Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Happy κάτοχος Poco F2 Pro (με custom ROM, δεν άντεχα τον καρκίνο της Xiaomi), τηλέφωνο αρχών του '20 και το κινητό είναι (ακόμα πιο) ταχύτατο όπως την πρώτη μέρα, όσο και να του έχω πιει το αίμα. Στο 99.9% των χρηστών, ο Snapdragon 865 τους υπερκαλύπτει.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, konstantinos77g είπε

Κάτι σας ποτίζουν εσάς της Apple, δεν εξηγείται αλλιώς... 😂😋😉

Είμαι φανατικός εχθρός της Apple. 

Αλλά αν συνεχίζει ο κάθε Κινέζος νταβατζης να πουλάει ala Apple τιμές, τότε δεν θα έχεις λόγο να αγοράσεις πια κανέναν Κινέζο. Ιδίως αν γίνει και τίποτα με δασμούς σε Ευρωπαϊκό εδαφος κλπ, λόγω πολέμου.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς δεν είναι μόνο η Ελλάδα ή μόνο η Ευρώπη που πουλιούνται σε εξωφρενικές τιμές...

180€ για redmi 9 με 32/3 μνήμη και πάνω από 200 για την 64/4 δεν δίνει κανείς. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
Δημοσ.

Και που είστε ακόμα ....

Όσο υπάρχει η λογική της κάθε εταιρίας η ναυαρχίδα της να είναι 1000+ έτσι θα είναι 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, icenex είπε

Αν ειχαν πελατες σαν εμενα που κρατησα το lg g4 6-7 χρονια θα ειχαν φαληρησει :P Τωρα να δουμε ποσα χρονια θα μας βγαλει το poco x3 pro η αληθεια δεν περιμενω και πολλα αλλα με 200 ευρω που το πηρα και τα μισα χρονια που εβγαλε το g4 να βγαλει θα ειμαι ευχαριστημενος.Απορω με τον κοσμο που αγοραζει καθε τρεις και λιγο κινητο, πραγματικα δεν βαριεστε να το ρυθμιζετε απο την αρχη κτλ.Εγω κοντευω 4 μηνες με το poco και ακομη δεν εχω αξιωθει να βαλω-κατεβασω καμια μουσικη για να βαλω ηχο κλησης αφου εδω και 4 μηνες χτυπαει με αυτον που εχει απο το εργοστασιο.

Ευχαριστουμε για την αποψη σου, ηταν χρησιμη θα ληφθει υπ' όψιν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vaskor είπε

Ευχαριστουμε για την αποψη σου, ηταν χρησιμη θα ληφθει υπ' όψιν...

Παρακαλω δεν κανει τιποτα , αν σου αρεσε τοσο πολυ, πατα του ενα λαικ γιατι προσπαθω να μαζεψω 10 likes ❤️

Επεξ/σία από icenex
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, icenex είπε

... Απορω με τον κοσμο που αγοραζει καθε τρεις και λιγο κινητο, πραγματικα δεν βαριεστε να το ρυθμιζετε απο την αρχη κτλ.Εγω κοντευω 4 μηνες με το poco και ακομη δεν εχω αξιωθει να βαλω-κατεβασω καμια μουσικη για να βαλω ηχο κλησης αφου εδω και 4 μηνες χτυπαει με αυτον που εχει απο το εργοστασιο.

Εγώ δεν απορώ καθόλου. Ειδικά όταν βλέπω οτι για τους περισσότερους, η σχέση τους με την μουσική είναι ότι τους δώσουν τα ακουστικά-ψείρες στ'αυτιά, με την ποιοτική φωτογραφία οτι τους δώσει το κινητό και με τους υπολογιστές το πόσα RGB κομμάτια έχει το κουτί τους και το τραπέζι τους,..

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 3
Δημοσ.
19 ώρες πριν, nickolas είπε

Η Apple συνεχίζει ακάθεκτη. 
Απιστευτα ποσοστά. Πλέον ροκανίζει σοβαρά το Android (λάβετε υπ´οψιν ότι τα κινητά της τα κρατάει κανεις περισσότερο και συνήθως τα έχει για 1ο και όχι 2ο κινητό)

Πιθανα να δούμε το iOS να φτάνει 30% μερίδιο!

Και εσύ τι θα κερδίσεις και χαίρεσαι τόσο;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, icenex είπε

Αν ειχαν πελατες σαν εμενα που κρατησα το lg g4 6-7 χρονια θα ειχαν φαληρησει :P Τωρα να δουμε ποσα χρονια θα μας βγαλει το poco x3 pro η αληθεια δεν περιμενω και πολλα αλλα με 200 ευρω που το πηρα και τα μισα χρονια που εβγαλε το g4 να βγαλει θα ειμαι ευχαριστημενος.Απορω με τον κοσμο που αγοραζει καθε τρεις και λιγο κινητο, πραγματικα δεν βαριεστε να το ρυθμιζετε απο την αρχη κτλ.Εγω κοντευω 4 μηνες με το poco και ακομη δεν εχω αξιωθει να βαλω-κατεβασω καμια μουσικη για να βαλω ηχο κλησης αφου εδω και 4 μηνες χτυπαει με αυτον που εχει απο το εργοστασιο.

στο poco χ3 pro εχεις θεματα με το μικροφωνο σε κλησεις και ανοιχτη ακροαση? το πιο μεγαλο αρνητικο του σε μενα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, nickolas είπε

Η Apple συνεχίζει ακάθεκτη. 
Απιστευτα ποσοστά. Πλέον ροκανίζει σοβαρά το Android (λάβετε υπ´οψιν ότι τα κινητά της τα κρατάει κανεις περισσότερο και συνήθως τα έχει για 1ο και όχι 2ο κινητό)

Πιθανα να δούμε το iOS να φτάνει 30% μερίδιο!

Αν καποιος τα κραταει περισσότερο, πως θα κανει πωλησεις να χτυπησει το Android;

10 ώρες πριν, icenex είπε

Εγώ που σβηνω τα πάντα ξαναπερνωντας χειροκίνητα την official rom κάθε 1-3 μηνες, το να εγκαταστησω οτι ειχα και να επαναφερω τις ρυθμισεις / λογαριασμους / δεδομενα του καθε προγραμματος που χρησιμοποιω, δεν ειναι τιποτα παραπανω απο διαδικασία μιας ώρας. Ατομα που εχουν τα παντα στο cloud το οποιο απεχθανομαι, θα κανουν ακομα λιγοτερο.

Επισης, μπορεις να εχεις οργανωμένα σε εναν φακελο / υποφακελους ολα τα αρχεια που θες να περνάς πάντα στο κινητό σου, ειτε αυτα ειναι multimedia αρχεια, ειτε προγραμματα, ειτε exports απο προγράμματα κτλ, ωστε μετά απο factory reset να τα εχεις ολα ετοιμα για επαναφορά στο κινητο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, icenex είπε

Παρακαλω δεν κανει τιποτα , αν σου αρεσε τοσο πολυ, πατα του ενα λαικ γιατι προσπαθω να μαζεψω 10 likes ❤️

Αν πάντως σου κράτησε τόσο το LG που από αξιοπιστία ήταν μπρίκι, το Poco θα σε παει πάνω από 10ετια

Δημοσ.

Γενικά υπάρχει και κορεσμός. Ακόμα και ένα S8 π.χ. θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς σήμερα και όχι σαν entry-level κινητό. Δεν τους βγήκε και η φάση με τα smart watch και το VR, ο Covid γύρισε τον κόσμο στους υπολογιστές λόγω τηλε-εργασίας, τα tablet ξεφούσκωσαν εδώ και καιρό... Ίσως οι foldable οθόνες να δώσουν κάτι πραγματικά νέο που θα ωθήσει τον πολύ κόσμο να αγοράσει. Και αυτές προς το παρόν βέβαια είναι σε high-end κινητά (ως προς το κόστος).

Δημοσ.
11 ώρες πριν, logistoulis είπε

Αν πάντως σου κράτησε τόσο το LG που από αξιοπιστία ήταν μπρίκι, το Poco θα σε παει πάνω από 10ετια

Η αληθεια με γαμησε με το boot loop μετα τον 1ο χρονο μιας και εχασα ενα καρο φωτογραφιες και βιντεο, αλλα οταν πηγα και αλλαξα μητρικη καθως ηταν ακομη στην εγγυηση δεν μου το ξαναεκανε.Βεβαια μετα απο τοσα χρονια χρησης η μπαταρια δεν κρατουσε ουτε και με αιτηση αν ησουν με δεδομενα η wifi αλλα εγω επι το πληστον το ειχα σαν τηλεφωνο οποτε εβγαζε μια μερα με αυτον τον τροπο.

Μετα το μεγαλο προβλημα εγινε οταν δεν τραβαγε πλεον με τα specs του καθως ολες οι εφαρμογες ειχαν γινει πιο βαριες για τα δεδομενα του.Φαντασου το αλλαξα για αυτον τον λογο το κινητο ακομη δουλευει.

Μακαρι να αντεξει μια 5ετια ευχαριστημενος θα ειμαι γιατι λογικα και σε αυτο θα τα φτυσει η μπαταρια και ισως να σερνεται αν βαρυνουν κ αλλο οι εφαρμογες.

13 ώρες πριν, teo1966 είπε

στο poco χ3 pro εχεις θεματα με το μικροφωνο σε κλησεις και ανοιχτη ακροαση? το πιο μεγαλο αρνητικο του σε μενα

Οχι δεν παρατηρησα κατι τετοιο,τουλαχιστον οσες φορες ετυχε να μιλησω με ανοιχτη ακροαση δεν πετυχα καποιο θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...