Προς το περιεχόμενο

philips DVP 632?

perrys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε adam επειδή παίζει divx το έβαλα εκεί κάποιοι άλλοι που γράφανε για το blusky γιατί τα άφησες ?

Δημοσ.

ontos oute ego mporo na katalabo giati metaferthike to topic.exoun graftei tou kosmou oi aidies sto section divx kai auto poy leei o filos perrys einai pragmatika poli kalo....

file perrys entyposiastika apo to mixanima...pes mou apo pou to agorases thelo na to promitheuto...eidika meta tin anabathmisi pou tha tou kaneis me to update firmware tou tha kololeei....

akou bluesky :D :D :D

Δημοσ.

Εγώ τελικά πήρα το DVP 632 ότι και να του βάλω μέσα το παίζει άπαιχτο, λίγο να δω και με το firmware uptade ti γίνεται για να δω εαν παίζει και τους υπότιτλους και θα ενημέρωσω τα φιλαράκια, του INSOMNIA.

Kai για τους φίλους moderator - adam ασχοληθείται λίγο με το επίπεδο και την ποιότητα της σελίδας, που το forum κάποιες φορές κοντέυει να καταντήσει λαική αγορά και μπαίνεις στην αρχική σελίδα και γράφει πωλούναι παπούτσια και ότι αλλο τους κατέβει στο κεφάλι και με τον διαγωνισμό τον post που γίνεται καί άμα κάποιος λεβέντης είναι λίγο άσχετος θα φοβάται να γράψει από την ειρωνεία και το χαβαλέ που κάνουν κάποιοι δήθεν σχετικοί γιατί σχετικός σε όλα τα θέματα δεν είναι κανένας, όσο ζείς μαθαίνεις.

Δημοσ.

Έχω το DVP630 (εδώ και περίπου 3 εβδομάδες). Έχω να πω ότι είναι άψογο σε απόδοση. Παίζει όλα τα δισκάκια CD και DVD (αντιγραμμένα και μη) και επίσης DivX ταινίες. Του έχω περάσει και το καινούριο firmware με το οποίο αναγνωρίζει και *.str, *.sub υποτίτλους. Το μόνο που με χάλασε στην όλη ιστορία είναι ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι στα DivX δεν εμφανίζονται (δεν υποστηρίζεται η ελληνική κωδικοσελίδα), ενώ υποστηρίζονται γενικά πολλές γλώσσες. Επίσης δεν έχει ελληνικό μενού (ενώ έχει επίσης πολλές άλλες γλώσσες, ακόμα και της γειτονικής μας Τουρκίας). Έχω στείλει e-mail στη Philips μπας και πετύχω καμιά "ελληνική" αναβάθμιση (αν και δεν το πολυπιστεύω). Σαν απόδοση εικόνας είμαι ευχαριστημένος (χρησιμοποιώ την RGB έξοδο μέσω Scart) και σαν απόδοση ήχου επίσης ικανοποιημένος (σημείωση: δεν υποστηρίζει αποκωδικοποίηση DTS, μόνο LPCM και AC3).

Τελικά, για τα λεφτά του πιστεύω πως λέει (140Euro τελική)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...