poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 8 minutes ago, zoranb said: Boot από σκληρό δίσκο το εντοπίζουν; οχι.θα παραγγειλουν καφε και θα σου πουν αν εχεις την ευγενη καλοσυνη ανοιγεις το pc.εμεις δεν το αγγιζουμε.αν τους πεις οχι θα στεναχωρηθουν και θα φυγουν απρακτοι
zoranb Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ναι, και ναι. Η εφορία λέει πως πρέπει να κρατάμε τις αποδείξεις για 5 χρόνια, κ ο αστυνομικός θα έχει πρόβλημα;
papp0us Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, zoranb είπε κ ο αστυνομικός θα έχει πρόβλημα Γιατί; θα βρεις που μένει, και θα χτυπήσεις σαν την κόμπρα;
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, zoranb είπε Η εφορία λέει πως πρέπει να κρατάμε τις αποδείξεις για 5 χρόνια, κ ο αστυνομικός θα έχει πρόβλημα; Θα ήταν τουλάχιστον χαζό να ισχυριστείς ότι η επιχείρηση σου που έκανε έναρξη πρόσφατα αγόρασε τον υπολογιστή πριν 10 χρόνια... Επίσης τέτοιους ελέγχους τους κάνει η εφορία.
zoranb Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Εντάξει, αλλά ποιό το πρόβλημα εάν εγώ θέλω να έχω παλιό υπολογιστή; Μπορεί να μην θέλω να κάνω ένα τέτοιο έξοδο ακόμα; Τέλως πάντων, ας πούμε πως αγοράζω υπολογιστή, έχω κάποια επιδότηση;
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 αν πας να ανοιξεις επιχειρηση (λεμε τωρα) και περιμενεις οδηγιες απο το insomnia οκ τον πρωτο μηνα ή θα εισαι φυλακη ή δεν θα ξερεις που χρωστας.τιποτα λιγοτερο σε βλεπω και χωρις λογιστη και να ρωτας εδωμεσα 5 1
peragialos Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, zoranb είπε Εντάξει, αλλά ποιό το πρόβλημα εάν εγώ θέλω να έχω παλιό υπολογιστή; Μπορεί να μην θέλω να κάνω ένα τέτοιο έξοδο ακόμα; Τέλως πάντων, ας πούμε πως αγοράζω υπολογιστή, έχω κάποια επιδότηση; Δεν ξέρω για τι επιχείρηση μιλάς αλλά αυτό που ελέγχουν είναι αν έχεις ταμειακή νόμιμη, τιμολόγια για τα εμπορεύματα σου, αν κόβεις αποδείξεις ειδικά για τις πιστωτικές πια είναι πολύ εύκολο. Εμένα στο μαγαζί δεν μου έχουν ελέγξει ποτε το pc. Βέβαια αν το εισόδημα σου είναι από παροχή υπηρεσιών που προέρχονται από το pc σου τότε λογικά πρέπει να έχεις παραστατικά για όλα. Αν είσαι μηχανικός και έχεις σπασμένο autocad δεν το σώζεις.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δηλαδή κανείς έναρξη επιχείρισης και το μονο εξοδο που θα σε βαρύνει ειναι ο υπολογιστής; Πάρε εναν ετοιμο που ειναι ολα μέσα κομπλέ, θα γλυτώσεις και το φπα.
zoranb Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Εάν θα έχω έδρα το σπίτι μου, δεν βλέπω κάτι άλλο!
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 minute ago, zoranb said: Εάν θα έχω έδρα το σπίτι μου, δεν βλέπω κάτι άλλο! σωστα και τα λογιστικα εσυ θα τα κανεις.και αποδειξεις στο χερι χειρογραφες.και μονο μετρητα θα δεχεσαι. 37 minutes ago, Ukforthemoment said: Ελληνικό επιχειρείν !!!!!! +1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Εάν θα έχω έδρα το σπίτι μου, δεν βλέπω κάτι άλλο! Και τι πιστεύεις οτι αν έχεις έδρα το σπίτι σου είσαι στο απυρόβλητο 1
zoranb Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Και τι πιστεύεις οτι αν έχεις έδρα το σπίτι σου είσαι στο απυρόβλητο Ας μας πει λοιπόν κάποιος με έδρα το σπίτι του, τί δυσκολίες έχει αντιμετωπίσει! (ελπίζω λίγες! Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από zoranb
Joshua21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Ας μας πει λοιπόν κάποιος με έδρα το σπίτι του, τί δυσκολίες έχει αντιμετωπίσει! (ελπίζω λίγες! Ότι δυσκολίες θα είχε και στην περίπτωση που θα είχε έδρα άλλο χώρο, συν ένα κάρο περιορισμούς όπως πχ ο περιορισμός στην παροχή υπηρεσιών (δεν επιτρέπονται αγοραπωλησίες προϊόντων και εμπορευμάτων), συν το ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς ανά πάσα στιγμή στο σπίτι σου έλεγχο από την εφορία. 1
pigeon Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας https://www.aade.gr/menoy/hristikoi-odigoi/enarxi-epiheirimatikis-drastiriotitas Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που περίμενες. Πήγαινε καλύτερα σε λογιστή, να γλιτώσεις την 🍕 που έρχεται με δρασκελιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα