poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 7 minutes ago, zoranb said: Εγώ απλά ρωτάω για τα προβλήματα, είπα κ τι εταιρία θα είναι. και εγω σου απαντησα.οτι ασχετα με το τι εταιρεια θα ανοιξεις το αν τα windows θα ειναι νομιμα ειναι το λιγοτερο που θα πρεπει να σε απασχολει. και η απαντηση ειναι απλη.ναι πρεπει να ειναι νομιμα.αν εσυ θες να πας με τις πιθανοτητες ελεγχου ή δεν ξερω τι ή να πεισεις τον ευατο σου οτι ολα οκ αν τα εχω παρανομα τοτε εσυ το αποφασιζεις.δεν υπαρχει αλλη απαντηση. πρεπει να ειναι νομιμα ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις.αν το καταλαβεις αυτο τοτε δεν θα υπηρχαν οι ερωτησεις αν θα μπουν για ελεγχο και αν λειπει το αφεντικο και αν με πιασουν.για να τα σκεφτεσαι αυτα σημαινει οτι δεν θες να πληρωσεις για αυθεντικα. το να καθεσαι να ρωτας τι θα γινει αν ο αλλος λειπει απο το σπιτι σορρυ αλλα μην ανοιξεις εταιρεια. ειναι λες και κανουμε συζητηση με 5 χρονων παιδι που θα σου πει το οτιδηποτε για να του παρεις καραμελες ειναι σαν να σε πιασουν που κλεβεις τραπεζα και εσυ να πεις .ρε παιδια δεν ξερω πως βρεθηκε το οπλο στην τσεπη μου.αν και εκλεψα τραπεζα γιατι δεν ηξερα οτι απαγορευεται.εγω ηθελα να δωσω τα λεφτα στην unicef. ε τραπεζα ειναι πιστευα οτι δεν θα τους λειψουν 5000 ευρω. αφου αλλωστε θα τους τα αποζημιωσουν αφου ειναι κλοπη 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μονο εγώ αναρωτιέμαι πόσων ετων είναι ο ΖορανΜπι?
zoranb Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 #poulinos μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω για τον έλεγχο, γιατί τρόμαξα όταν διάβασα πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δεκαετίας iMac μου 😉
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 2 minutes ago, zoranb said: #poulinos μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω για τον έλεγχο, γιατί τρόμαξα όταν διάβασα πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δεκαετίας iMac μου 😉 Kai ξανατονιζω αγαπητε zoranb οτι το τελευταιο που θα πρεπε να σε απασχολει με ολη αυτην την γραφειοκρατεια που θελει για να ανοιξεις εταιρεια είναι το πως θα χρειαστει να δηλωσεις τον imac σου για να τον χρησιμοποιησεις. . με καθε φιλικη διαθεση. αλλωστε για να ανοιξεις εταιρεια καποιον θα πρεπει να συμβουλευτεις και να σε βοηθησει.
zoranb Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, poulinos είπε Kai ξανατονιζω αγαπητε zoranb οτι το τελευταιο που θα πρεπε να σε απασχολει με ολη αυτην την γραφειοκρατεια που θελει για να ανοιξεις εταιρεια είναι το πως θα χρειαστει να δηλωσεις τον imac σου για να τον χρησιμοποιησεις. . Σε ακούω φίλε, τί άλλο θα έπρεπε να με προβληματίζει.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Just now, zoranb said: Σε ακούω φίλε, τί άλλο θα έπρεπε να με προβληματίζει. ολη η γραφειοκρατεια για να ανοιξεις την εταιρεια.τις δηλωσεις που θα πρεπει να κανεις.την χαρτουρα που θα πρεπει να μαζεψεις.δεν ειμαστε αμερικη με 5 κλικ ανοιξα εταιρεια και ξεκιναει να δουλεψει. εδω για το πιο απλο πραγμα πας και σου ζητανε 100 χαρτια.μλοκακι πας να ανοιξεις και εχεις γραφειοκρατεια.
vs_skg Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Εν τελει δεν καταλαβα, στην Ελλαδα ειναι τοσο γτπ η νομοθεσια που δεν μπορω να χρησιμοποιησω προσωπικα περιουσιακα στοιχεια για δουλεια και θα μου ζητησουν αποδειξη για αντικειμενα τα οποια δεν εχω περασει στα περιουσιακα στοιχεια και στα εξοδα της εταιρειας; Εννοω το να εχω το προσωπικο μου λαπτοπ που χρησιμοποιω.
TsoliasGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Φυσικά και ναι. Αυτό έλλειπε να σε προειδοποιουν για να προλάβει ο καθενας να κρύψει τον υπολογιστη η να κάνει uninstall. Αν και ακόμα και τις περιπτωσεις uninstall τις εντοπίζουν. Με SSD όχι....
zoranb Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 #poulinos Με τον covid έγιναν πολλές αλλαγές κ διευκολύνσεις στο να γίνονται πράγματα… λες να μην βοήθησε στη γραφειοκρατεία που λες; 1
insomniac01 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/enarxe-kai-luse-epikheireses/sustase-epikheireses 1
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 hour ago, zoranb said: #poulinos Με τον covid έγιναν πολλές αλλαγές κ διευκολύνσεις στο να γίνονται πράγματα… λες να μην βοήθησε στη γραφειοκρατεία που λες; σιγουρα εχει βελτιωθει η κατασταση σε παρα πολλα πραγματα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι γιναμε ξενη χωρα που σε μια μερα εχεις ανοιξει εταιρεια.αλλιως δεν θα ειχαμε και εταιρειες να φευγουν ή να μην ανοιγουν λογω χαρτουρας.καλα παμε δηλαδη αλλα εχουμε δρομο μπροστα μας. αλλα καλως ή κακως παντα ειναι χρησιμο να παιρνεις την αποψη ενος ειδικου για να κανεις το ξεκινημα.ποτε δεν ξερεις σε τι εμποδιο μπορει να βρεθεις ή τι λαθος μπορει να κανεις και να βρεθει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. πχ απλο χαζο παραδειγμα ενας γνωστος εβαζε εγκεφαλους σε αμαξια.επαναπρογραμματισμο δηλαδη.μεσα στο μαγαζι ειχε σαν διακοσμητικο ενα τηλεκατευθυνομενο. σε εναν ελεγχο που εγινε του εβαλαν χερι οτι τι ειναι αυτο εδω κτλ και αναγκαστηκε να βαλει πανω επιγραφη not for sale γιατι αλλιως θα ειχε θεμα διοτι στα ματια του εφοριακου ηταν κατι που μπορει να το ειχε για πουλημα. οποτε ειναι απλα καθημερινα πραγματα που μπορει να εξελιχθουν σε μεγαλα προβληματα. οχι οτι οι "ειδικοι" δεν εχουν κανει μοιραια λαθη . απλα εναν λογιστη μπορεις να το κραξεις.αν καποιος πει μια βλακεια εδωμεσα τι θα κανεις? θα του ζητησεις τα ρεστα? συν οτι πολλα ατομα λενε προσωπικη αποψη(δεν το λεω για το συγκεκριμενο θεμα) και οχι τι μπορει να ισχυει. οταν καποιος απανταει δεν ηρθαν για ελεγχο σορρυ αυτο δεν ειναι απαντηση.τοτε ανοιξε εταιρεια και να τα εχεις ολα μαυρα επειδη δεν γινονται ελεγχοι. U get my point. αλλο τι ειναι σωστο να γινεται αλλο τι μπορεις να κανεις .
geo9419 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δεν μας λες τι επιχειρηση θέλεις να ανοιξεις, ποιοι θα ειναι οι πελάτες σου κτλ ο υπολογιστής σε μάρανε. Εαν η "επιχειρηση" που θελεις να ανοιξεις χρειαζετε υπολογιστή και ειναι από το σπίτι ισως δεν χρειαζετε να την δηλώσεις και στην ελληνική εφορία αλλά στο εξωτερικό οπου όλα γινονται πιο εύκολα και πιο οικονομικά. Για όποιον ενδιαφερετε ας ρίξει μια ματια στο παρακατω site: https://www.xolo.io/zz-en Εχω προμήθεια 250 ευρώ για κάθε πελάτη που υπογραφει αλλά δεν βαζω το link μου για να μην κατηγορηθώ για afilliate marketing.
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε οταν καποιος απανταει δεν ηρθαν για ελεγχο σορρυ αυτο δεν ειναι απαντηση.τοτε ανοιξε εταιρεια και να τα εχεις ολα μαυρα επειδη δεν γινονται ελεγχοι. U get my point. αλλο τι ειναι σωστο να γινεται αλλο τι μπορεις να κανεις . Το ότι είναι σπάνιο γενικά να τύχεις σε έλεγχο, ισχύει. Αν δεν είσαι δηλαδή μεγαλη εταιρεία σε κεντρικό σημείο η έστω και μέσα σε σπίτι αλλά με μεγάλους τζίρους. Να τύχεις σε έλεγχο μέσα στο σπίτι είναι εξαιρετικά απίθανο. Αυτό όμως αν το πάρεις ως δεδομένο και δεν ενδιαφερθείς για τίποτα νομιμο, αν και όταν έρθει η στιγμή του ελέγχου, τότε θα το φυσας και δεν θα κρυώνει. Συνεπώς, το να πεις ότι δεν θα γίνει έλεγχος και μην φοβάσαι τίποτα, είναι λάθος και ανεύθυνο, αν βασιστείς σε αυτό για να ανοίξεις εταιρεία την έβαψες. Και σε εμάς ως φυσικά πρόσωπα σχεδόν ποτέ δεν μας έχουν ζητήσει να στείλουμε διαφορά δικαιολογητικά για τα Ε1 που τα μαζεύαμε 15 χρόνια, τελικά βαρεθήκαμε κάθε έτος τα ίδια και δεν τα μαζεύουμε, τώρα αν ποτέ μας ζητηθούν θα δούμε τι θα γίνει. Τα πράγματα με τον ελεγκτικό κρατικό μηχανισμό στην Ελλάδα σε άπειρες περιπτώσεις είναι περίεργα, δεν σε ελέγχει σχεδόν ποτέ, σε κανει να νομίζεις ότι είναι άχρηστοι και ως αποτέλεσμα είσαι στο απυρόβλητο, αυτό σε ωθεί να μεγενθύνεις τον όγκο και την έκταση των παρατυπιων σου και να είσαι ολοένα και πιο χαλαρός, αλλά μια φορά να πιαστείς στην φάκα ενδέχεται να το μετανιώσεις όσο τίποτε άλλο. Η μόνη θεραπεία για αυτό που έχω βρει η σφικτή τήρηση του νόμου σε σημείο να μην την πατήσεις ποτέ, βέβαια θα ακούσω εδώ ένα σωρό απόψεις του στυλ "ο άλλος μια ζωή παρανομεί και δεν τιμωρείται ενώ εγώ είμαι τύπος και υπογραμμος". Ισχύει και το καταλαβαίνω αυτό, ο καθένας ας κάνει ότι θεωρεί σωστότερο με βάση την ηθική του. ts, για τον iMac και τους Η/Υ, είναι το τελευταίο που πρέπει να σε καίει, βρες ένα μηχάνημα refurbished με τιμολόγιο, άδειες και όλα έτοιμα σε πολύ χαμηλή τιμή και είσαι κομπλέ. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από Basilhs23___
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 26 minutes ago, Basilhs23___ said: Το ότι είναι σπάνιο γενικά να τύχεις σε έλεγχο, ισχύει. Αν δεν είσαι δηλαδή μεγαλη εταιρεία σε κεντρικό σημείο η έστω και μέσα σε σπίτι αλλά με μεγάλους τζίρους. Να τύχεις σε έλεγχο μέσα στο σπίτι είναι εξαιρετικά απίθανο. Αυτό όμως αν το πάρεις ως δεδομένο και δεν ενδιαφερθείς για τίποτα νομιμο, αν και όταν έρθει η στιγμή του ελέγχου, τότε θα το φυσας και δεν θα κρυώνει. Συνεπώς, το να πεις ότι δεν θα γίνει έλεγχος και μην φοβάσαι τίποτα, είναι λάθος και ανεύθυνο, αν βασιστείς σε αυτό για να ανοίξεις εταιρεία την έβαψες. Και σε εμάς ως φυσικά πρόσωπα σχεδόν ποτέ δεν μας έχουν ζητήσει να στείλουμε διαφορά δικαιολογητικά για τα Ε1 που τα μαζεύαμε 15 χρόνια, τελικά βαρεθήκαμε κάθε έτος τα ίδια και δεν τα μαζεύουμε, τώρα αν ποτέ μας ζητηθούν θα δούμε τι θα γίνει. Τα πράγματα με τον ελεγκτικό κρατικό μηχανισμό στην Ελλάδα σε άπειρες περιπτώσεις είναι περίεργα, δεν σε ελέγχει σχεδόν ποτέ, σε κανει να νομίζεις ότι είναι άχρηστοι και ως αποτέλεσμα είσαι στο απυρόβλητο, αυτό σε ωθεί να μεγενθύνεις τον όγκο και την έκταση των παρατυπιων σου και να είσαι ολοένα και πιο χαλαρός, αλλά μια φορά να πιαστείς στην φάκα ενδέχεται να το μετανιώσεις όσο τίποτε άλλο. Η μόνη θεραπεία για αυτό που έχω βρει η σφικτή τήρηση του νόμου σε σημείο να μην την πατήσεις ποτέ, βέβαια θα ακούσω εδώ ένα σωρό απόψεις του στυλ "ο άλλος μια ζωή παρανομεί και δεν τιμωρείται ενώ εγώ είμαι τύπος και υπογραμμος". Ισχύει και το καταλαβαίνω αυτό, ο καθένας ας κάνει ότι θεωρεί σωστότερο με βάση την ηθική του. ts, για τον iMac και τους Η/Υ, είναι το τελευταίο που πρέπει να σε καίει, βρες ένα μηχάνημα refurbished με τιμολόγιο, άδειες και όλα έτοιμα σε πολύ χαμηλή τιμή και είσαι κομπλέ. +1 μονο αυτο θα πω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα