Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, adi32 είπε

Αν ρωτήσεις μια γυναίκα τι θέλει iPhone ή δαχτυλίδι τι θα πει? 

Θα πει και τα δύο.

• Sad 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, umbrella co. είπε

Ειναι αναγκη να της αγορασεις μονοπετρο δηλαδη?

Ειχα την εντυπωση πως αυτα ηταν πραγματα του παρελθοντος και πως σημερα η κατασταση εχει απλοποιηθει. Μαλλον οχι.

Το δαχτυλίδι αυτό δεν είναι ένα δώρο, είναι ένα σύμβολο.

΄Ενα σύμβολο επιλογής, αγάπης και ξεκινήματος μιας νέας περιόδου της ζωής.

Δεν έχει σημασία αν είναι φτιαγμένο από ξύλο ή από χρυσό.

Σημασία έχει ο συμβολισμός του.

Και οι συμβολισμοί είναι διαχρονικοί και δεν απλοποιούνται!

Μετά παραπονιόμαστε ότι η σημερινή ζωή είναι πεζή.

Ε, δεν έγινε από μόνη της πεζή, εμείς την κάναμε αφαιρώντας της όλα αυτά τα μικρά ή μεγάλα και πιθανόν άχρηστα που όμως της δίνουν χρώμα και ουσία.

@Swimmer21 Μην ακούς τίποτα! Απόλαυσε στο έπακρο την διαδικασία. Και πάλι μια ευτυχισμένη κοινή ζωή σου εύχομαι!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Το δαχτυλίδι αυτό δεν είναι ένα δώρο, είναι ένα σύμβολο.

΄Ενα σύμβολο επιλογής, αγάπης και ξεκινήματος μιας νέας περιόδου της ζωής.

Δεν έχει σημασία αν είναι φτιαγμένο από ξύλο ή από χρυσό.

Σημασία έχει ο συμβολισμός του.

Και οι συμβολισμοί είναι διαχρονικοί και δεν απλοποιούνται!

Μετά παραπονιόμαστε ότι η σημερινή ζωή είναι πεζή.

Ε, δεν έγινε από μόνη της πεζή, εμείς την κάναμε αφαιρώντας της όλα αυτά τα μικρά ή μεγάλα και πιθανόν άχρηστα που όμως της δίνουν χρώμα και ουσία.

@Swimmer21 Μην ακούς τίποτα! Απόλαυσε στο έπακρο την διαδικασία. Και πάλι μια ευτυχισμένη κοινή ζωή σου εύχομαι!

Πηγαινε εσυ και κανε προταση γαμου στην καλη σου (εαν εισαι ανδρας) με δαχτυλιδι φτιαγμενο απο ξυλο, και μετα ελα να μου γραψεις εαν σε παρατησε ή οχι.

Δεν ειναι ολες το ιδιο, ομως η συντριπτικη πλειοψηφια ετσι σκεφτεται. Η προσωπικη μου εμπειρια αυτο με εχει διδαξει.

Οσον αφορα τον TS, καλα στεφανα ευχομαι και βιον ανθοσπαρτον.

Επεξ/σία από umbrella co.
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Πηγαινε εσυ και κανε προταση γαμου στην καλη σου (εαν εισαι ανδρας) με δαχτυλιδι φτιαγμενο απο ξυλο, και μετα ελα να μου γραψεις εαν σε παρατησε ή οχι.

Δεν ειναι ολες το ιδιο, ομως η συντριπτικη πλειοψηφια ετσι σκεφτεται. Η προσωπικη μου εμπειρια αυτο με εχει διδαξει.

Αν παρει αυτο ?

https://www.skroutz.gr/s/27726233/Vogue-Μονόπετρο-από-Ασήμι-Με-Διαμάντι-9953103.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μολις καταλαβει πως ειναι της πλακας αλοιμονο στον υποψηφιο γαμπρο. Θα του πει πως προδωσε την αγαπη της.

Επεξ/σία από umbrella co.
Δημοσ.
Μόλις τώρα, umbrella co. είπε

Πηγαινε εσυ και κανε προταση γαμου στην καλη σου (εαν εισαι ανδρας) με δαχτυλιδι απο φτιαγμενο απο ξυλο, και μετα ελα να μου γραψεις εαν σε παρατησε ή οχι.

Κοίτα και εγώ μπερδεύομαι με το φύλο των συμφορουμιτών αλλά νομίζω ότι το Sibyl είναι ξεκάθαρα γυναικείο όνομα.

Σαν γυναίκα λοιπόν μιλάω και ειλικρινά δεν θα μ΄ενδιέφερε καθόλου αν το δαχτυλίδι θα ήταν ακόμα και από λαστιχάκι που πιάνουμε τα μαλλιά μας.

Σημασία, όπως είπα παραπάνω, έχει ο συμβολισμός του.

΄Οταν φτάσεις στο σημείο να κάνεις πρόταση γάμου υποτίθεται ότι έχεις μάθει τον άνθρωπο που θα βάλεις δίπλα σου από την καλή και από την ανάποδη και έχεις αποφασίσει ότι σου ταιριάζει.

Αν βρεις γυναίκα που ψάχνει για χορηγό και σε παρατάει επειδή της έκανες πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι ευτελούς αξίας, τότε δεν φταίει αυτή αλλά εσύ που δεν την πήρες είδηση νωρίτερα.

Και μια χαρά θα λειτουργήσει αυτό υπέρ σου επειδή θα είναι η απόδειξη ότι η γυναίκα αυτή δεν είναι η κατάλληλη για σένα.

Τέλος πάντων ας μην χαλάμε το θέμα του ανθρώπου.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, umbrella co. είπε

Μολις καταλαβει πως ειναι της πλακας αλοιμονο στον υποψηφιο γαμπρο.

Τοτε δεν εχει βρει τη σωστη γυναικα

Αυτες που κοιτανε το μονο το νουμερο δεν αξιζουν

Αν και το νουμερο ειναι συμβολικο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sibyl είπε

Κοίτα και εγώ μπερδεύομαι με το φύλο των συμφορουμιτών αλλά νομίζω ότι το Sibyl είναι ξεκάθαρα γυναικείο όνομα.

Σαν γυναίκα λοιπόν μιλάω και ειλικρινά δεν θα μ΄ενδιέφερε καθόλου αν το δαχτυλίδι θα ήταν ακόμα και από λαστιχάκι που πιάνουμε τα μαλλιά μας.

Σημασία, όπως είπα παραπάνω, έχει ο συμβολισμός του.

΄Οταν φτάσεις στο σημείο να κάνεις πρόταση γάμου υποτίθεται ότι έχεις μάθει τον άνθρωπο που θα βάλεις δίπλα σου από την καλή και από την ανάποδη και έχεις αποφασίσει ότι σου ταιριάζει.

Αν βρεις γυναίκα που ψάχνει για χορηγό και σε παρατάει επειδή της έκανες πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι ευτελούς αξίας, τότε δεν φταίει αυτή αλλά εσύ που δεν την πήρες είδηση νωρίτερα.

Και μια χαρά θα λειτουργήσει αυτό υπέρ σου επειδή θα είναι η απόδειξη ότι η γυναίκα αυτή δεν είναι η κατάλληλη για σένα.

Τέλος πάντων ας μην χαλάμε το θέμα του ανθρώπου.

1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Τοτε δεν εχει βρει τη σωστη γυναικα

Αυτες που κοιτανε το μονο το νουμερο δεν αξιζουν

Αν και το νουμερο ειναι συμβολικο

Εγω εγραψα πως η πλειοψηφια των γυναικων σημερα κρινουν καποιον ανδρα ελκυστικο μονο εαν εχει οικονομικη επιφανεια, και ελαχιστα ενδιαφερονται για τα υπολοιπα χαρισματα τα οποια ενδεχομενως να διαθετει. 

Φυσικα και υπαρχουν εξαιρεσεις, αλλα ειναι πολυ σπανιες. Γραφω παντα συμφωνα με την δικη μου εμπειρια. 

Sibyl μην εισαι σιγουρη πως ολοι οσοι παντρευονται το κανουν επειδη γνωριζουν καλα τον συντροφο τους. Το αντιθετο θα ελεγα.

Αυτα απο εμενα. Καλες γιορτες σε ολους μας.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πισω στο θεμα μας, ριξε επισης μια ματια στις συλλογες απο την Νικη Μπολη και τον Αποστολο. Σουπερ ιδιαιτερες δημιουργιες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...