. Κακώς δεν κάλεσες την τροχαία να έρθει να κάνει επανέλεγχο μπροστά σου αν δεν έβλεπες κάποια παρανομία. https://www.carandmotor.gr/symboyles/pote-afairoyntai-oi-pinakides-gia-paranomi-stathmeysi-kai-poio-prostimo 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Στις 22/4/2022 στις 4:14 ΜΜ, NikosKallithea είπε Κλήση στην τροχαία μπορεί να γίνει και γιατι έχεις παρκάρει οτι να 'ναι και όχι γιατί εχει κάποιος προηγούμενα μαζι σου Μιλαω για το οτι δηθεν εγραψαν μονο του TS και τους αλλους τους αφησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα