laskos0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ! Εχω ένα σύστημα mesh WiFi DECO M5 που αποτελείται από 3 AP εσωτερικού χώρου . Λειτουργεί άψογα και σκέφτομαι την αφορά ενός ακόμα AP για να το βάλω στην αυλή και να πετύχω 100% κάλυψη . Δεν θέλω να πάρω outdoor AP γιατί θα σκάσει το mesh του δικτύου μου. Αν είχε κάποιο συμβατό DECO αυτό θα έκανα προφανως . Οπότε η τελευταία σκέψη είναι όπως ανέφερα να προσθέσω 4ο DECO και ΝΑΤΟ βάλω σε κάποιο ηλεκτρολογικό κουτί με πιστοποίηση IP66 και να παίξει έτσι . Οι ερωτήσεις μου είναι αν το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ως πρακτική (για να μου ότι αν έχει θέματα) και 2ον αν έχει να προτείνει κάποιος συγκεκριμένο κουτί ; Ευχαριστώ ! Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από laskos0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, laskos0 είπε Καλημέρα ! Εχω ένα σύστημα mesh WiFi DECO M5 που αποτελείται από 3 AP εσωτερικού χώρου . Λειτουργεί άψογα και σκέφτομαι την αφορά ενός ακόμα AP για να το βάλω στην αυλή και να πετύχω 100% κάλυψη . Δεν θέλω να πάρω outdoor AP γιατί θα σκάσει το mesh του δικτύου μου. Αν είχε κάποιο συμβατό DECO αυτό θα έκανα προφανως . Οπότε η τελευταία σκέψη είναι όπως ανέφερα να προσθέσω 4ο DECO και ΝΑΤΟ βάλω σε κάποιο ηλεκτρολογικό κουτί με πιστοποίηση IP66 και να παίξει έτσι . Οι ερωτήσεις μου είναι αν το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ως πρακτική (για να μου ότι αν έχει θέματα) και 2ον αν έχει να προτείνει κάποιος συγκεκριμένο κουτί ; Ευχαριστώ ! Εγω προσωπικα περισσοτερο θα ανησυχουσα για το απο πού θα παρω ρευμα, παρά για το κουτί που θα το βαλω. Ενα οποιοδηποτε κουτί με την απαραιτητη πιστοποιηση, θα ηταν κομπλε. Εχε επισης υποψιν οτι θα πρεπει να το βαλεις σε σημειο που θα ειναι μονίμως υπο σκια για το καλοκαιρι, και ισως χρειαστει να κανεις κ καποια πατεντα να βαλεις ενα μικρο ανεμιστηρακι για να υπαρχει ροη αερα. ΛΟΓΙΚΑ αν βαλεις το κουτι σε σκιερο μερος δεν θα εχεις προβλημα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laskos0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, kallair είπε Εγω προσωπικα περισσοτερο θα ανησυχουσα για το απο πού θα παρω ρευμα, παρά για το κουτί που θα το βαλω. Ενα οποιοδηποτε κουτί με την απαραιτητη πιστοποιηση, θα ηταν κομπλε. Εχε επισης υποψιν οτι θα πρεπει να το βαλεις σε σημειο που θα ειναι μονίμως υπο σκια για το καλοκαιρι, και ισως χρειαστει να κανεις κ καποια πατεντα να βαλεις ενα μικρο ανεμιστηρακι για να υπαρχει ροη αερα. ΛΟΓΙΚΑ αν βαλεις το κουτι σε σκιερο μερος δεν θα εχεις προβλημα παντως. Καλησπερα και ευχαριστώ για την απάντηση . Ρεύμα & Ethernet μπορω να έχω εύκολα τρυπώντας τον τοίχο . Σκια μπορω να εξασφαλίσω το μεγαλυτερο μέρος της ημέρας . Η απορία είναι αν θα έχει μεγάλες απώλειες το AP μέσα το κουτί και τι άλλο πρόβλημα μπορεί αντιμετωπίσω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, laskos0 είπε Καλησπερα και ευχαριστώ για την απάντηση . Ρεύμα & Ethernet μπορω να έχω εύκολα τρυπώντας τον τοίχο . Σκια μπορω να εξασφαλίσω το μεγαλυτερο μέρος της ημέρας . Η απορία είναι αν θα έχει μεγάλες απώλειες το AP μέσα το κουτί και τι άλλο πρόβλημα μπορεί αντιμετωπίσω .. Eνα απλο πλαστικο κουτι ειναι. οι απωλειες ειναι απειροελαχιστες απο αυτο. περισσοτερο να φοβασαι τις θερμοκρασιες μεσα στο κουτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 οπως ειπαν την θερμοκρασια κοιταξε.απωλειες δεν θα εχεις.ρευμα αν μπορεις poe ακομα καλυτερα. καλα και να μην παιξει mesh μικρο το κακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laskos0 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, poulinos είπε οπως ειπαν την θερμοκρασια κοιταξε.απωλειες δεν θα εχεις.ρευμα αν μπορεις poe ακομα καλυτερα. καλα και να μην παιξει mesh μικρο το κακο Χρόνια πολλά αρχικά ! Να πω την αληθεια όλα τα χρόνια ήμουν χωρίς mesh wifi, αλλά το WIFI CALLING ήταν ένα δραμα ! Μετακινιόμουν και έπεφταν οι κλήσεις . Με το mesh αυτό το πρόβλημα λύθηκε και γι αυτό επέλεξα αυτή τη λύση και για έξω .. Καλά να περάσετε άπαντες και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 hours ago, laskos0 said: Χρόνια πολλά αρχικά ! Να πω την αληθεια όλα τα χρόνια ήμουν χωρίς mesh wifi, αλλά το WIFI CALLING ήταν ένα δραμα ! Μετακινιόμουν και έπεφταν οι κλήσεις . Με το mesh αυτό το πρόβλημα λύθηκε και γι αυτό επέλεξα αυτή τη λύση και για έξω .. Καλά να περάσετε άπαντες και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! αν θες wifi calling τοτε ναι θες mesh υποχρεωτικα.ειναι δηλαδη λιγο specific η χρηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα