Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και γενικά τα σχόλια εδώ μέσα κινούνται σε σωστή βάση νομίζω πως ορισμένοι έχετε ξεφύγει...

Όχι δεν θα σου ζητήσουν τιμολόγια και για το τασάκι σε επαγγελματικό χώρο, εκτός και αν πουλάς τασάκια... Αλλιώς αν κανένας φίλος/φίλη ανοίξουν επιχείρηση, μην τους πάτε δώρο κανένα σετ γραφείου, μπιμπελό, διακοσμητικό κτλ... Αν το βρει εφορία χωρίς παραστατικό, τους π@#$@#.

1. Σε καμια περίπτωση δεν βάζουμε σπασμένα για επαγγελματική χρήση, ούτε για πλάκα. Ακόμα και freeware που μπορεί να είναι δωρεάν για οικιακή χρήση αλλά για επαγγελματική θέλουν άδεια, τα αγοράζουμε.

2. Καρφί σε λογιστή για τέτοια θέματα για σωστές συμβουλές.

ΥΓ Προσωπικά δεν βλέπω πρόβλημα στο να χρησιμοποιείς τον προσωπικό σου υπολογιστή σε ατομική επιχείρηση ασχέτως αν έχει αγοραστεί πριν την έναρξη και χωρίς τιμολόγιο. Δλδ που ακριβώς είναι το παράνομο;;; Σε ποιο σημείο έκλεψες το κράτος και δεν πλήρωσες κάτι που έπρεπε;;; Εννοείται φυσικά ότι μέσα στον υπολογιστή όλα είναι 100% νόμιμα.

• Like 2
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, zoranb είπε

Λεπτή η γραμμή γιατί;

Αποφορολόγηση τί εννοείς; Αγορά χωρίς το ΦΠΑ;

Μα κάποιοι εδώ έχουν άλλη γνώμη για το software, για πες όμως γιατι είναι πρακτικά πολύ δύσκολο; 😐

Το πιθανότερο ειναι να σε ελέγξουν για κάτι άλλο μαζί με το λογισμικό, όχι μόνο για αυτό. Δουλεύω 15 χρόνια σε μικρομεσαία εταιρεία που είναι τύποις για τα λογισμικά όμως ποτέ δεν έχει έρθει έλεγχος για αυτό. Εχουν έρθει για άλλα. Software δεν ξέρω τι θέλεις να πάρεις. Office είναι εύκολο να βρεις αυθεντικά και έχοντας αγοράσει Mac δεν έχεις θέμα λειτουργικού. Όμως εάν χρησιμοποιείς πανάκριβα λογισμικά σπασμένα τοτε κάποια στιγμή μπορεί να έχεις πρόβλημα. 

Από φορολόγηση σημαίνει χωρίς το ΦΠΑ ναι και εφόσον αγοράσεις laptop μόνο, όχι σταθερό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, james01gr είπε

Software δεν ξέρω τι θέλεις να πάρεις. Office είναι εύκολο να βρεις αυθεντικά και έχοντας αγοράσει Mac δεν έχεις θέμα λειτουργικού. Όμως εάν χρησιμοποιείς πανάκριβα λογισμικά σπασμένα τοτε κάποια στιγμή μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Πχ. εφαρμογές Adobe CC θα χρειαστώ… κ γιατί λες πως "κάποια στιγμή θα έχω πρόβλημα;"

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...