NotAliki177 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Και που είστε ακόμα!!! πέρασε το hype των smartphones... 1
shadowlike Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 αναμένουμε με χαρά την ίδια πτώση και στην συχνότητα άρθρων "καινούργιων" κινητών στο insomnia
EmptyPromises Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 λογικό.... γιατί να αγοράζεις τα ίδια και τα ίδια
troi.g Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 21/4/2022 στις 11:44 ΜΜ, papp0us είπε Είμαι μέρος του προβλήματος, δεν άλλαξα κινητο φέτος. Να μάθετε να βγάζετε μονο παντόφλες παλιοεταιρίες, θα μείνω με Zenfone 8 μέχρι να λιώσει. Μαζί σου , κι εγώ το ίδιο, έπρεπε να αλλάξω τηλέφωνο γιατί μου χάλασε η οθόνη και απο 5 ιντσες που ειχα έπρεπε να παω σε μέγεθος τάμπλετ. Ξεθαψα και επισκευάσα ένα j5 2016. Όσο αντέχει θα το τραβήξω. Καλή Ανάσταση σε όλους. 1
logistoulis Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, icenex είπε Βεβαια μετα απο τοσα χρονια χρησης η μπαταρια δεν κρατουσε ουτε και με αιτηση αν ησουν με δεδομενα η wifi αλλα εγω επι το πληστον το ειχα σαν τηλεφωνο οποτε εβγαζε μια μερα με αυτον τον τροπο. Πάντως σε ένα πράγμα που διαπίστωσα αμέσως ότι οι Κινέζοι είναι καλύτεροι από άλλους κατασκευαστές (πέρα από αξιοπιστία καλώς ή κακώς είναι σαφώς πιο αξιόπιστα τα κινέζικα κινητά) είναι η μπαταρία και το ποσό αυτή πέφτει με τον καιρό Η LG μιας και την αναφέραμε για κάτι τέτοιες βλακείες βγήκε εκτός αγοράς, αξιοπιστία και γενικότερη εμπειρία με μπαταρίες κτλ Οι Κινέζοι παρά το όποιο βλαμμένο software (που οποία προβλήματα συναντήσεις συνήθως οφείλονται σε αυτό) προσφέρουν γερές και αξιόπιστες συσκευές που πολύ συχνά δίνουν πολλά specs για αυτό που πληρώνεις Εγώ πάντως μόνο και μόνο λόγω του χαμηλού κόστους αλλάζω κάθε διετία. Τώρα με το f3 είχα δώσει 330 ευρώ κλαιν να το αλλάξω. Αν και ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο ούτε ανάγκη. Άσε που κινητά άλλων κατασκευαστών θα έχουν πράγματα που θα με εκνευρίζουν όπως ότι δεν θα έχουν σοβαρό αισθητήρα (προτιμώ με τα χίλια ultrasonic στο πλάι) ή δεν θα έχουν υπέρυθρες. Οπότε αυτό ίσως κρατηθεί και τρίτο χρόνο
PiraeusLeon1980 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Κινητο 1300 ευρώ και κάνουν αναπάντητες η ψάχνουν τσαμπα Wi-Fi στο δρόμο και στις πλατείες.Ε ρε φάπες που θέλουν αρκετοί-ες 1
FiM Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Samsung J1 mini prime 80€..Έσπασε η οθόνη κι αποφάσισα να πάρω άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα