Ptolemaios1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 γεια χαρά πήρα κλήση προχθές για παρκαρισμα,γεμάτος ο δρόμος μόνο εγώ κλήση,τέλος πάντων πήγα και την πλήρωσα χθες γιατί είμαι κιμπάρης κατα 99% αν τις παραδώσω και κανω ενσταση εφοσον πλερωσα θα μου τις δώσουν αλλά λόγω Πασχα δε θέλω να το ρισκάρω αν κάνω την παπια για πάντα ή τις πάω σε καμια 10αρια μέρες θα έχω κυρώσεις?
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Τι περιθώριο σου έχουν δωσει να τις παραδώσεις;
Ptolemaios1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 δε ξέρω η ένσταση είναι για τρεις μέρες και λόγω γιορτών είναι μέχρι την Τριτη του Πάσχα
lector Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Παιξτο καλος και τιμιος, πηγαινε παρουσιασου, πες και κλαψ λυγμ να παιδια οριστε πληρωσα, σας παρακαλω αφηστε μου τις πινακιδες να παω να κανω ενα ρημαδοπασχα, αν δεν πεσεις σε κανεναν που εφαγε χυλοπιτα χτες λογικα θα τη γλυτωσεις. Αν κανεις την παπια και σπασει ο διαολος το ποδαρι του και σε σταματησουν, θα μπλεξεις χειροτερα. 2
Ptolemaios1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, lector είπε Παιξτο καλος και τιμιος, πηγαινε παρουσιασου, πες και κλαψ λυγμ να παιδια οριστε πληρωσα, σας παρακαλω αφηστε μου τις πινακιδες να παω να κανω ενα ρημαδοπασχα, αν δεν πεσεις σε κανεναν που εφαγε χυλοπιτα χτες λογικα θα τη γλυτωσεις. Αν κανεις την παπια και σπασει ο διαολος το ποδαρι του και σε σταματησουν, θα μπλεξεις χειροτερα. ξερουμε τι προβλέπει ο ΚΟΚ ?
lector Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε ξερουμε τι προβλέπει ο ΚΟΚ ? Ο ΚΟΚ προβλεπει ο,τι γραφει πανω στην κληση. Αλλα συνηθως ειναι στη διακριτικη ευχερεια του μπατσου. Αν πας με βαση τον ΚΟΚ και εχεις οντως παρκαρει παρανομα και σε γραψανε, θα εχεις και τις κυρωσεις, οποτε ασε τον κοκ κατα μερος και παρτο παρακαλετα. ΕΚΤΟΣ και αν θεωρεις οτι ΔΕΝ ησουν παρανομος, και μπορεις να το αποδειξεις, οποτε κανεις ενσταση.
Ptolemaios1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, lector είπε Ο ΚΟΚ προβλεπει ο,τι γραφει πανω στην κληση. Αλλα συνηθως ειναι στη διακριτικη ευχερεια του μπατσου. Αν πας με βαση τον ΚΟΚ και εχεις οντως παρκαρει παρανομα και σε γραψανε, θα εχεις και τις κυρωσεις, οποτε ασε τον κοκ κατα μερος και παρτο παρακαλετα. ΕΚΤΟΣ και αν θεωρεις οτι ΔΕΝ ησουν παρανομος, και μπορεις να το αποδειξεις, οποτε κανεις ενσταση. τι προβλεπει ο κοκ αν δεν παραδωσω τις πινακιδες λεω την κληση την πληρωσα
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε τι προβλεπει ο κοκ αν δεν παραδωσω τις πινακιδες λεω την κληση την πληρωσα Το εψαξα εγω για σενα αφου βαριέσαι Σε κάθε περίπτωση επιβολής του κατά τις πιο πάνω παραγράφους διοικητικού μέτρου ο οδηγός, κάτοχος ή ιδιοκτήτης υποχρεούται, ειδοποιούμενος εγγράφως από την οικεία Αστυνομική Αρχή, να παραδώσει τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, καθώς και την άδεια ικανότητας οδηγού αυτοκινήτου εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ειδοποίηση. Αυτός που δεν συμμορφώνεται με τη διάταξη αυτή τιμωρείται με φυλάκιση ενός (1) έως τριών (3) μηνών. Η εκτέλεση του διοικητικού μέτρου δεν επηρεάζεται από την έκβαση της ποινικής δίκης. Mε κoινή απόφαση των Yπoυργών Mεταφoρών και Eπικoινωνιών και Δημόσιας Tάξης ρυθμίζoνται τα τεχνικά ή μη θέματα για την εφαρμoγή των διατάξεων της παραγράφoυ αυτής. (source ©: www.glavopoulos.gr) https://www.glavopoulos.com/kok-103/#:~:text=Σε κάθε περίπτωση επιβολής 1
lector Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε τι προβλεπει ο κοκ αν δεν παραδωσω τις πινακιδες λεω την κληση την πληρωσα Με μια επιφυλαξη θα σου απαντησω, ισως κανω και λαθος. Αν δεν παραδωσεις πινακιδες και κυκλοφορησεις, ειναι σα να κυκλοφορεις οχημα χωρις πινακιδες, που εχει προστιμο 300 ευρω. Edit: Αυτο που απαντησε ο UK μαλλον ειναι πιο σωστο απο αυτο που λεω εγω. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από lector
GodzillaCover Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Το εψαξα εγω για σενα αφου βαριέσαι Σε κάθε περίπτωση επιβολής του κατά τις πιο πάνω παραγράφους διοικητικού μέτρου ο οδηγός, κάτοχος ή ιδιοκτήτης υποχρεούται, ειδοποιούμενος εγγράφως από την οικεία Αστυνομική Αρχή, να παραδώσει τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, καθώς και την άδεια ικανότητας οδηγού αυτοκινήτου εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ειδοποίηση. Αυτός που δεν συμμορφώνεται με τη διάταξη αυτή τιμωρείται με φυλάκιση ενός (1) έως τριών (3) μηνών. Η εκτέλεση του διοικητικού μέτρου δεν επηρεάζεται από την έκβαση της ποινικής δίκης. Mε κoινή απόφαση των Yπoυργών Mεταφoρών και Eπικoινωνιών και Δημόσιας Tάξης ρυθμίζoνται τα τεχνικά ή μη θέματα για την εφαρμoγή των διατάξεων της παραγράφoυ αυτής. (source ©: www.glavopoulos.gr) https://www.glavopoulos.com/kok-103/#:~:text=Σε κάθε περίπτωση επιβολής Στην πράξη δεν πρόκειται να πάει φυλακή, αλλά θα ασκηθεί μήνυση και θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Μπλέξιμο δηλαδή.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δεν παιζουν πλεον κλαψες και ουτε πρόκειται να δεις τον διοικητή, η ενσταση γίνεται με εμαιλ ή γραπτά οποτε αν δεν υπάρχει σοβαρή αιτιολογία δεν παίρνεις τιποτα πισω. Πινακιδες μπορεις να το διακινδυνεύσεις και να μην τις πας με την προϋπόθεση όμως οτι δεν θα κυκλοφορείς, γιατι αν σε ξανασταματήσουν ή πέσεις σε έλεγχο χαιρετίσματα.
Nabuko Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αυτός που δεν συμμορφώνεται με τη διάταξη αυτή τιμωρείται με φυλάκιση ενός (1) έως τριών (3) μηνών. 34 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Στην πράξη δεν πρόκειται να πάει φυλακή, αλλά θα ασκηθεί μήνυση και θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Μπλέξιμο δηλαδή. Είχαν γίνει πταίσματα με τον τροποποιητικό του 2010 και με τον νέο ΠΚ του 2019 που καταργήθηκαν τα πταίσματα δεν υφίσταται πλέον ποινικός χαρακτήρας στο αδίκημα αλλά μόνο διοικητικός. Επίσης δεν σε πάνε κατηγορούμενο ούτε με το 169 του ΠΚ όπως γινόταν παλιότερα.
Klausx Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Ελλαδισταν, παραδίδεις πινακίδες για μία απλή κλήση αλλά τις κρατάς όταν κάνεις ηλεκτρονική ακινησία... Για να έφαγες μόνο εσύ κλήση ή ήσουν σε γωνία κτλ ή κάποιος έκανε καταγγελία.
Bitbit Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν παιζουν πλεον κλαψες και ουτε πρόκειται να δεις τον διοικητή, η ενσταση γίνεται με εμαιλ ή γραπτά οποτε αν δεν υπάρχει σοβαρή αιτιολογία δεν παίρνεις τιποτα πισω. Στην ελλάδα είμαστε. Μια χαρά παίζουν, τουλάχιστον μέχρι 1 μήνα πριν. Για κλήση απο κάμερα ταχύτητας. Ξέρω τι σου λέω.... 1
Ducatista Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Τωρα που το διάβασα πρέπει να μου έχουν πει κάμια 4 5 φορές να πάω να παραδώσω το δίπλωμα μου και 2 3 τις πινακίδες από 18 χρόνων κ τώρα είμαι 39... να προσπαθήσω να μην το ξανά ξεχάσω 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα