Προς το περιεχόμενο

Το pc τρελάθηκε!

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν. Πάντα είχε μια πολύ καλή και φιλική συμπεριφορά το pc μου, ήταν υπάκουω και ποτέ δεν κολούσε! Τώρα παρά το ότι έφαγε ένα format, μήπως και έφτιαχνε, κάνει τα εξής :

Ενώ δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο και βαρή, κολάει εντελώς, εντελώς. Έχει μόνο ήχο.

Η εικόνα κολάει, το ποντήκι, το πληκρολόγιο. Η μόνη λύση είναι το καλό κουμπάκι (reset).

Τι λέτε να φταίει? Οι θερμοκρασίες είναι σχετικά καλές. Π.χ 43 βαθμούς ο cpu system temp 35 και nb temp 42. Το κουτί ειναι ανοικτο και το χτυπάνε πολλοί ανεμιστήρες. Αλλά και πάλι κολάει! Τι να το κάνω, να του ρίξω κανένα κουβα νερο!!! HELP!!!

Δεν κολάει συνεχώς! Απλα μια φορα την μέρα θα το κάνει.

Δημοσ.

Λοιπόν. Δεν έχω κάνει overclocking(μια και δεν ξέρω!), & επίσης δεν έχω περάσει κάποιο servise pack γιατί μου σπάει τα νεύρα & παραφορτώνει τον υπολογιστή με βλακείες. Το άλλο που λες billpeppas δεν ξέρω τι είναι το full system Specs...

Δεν παίζω πια games οπότε δεν ξέρω αν κολάει & εκεί που φισιολογικά θα κολάει & εκεί(παλιά πάντος που έπαιζα με τις ώρες δεν είχα προβλήματα). Μερικές φορές κολούσε όταν ήμουν internet και έβλεπα ταυτόχρονα tv απο την κάρτα tv. Όμως δεν εχει κολήσει μόνο εκεί. Κόλησε και ενώ περνούσα μια ταινια divx στο pc (απο cd στο pc, δεν έκανα εγώ την μετατροπώ). Επίσης κόλησε μια φορα ενώ ήμουν internet & άκουγα μουσική. Γενικά κολάει σε βλακείες.

Όλες οι παραπάνω φάσης που κόλησε είναι πράγματα που κάνω εδώ και κανά χρόνο σε καθημερινή βάση. Τώρα τι φταιει...

Δημοσ.

Τα Service Pack των Windows ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για την σωστή λειτουργία των Windows ( διορθώνουν διάφορα bugs ).

System Specs : Δώσε μας όλα τα χαρακτηριστικά του PC σου ( τα κομμάτια από τα οποία αποτελείται )

Τι τροφοδοτικό , κάρτα ήχου , τηλεόρασης ή capture card ( αν έχεις ) , κλπ , κλπ...

Λες ότι κολλάει μόνο μια φορά την ημέρα.

Έχει κάποια ιδιαιτερότητα αυτό?

Δηλαδή σου κολλάει κατά το πρώτο boot ( άνοιγμα του PC ) της ημέρας?

Στην μέση της χρήσης ( δηλ μετά από 1 ώρα ) , μετά από πολλές ώρες?

Δημοσ.

Βασικά όποτε θυμάτε κολάει. Μπορεί να το ανοίξω μια μέρα και να μην κολήσει καθόλου. Είμαι 6 μήνες χωρίς Service Pack τώρα θυμίθηκε να παρουσιάσει πρόβλημα. Κάτι άλλο φταίει. Η tv card ειναι pixelview play tv prolink. H κάρτα ήχου είναι onboard. Δεν ξέρω ποια είναι. Το τροφοδοτικό είναι 350w. Τα υπόλοιπα τα λέω από κάτω! Συνήθως κολάει μετα από 2,3 ωρες χρήσης.

Δημοσ.

na fantasto den kaneis oute updates e? xmmm ti na protoskefto pou kanei to pc na sernete? sasser? blaster?? alos kserei kanena? exei polla

ta service packs den vgenoun gia plaka kai den einai proeretika an thes tin orthi litourgia tou sistimatos sou...

Δημοσ.

To πρωτο που κανουμε ρε παιδια ειναι τα update των windows, για αυτο βγαινουνε, οχι για να κατεβαζουμε για πλακα. Κανε φορματ, κανε ολα τα updates και μετα ξαναελα για να πουμε για το προβλημα σου (αν συνεχισει να υφισταται τοτε).

Δημοσ.

Kαλά ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά το πρόβλημα είναι hardware και όχι software. Από τον φεβρουάριο έχω το ίδιο pc, με τα ίδια στοιχεία που λειτουργούσε μια χαρά. Τώρα ξαφνικά θυμίθηκε, θέλω servise pack... Kavaliotis mhn kaneis update twn windows apo internet. Πέρνα τα servese pack. Συμβουλή μου. Άμα θες την ακούς.

Δημοσ.
Kavaliotis mhn kaneis update twn windows apo internet. Πέρνα τα servese pack. Συμβουλή μου. Άμα θες την ακούς.

kali fasi....kai mexri na vgei SP2 ti kaneis gia sasser kai blaster? re den pame kala....

i microsoft ta vgazei gia na min exei tous programatistes tis na kathnte re seis kai tous plirwnei tsampa....asxeto twra an to sp pou protineis einai ola ta updates azememena alla ok....

Δημοσ.

Ναι μονο που αν εχεις προβληματα τυπου sasser κτλ, οταν διαδωθει ο ιος θα εχεις τα προβληματα, οχι πριν. Αν μου ελεγες οτι εχω ενα PC απο το οποιο ΠΟΤΕ δεν εχω μπει ιντερνετ, τοτε ναι εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να ειναι hardware το προβλημα σου, ουτε ειπα οτι δεν ειναι, απλα ειναι ασκοπο να ψαχνουμε για τετοιο αν πρωτα δεν ειμαστε καλυμμενοι απο το software μερος. Οσο για windows update, δεν καταλαβα τι εννοεις μιας και απο εποχη win95 αν θυμαμαι καλα κανω windows update τακτικοτατα σε παρα πολλα PC. Μαλλον καταλαβα τι εννοεις, αλλα καμμια σχεση, πιστεψε με, αν θελουνε αυτοι υπαρχουν 10000000 καλυτεροι τροποι να το κανουνε. :D

Δημοσ.

Το servise pack μπορεί να χρειάζετε αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι το μόνο που δεν φταίει. Όποιος θέλει να βοηθήσει, να χαρεί, να μην ξαναπεί για servise pack! Ας πει κάτι για μνήμη ή λόγο ζεστης ότι κολάει ή κατι άλλο!

Δημοσ.

Δυστυχώς όπως καταλαβαίνεις από όσα έχουν πει όλοι αν δεν βάλεις το Service pack δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Τουλάχιστον να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να φταίει αυτό. Και το σχόλιο τύπου "δεν μου χρειάστηκε ποτέ" δεν στέκει καθόλου, πίστεψέ με. Το ότι δεν σου χρειάστηκε δεν σημαίνει ότι δεν είναι και απαραίτητο.

Δημοσ.

peiraxes tipota apo to bios otan eixes kanei format?exeis thn msi les sta specs sou.to corecell to exeis kanei egatastash?an nai to exeis peiraxei katholou?sto bios sto d.o.t. dynamic overclocking technology ti rythmish to exeis?private,sergant,captain...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...