Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας ψαχνω για παπι μεχρι 3000€ θα χρησημοποιηθει για ντελιβερι και μετακινησεις. Αποτι εχω δει κυκλοφορουν αυτα Daytona velos 125 Sym vf 125 Malaguti spectre gp 125 Ta alla opos crypton s i honda astra den yparxoun os kainourgia . Tha protimusa kati kainurgio mexri 125cc Εκτος κι αν εινια καλυτερα τα σκουτερ, εχω δει πολλα ατομα να λενε πως τα συγχρονα σκουτερ καινε το ιδιο με παπια κια αλλους να λενε το αντιστροφο, τι ισχυει? Honda vision 110 Piaggio liberty 125 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από Fertite
bill999r Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μόνο παπί φίλε. Ότι κ να σου πούνε για τα σκουτερ σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φθάσουν το χαμηλό κόστος χρήσης κ συντήρησης του παπιου. Για εμένα πήγαινε σε sym vf το οποίο και γκαζακι έχει κ είναι κ από τα πιο αξιόπιστα πάπια της αγοράς. Δεύτερη επιλογή το Daytona γτ κ αυτά είναι πολύ αξιόπιστα. Το Malaguti θα το έβγαζα από τις επιλογές καθαρά λόγω ύπαρξης συμπλέκτη που σίγουρα μέσα στη κίνηση θα σε κουράσει. 2
VonLoutsos Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 3 hours ago, bill999r said: Μόνο παπί φίλε. Ότι κ να σου πούνε για τα σκουτερ σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φθάσουν το χαμηλό κόστος χρήσης κ συντήρησης του παπιου. Για εμένα πήγαινε σε sym vf το οποίο και γκαζακι έχει κ είναι κ από τα πιο αξιόπιστα πάπια της αγοράς. Δεύτερη επιλογή το Daytona γτ κ αυτά είναι πολύ αξιόπιστα. Το Malaguti θα το έβγαζα από τις επιλογές καθαρά λόγω ύπαρξης συμπλέκτη που σίγουρα μέσα στη κίνηση θα σε κουράσει. Για το Malaguti θα προσέθετα πως σήμερα είναι αύριο δεν είναι, ενώ η SYM είναι σαν εταιρεία πιο αξιόπιστη.
Fordakias7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Αν μια στο εκατομμύριο βρεις καλό μεταχειρισμένο crypton x με λίγα χιλιόμετρα (πραγματικά) και τιμή όχι πάνω από 2κ τότε με κλειστά μάτια φίλε. Διαφορετικά vf125
KaBaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Παιδιά το symphony sr 125 έχει κατανάλωση καλή για delivery? Μιλάω για πραγματική κατανάλωση.
grandp Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Παπί και μόνο παπί φίλε μου . Πριν αποφασίσεις για Sym ή Daytona ρίξε μια ματιά μήπως βρεθεί κάποιο καλό μεταχειρισμένο Honda ή Yamaha σίγουρα δε θα το μετανιώσεις.
garrett156 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 τα παπί μόνο ξεχαστε τα. Εξαρτάτε απο το τι είδους delivery θα κάνεις και εξηγούμαι Αμα πιάσεις σε συνοικιακό μαγαζί όπου θα είσαι γύρω γύρω σε μια δυο περιοχές το παπί θα σε βολέψει Αμα θέλεις να δουλέψεις e-food-wolt κλπ σκούτερ μονόδρομος και ας έχει έξοδα. το symphony καίει 3 λίτρα τα 100 οσο καίει και ένα παπί. προσωπικά εχω kaze-r του 13 το τελευταίο που έβγαλε και καιω 3 λιτρα τα 100 μετρημένα και επίσης δεν βλέπω την ωρα να πάρω σκούτερ μιάς και wolt που δουλέυω κάνω 150 χλμ τη μέρα σχεδόν και το τάκα τούκα με τις ταχύτητες δεν παλεύετε συν του να έχει πάτωμα για τους καφέδες κλπ
Gkns Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωμη για φτηνές μάρκες σε καινουργια παπια τύπου jicheng ή jianshei? Oπως jicheng fire 110cc , JS 125-G, MADOX125 κτλπ....
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 21/4/2022 στις 10:06 ΜΜ, Fertite είπε Γεια σας ψαχνω για παπι μεχρι 3000€ θα χρησημοποιηθει για ντελιβερι και μετακινησεις. Αποτι εχω δει κυκλοφορουν αυτα Daytona velos 125 Sym vf 125 Malaguti spectre gp 125 Ta alla opos crypton s i honda astra den yparxoun os kainourgia . Tha protimusa kati kainurgio mexri 125cc Εκτος κι αν εινια καλυτερα τα σκουτερ, εχω δει πολλα ατομα να λενε πως τα συγχρονα σκουτερ καινε το ιδιο με παπια κια αλλους να λενε το αντιστροφο, τι ισχυει? Honda vision 110 Piaggio liberty 125 το πρώτο ειναι καλο για deliveri μετριο για καθημερινές μετακινήσεις και το ανάποδο τα άλλα δυο
Gkns Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωμη για ηλεκτρικο μηχανάκι-scooter? Μπορει να είναι πιο ακριβά, αλλα με την επιδότηση έχει τα ίδια λεφτά με βενζινοκίνητο.
Fordakias7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Gkns είπε Γνωμη για ηλεκτρικο μηχανάκι-scooter? Μπορει να είναι πιο ακριβά, αλλα με την επιδότηση έχει τα ίδια λεφτά με βενζινοκίνητο. Αν το θες για πολύ κοντινές αποστάσεις ότι καλύτερο Αν θα το χρησιμοποιεις για μεγάλες αποστάσεις πάνω από 10 χιλιόμετρα μακριά θα σε παιδεύει
Gkns Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Αν το θες για πολύ κοντινές αποστάσεις ότι καλύτερο Αν θα το χρησιμοποιεις για μεγάλες αποστάσεις πάνω από 10 χιλιόμετρα μακριά θα σε παιδεύει Το daytona f5 λέει 67 χλμ αυτονομία. Ας πούμε ότι βγάζει 45 με τα στοπ, ανυφορες κτλπ. Εμενα οι ημερήσιες διαδρομές μου κυμαίνονται 8-25 χλμ. Θα το πρότεινες? 1100 φορτίσεις που λέει μου βγάζει πάνω από 8 χρόνια η μπαταρία. Εάν ξέρεις και κάνα άλλο ηλεκτρικό scooter-παπι με 3000w+ και εκεί κοντά τιμές με το f5. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Gkns
Fordakias7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Gkns είπε Το daytona f5 λέει 67 χλμ αυτονομία. Ας πούμε ότι βγάζει 45 με τα στοπ, ανυφορες κτλπ. Εμενα οι ημερήσιες διαδρομές μου κυμαίνονται 8-25 χλμ. Θα το πρότεινες? 1100 φορτίσεις που λέει μου βγάζει πάνω από 8 χρόνια η μπαταρία. Εάν ξέρεις και κάνα άλλο ηλεκτρικό scooter-παπι με 3000w+ και εκεί κοντά τιμές με το f5. Παρε παπι η σκουτερ οπως παει το ρευμα πιο ακριβο απο την βενζινη ειναι δεν αξιζει τσαμπα ταλαιπωρια θα τελικιαζει 65 χιλιομετρα. Αν το θες μονο για στενακια και μικρους δρομους ναι θα μπορουσε να ειναι πρακτικο,προσωπικα δεν θα πηγαινα σε ηλεκτρικο τα παπια καινε 2 λιτρα τα 100 και τα σκουτερ λιγακι παραπανω δεν υπαρχει λογος για κατι πιο οικονομικο
Gkns Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Με την επιδότηση μου βγαίνει πιο φτηνό το daytona 125cc το ηλεκτρικό. Επισης σε κατανάλωση ανά 100χλμ μου βγαίνει πιο φτηνό το ρεύμα
Fordakias7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Αν βγαινεις σε δρομους οπως συγγρου-κηφισιας μακρια διαφορετικα κανε οτι νομιζεις αν πιστευεις οτι θα σε βολεψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα