Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παράδειγμα πρός αποφυγή σε ορισμένα πράγματα η Σαγκάη,ιδιαίτερα αν κάποιος σκεφτεί αυτά τα απίστευτα δικτακτορικά σκηνικά που είδαμε να συμβαίνουν εκεί τελευταία και μοιάζουν με Εργα επιστημονικής φαντασίας Oργουελικά,Hunger games κλπ ....

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν και πολλές εναλλακτικές. Η το κάνουνε closed loop οπως θελουν οι Κινεζικες αρχες, ειτε δεν τους αφηνουν να ανοιξουν καθολου.

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 2
Δημοσ.

Μόνο σε εμένα δεν μου κάνει εντύπωση; Η εταιρία που εργάζομαι ιδρύθηκε για συγκεκριμένο λόγο το 2006. Ξεκίνησε με το σκεπτικό πως θα είναι μια εταιρεία που θα λειτουργήσει μερικά χρόνια και όταν θα ολοκλήρωνε το έργο που ανέλαβε θα έκλεινε. Οι εργαζόμενοι θα περνούσαν για το διάστημα αυτό το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην εταιρεία εργαζόμενοι για το "μεγαλύτερο από τα μεγάλα έργα". Για τον λόγο αυτό υπήρχε προοπτική να γίνει παιδικός σταθμός, γυμναστήριο κτλ. Δεν έχει σημασία τι έγινε τελικά αλλά τέτοιου τύπου εργασίες υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η εταιρεία που αναφέρομαι βρίσκεται στην Ελλάδα. Φυσικά πολλά άλλαξαν σε βάθος χρόνου, τίποτα δεν έγινε σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό αλλά η ιδέα υπήρχε. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Μόνο σε εμένα δεν μου κάνει εντύπωση; Η εταιρία που εργάζομαι ιδρύθηκε για συγκεκριμένο λόγο το 2006. Ξεκίνησε με το σκεπτικό πως θα είναι μια εταιρεία που θα λειτουργήσει μερικά χρόνια και όταν θα ολοκλήρωνε το έργο που ανέλαβε θα έκλεινε. Οι εργαζόμενοι θα περνούσαν για το διάστημα αυτό το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην εταιρεία εργαζόμενοι για το "μεγαλύτερο από τα μεγάλα έργα". Για τον λόγο αυτό υπήρχε προοπτική να γίνει παιδικός σταθμός, γυμναστήριο κτλ. Δεν έχει σημασία τι έγινε τελικά αλλά τέτοιου τύπου εργασίες υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η εταιρεία που αναφέρομαι βρίσκεται στην Ελλάδα. Φυσικά πολλά άλλαξαν σε βάθος χρόνου, τίποτα δεν έγινε σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό αλλά η ιδέα υπήρχε. 

Δεν έχω ιδέα. Το Νιαρχος, McArthur;

Δημοσ.

Αντε να παιρνουν ιδεες και οι δικοι μας εδω. Αλλα ξεχασα, εμεις τα εχουμε κλεισει ολα τα εργοστασια εδω και χρονια. Τελικα ειμαστε πολυ μπροστα!

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Cyber_Spartacus είπε

Πλακα μας κανουν Ελλάδα αυτο το 12ωρο ειναι νορμαλ το καλοκαίρι σε νησί και χωρις υπνοσακο

Καλα κοψε κατι 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και στη Θεσσαλία, πρόσφεραν μέχρι το 1910 και στέγη και σίτηση στους αγρότες και μερίδιο από το προϊόν ! Αλλά ... αχάριστοι άνθρωποι ... δεν εκτιμούν τίποτε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έτσι πάει και εδώ με το ΕΛΛΑΔΑ 2 0. Δεν μας λένε ποιος μας έβαλε τα 2 γκολ όμως….

κι εδώ πέφτουν πολλά 10 ώρα+ με βασικό μισθό ή λίγο παραπάνω…

Κι εδώ η απάντηση είναι όσο πιο πολύ δημιουργείς τεχνητές ανάγκες τόσο πιο πολύ γίνεσαι σκλάβος.

Αγοράστε προσωπικό χρόνο αντί για χρηματα καλύτερα και φροντίστε αν μπορείτε να εργάζεστε σε κάτι που το αγαπάτε.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα 12+ωρα στα νησιά το καλοκαίρι είναι πλέον κανόνας, χωρίς κανένα ρεπό στα ξενοδοχεία. Κανένα. Όλη η σαιζόν μονορούφι. Και συνθήκες άθλιες σε διαμονή για το προσωπικό. 

Όσον αφορά την Κίνα δεν είναι ξένο να υπάρχουν τα βιομηχανικά πάρκα όπου εταιρείες όπως η apple έχει το προσωπικό σε 12ωρες βάρδιες κ μετα πάει σε ξενώνες κ μένει, όπου απλά κοιμάται κ παίζει λίγο παιχνίδια στο κινητό. 1 ρεπό την εβδομάδα όπου πάνε στην κοντινή πόλη κ γίνονται φέσι. κ πάλι αν κ Κινέζοι που είναι σκληρά εργαζόμενοι πολλοί δεν αντέχουν τις συνθήκες και παραιτούνται μαζικά. Υπήρξε πριν χρόνια άρθρο ενός Αμερικανοασιατη που πήγε κ δούλεψε undercover εκεί κ όλη μέρα κούμπωνε μια κάμερα σε μια πλακέτα του Iphone. Είχε κάνει αίσθηση, αν το βρείτε διαβάστε το. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

12 ώρες και 6 ημερα?? Το κάνω δεν ξέρω για πόσα χρόνια ποια εδώ στην Ελλάδα (αλλιος δεν βγαίνει), βλέπω και δωρεάν γεύματα και 63 ευρώ την μέρα παραπάνω σαν αποζημίωση? ένα έχω να πω ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΆΦΩ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...