Allan-Wake Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου προτάθηκε μια δουλειά στην Λιθουανια. Μιλαμε για 2000 ευρω μικτο μισθο. Μπηκα σε αυτο το σαιτ https://www.manoalga.lt/en/calculator/results και βλεπω οτι καθαρα θα μου μπουν στην τραπεζα 1232. Τα οποια ειναι απελπιστικά λιγα. Τι μπορω να κανω? Γινεται να τους πω να δουλευω με μπλοκακι? γιατι δεν εχει νοημα να περιμενω να παρω συνταξη απο εκει, ουτε θα κατσω και πολυ Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από Allan-Wake
basilis_k6 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 έχουν χαμηλοτερο συντελεστη φορου απο εμας. ειναι τοσες πολλες οι εισφορες για ασφάλεια?
umbrella co. Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Εαν δεν σε συμφερει, πας αλλου. Τοσο απλα.
Vasileios-gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δουλευοντας δηλαδή με μπλοκάκι , δεν θα πληρώνεις ασφάλεια ; Δουλευοντας με μπλοκάκι , δεν θα πληρώνεις εφορία ; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από Vasileios-gr
Allan-Wake Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Δουλευοντας δηλαδή με μπλοκάκι , δεν θα πληρώνεις ασφάλεια ; Δουλευοντας με μπλοκάκι , δεν θα πληρώνεις εφορία ; δεν το γνωριζω. αλλα απο τα 2000 μου τρωνε περιπου 800 ευρω... τα οποια δεν προκειται να τα παρω συνταξη...
tounion Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Τι να κάνεις; Αρνήσου αλλιώς ζητά το ποσό με το οποίο αισθάνεσαι εσύ οκ
Vasileios-gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε δεν το γνωριζω. αλλα απο τα 2000 μου τρωνε περιπου 800 ευρω... τα οποια δεν προκειται να τα παρω συνταξη... έτσι έλεγα και εγώ στα 20. Ότι εμείς δεν θα πάρουμε σύνταξη. Σήμερα στα 61 όλοι οι φίλοι μου είναι συνταξιούχοι.
Allan-Wake Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε έτσι έλεγα και εγώ στα 20. Ότι εμείς δεν θα πάρουμε σύνταξη. Σήμερα στα 61 όλοι οι φίλοι μου είναι συνταξιούχοι. ας ειμαι πιο ακριβης. Πηγαινω σε μια χωρα να δουλεψω 1-2 χρονια. Θελω τα χρηματα που θα παρω να ειναι οσο περισσοτερα γινεται. Τι αλλες επιλογες εχω?
fmarulezkd Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε ας ειμαι πιο ακριβης. Πηγαινω σε μια χωρα να δουλεψω 1-2 χρονια. Θελω τα χρηματα που θα παρω να ειναι οσο περισσοτερα γινεται. Τι αλλες επιλογες εχω? Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης μπορείς φεύγοντας να πάρεις πίσω τις συνταξιοδοτικές εισφορές (ή τουλάχιστον ένα κομμάτι τους). Και επίσης αν δε κάνω λάθος, μπορείς να μεταφέρεις μεταξύ ευρωπαικών κρατών τα χρόνια εργασίας. Νομίζω το 1ο ισχύει για Νορβηγία. Επίσης Νορβηγία τον πρώτο χρόνο πληρώνεις 25% φόρο εισοδήματος (λιγότερο δλδ από το συνηθισμένο).Κάτι παρόμοιο έχει και η Ολλανδία, θα βρεις κάποια σχόλια εδώ: Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από fmarulezkd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα