MrRush Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω τα Airpods Pro και να τα χρησιμοποιώ με το Pixel μου, δεν έχω (και δεν πρόκειται να πάρω) iPhone για προσωπική χρήση, έχω ένα test device για την δουλειά που μπορώ να χρησιμοποιήσω για το set up αν χρειαστεί. Έχω επίσης M1 MacBook Pro που φαντάζομαι θα παίζουν με όλα τους τα features κανονικά. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το use case; Τι να προσέξω στην αγορά τους; Θα αγοράσω από Skroutz, ίσως από το KaizerStore. Ευχαριστώ
M A T R I X Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, MrRush είπε Καλησπέρα! Θέλω να πάρω τα Airpods Pro και να τα χρησιμοποιώ με το Pixel μου, δεν έχω (και δεν πρόκειται να πάρω) iPhone για προσωπική χρήση, έχω ένα test device για την δουλειά που μπορώ να χρησιμοποιήσω για το set up αν χρειαστεί. Έχω επίσης M1 MacBook Pro που φαντάζομαι θα παίζουν με όλα τους τα features κανονικά. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το use case; Τι να προσέξω στην αγορά τους; Θα αγοράσω από Skroutz, ίσως από το KaizerStore. Ευχαριστώ Δουλεύουν κανονικά, αλλά δεν προτείνεται ιδιαίτερα. Γιατί δεν κοιτάς να πάρεις κάτι άλλο αν προορίζονται για το pixel.
MrRush Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 47 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Δουλεύουν κανονικά, αλλά δεν προτείνεται ιδιαίτερα. Γιατί δεν κοιτάς να πάρεις κάτι άλλο αν προορίζονται για το pixel. Ακούω ότι έχουν πολύ καλό noise cancellation και είναι πολύ άνετα. Φυσικά δεν μπορώ να τα δοκιμάσω καθώς είναι λες και δοκιμάζεις οδοντόβουρτσα εκεί που μπαίνουν. Βλέπω τα Galaxy buds 2 που λένε πως είναι παρόμοια σε noise cancellation και άνεση και τα βρίσκω 100 ευρώ κάτω. Το μεγαλύτερο turn off με τα airpods είναι που διάβασα πως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βγάλουν πρόβλημα μετά από κάποιο καιρό, παρόλο που η Apple κάνει δωρεάν αντικατάσταση.
alex2539 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Είχα για μια περίοδο τα airpods pro και τα χρησιμοποιούσα με galaxy note 9. Γενικά μια χαρά έπαιζαν. Απλά χρειάζεσαι και κάποιο apple device για να μπορείς πχ να set-αρεις το τι θα κανει το long press στο button. Θες να εχεις ενεργοποιημένο το noice cancelation, to transaperency ή να ειναι off, το πρώτο set up πρεπει να γίνει σε apple device. Εγώ έχω ένα macbook οπότε έκανα τη δουλεία μου με αυτό. Επίσης τα firmwire updates στα airpods δεν γίνονται μέσω macbook. Το μεγαλύτερο θέμα που είχα ήταν όταν για κάποιο λογο έχαναν το connection ή ήταν πολύ αδύναμο, έκανε pause το κομμάτι που έπαιζε και έπρεπε να πάω στη συσκεύη και να πατήσω απο εκεί play πάλι. Πού σπαστικό, ειδικά όταν ήμουν στο μετρό και εχανε αρκετά συχνα το connection. Αυτό το θέμα δεν το είχε με κανένα iphone που τα είχα συνδέσει. Και γενικά έχουν καλύτερο connection με κάποιο iphone. Θα σου πρότεινα huawei freebuds pro. Ότι πιο κοντά σε airpods pro και κατά τη γνώμη μου ανώτερα σε όλα τα σημεία πλήν του transparency mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα