Razgriz Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Αυτό που ο φίλος ζήτησε βοήθεια για δαχτυλίδι και αρκετοί του μαυρίζουν τη καρδιά με αρνητικά σχόλια με ξεπερνάει. Αφήστε να κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος, θεωρώ τα έχει σκεφτεί όλα ώστε να προχωρήσει. Με το καλό φιλαράκι! 12
cyberguy Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Συμφορουμήτες! Μεγαλώσαμε σε αυτό το φόρουμ και ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρόταση γάμου όπως πρέπει! Θέλω την βοήθεια των ρομαντικών της παρέας για οικονομικό / όμορφο μονόπετρο με διαμάντι. Που να κοιτάξω; Τι να προσέξω; Για να μην κάνουμε διαφήμιση, αν έχετε καλή εμπειρία από κάποιο κατάστημα στείλτε PM 👍 Η πιο σημαντική συμβουλή που θα σου δώσω ειναι να βρεις τι θα αρέσει στην μέλλουσα γυναίκα σου. Ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να μαντέψεις σωστά και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει στα μάτια της να την γεμίζει. Εγώ αυτό που έκανα, είναι να βάλω την κολλητή της τότε και μέλλουσα κουμπάρα μας να την ψαρέψει δήθεν για την ίδια. Μου έστειλε 2 προτάσεις και με αυτά πορεύτηκα. Πρόσεξε δεν μιλάω για μέγεθος και κόστος, αλλά για σχέδιο του δαχτυλιδιού και της ίδιας της πέτρας.
enrique19 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 δαχτυλιδι μονο σε 9αρακι και πανω..και αυτο υπο πολλες προυποθεσεις και αν..
momotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Θέλω την βοήθεια των ρομαντικών της παρέας Που να κοιτάξω; Τι να προσέξω; Εύχομαι τα καλύτερα!
Swimmer21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές των σχολίων, αλλά το έχω σκεφτεί ρε guys και θέλω να το κάνω έτσι. Δεν είναι κοπέλα που τις αρέσουν όλα αυτά και θα με σκοτώσει αν θα χαλάσω χρήματα απλά επειδή είναι λίγο του "παραμυθένιου" θέλω να της το ικανοποιήσω, όπως έχει κάνει κι αυτή αλλα πράγματα στο παρελθόν για μένα. Ολοι την έχουμε πατήσει με γυναίκες, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Αν νιώθεις καλά με σένα και δεν το κάνεις με το ζόρι, όπως και να πάει η φάση δεν χρειάζεται να μετανιώνεις για τίποτα. Τελοσπαντων, ο σκοπός του thread είναι αν κάποιος είχε ανάλογο δίλημμα στο παρελθόν, τι επέλεξε και αν βρήκε άκρη. Να γλιτώσω 100-200 ευρώ θέλω και να μην με κοροϊδέψουν, δεν έχω ιδέα από κοσμήματα. Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές 3
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Αν και είμαι ο πλέον ακατάλληλος να δώσω συμβουλη για τέτοια θέματα. Θα συμφωνήσω με μια βασική τακτική που αναφέρθηκε ήδη και θα πρότεινα έναν συνδυασμό τακτικών που αναφέρθηκαν μετά ως εξής: 1. Βγείτε κάπου έξω με την κοπέλα. Να έχεις σταμπάρει το μέρος πως υπάρχει κοσμηματοπωλειο εκεί κοντά. Έτσι στα τυφλά της λες να πάτε στην βιτρίνα και την ρωτάς να σου πει τι θα της άρεσε να της πάρεις κάποια στιγμή. Εναλλακτικά την ρωτάς να ψάξει σχέδια από το διαδίκτυο να δεις τι της αρέσει χονδρικά. 2. Ότι σου πει, σημειώνεις τιμές η αν δεν υπάρχουν ρωτάς ο ίδιος το κατάστημα. 3. Κρίνεις τιμές και αποφασίζεις. Η κοπέλα μπορεί να επιλέξει και κάτι που να έχει πολύ υψηλή τιμή. Δεν σημαίνει πως θα της το πάρεις με τα μούτρα. 4. Ακολουθούν όλα τα κλασσικά που αναφέρθηκαν με την πρόταση και την πορεία. Αν δεν θες να την πας σε κατάστημα κάνε αυτό με την κολλητή της που ειπώθηκε λιγο πριν. Αν δεν θες να κάνεις τίποτα από αυτά. Επέλεξε κάποια σχέδια που σου αρέσουν εσένα και αγόρασε το φθηνότερο από ότι βρεις. Δεν υπάρχει κάτι πληρέστερο. 1
spooker Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Κάτι σε λεπτό διακριτικό θέλω με μια πέτρα, λογικά διαμάντι. Καταλαβαινω και αυτά που αναφέρονται ότι μπορεί να είναι άδικα λεφτά, αλλά θέλω να τα δώσω. Γενικά από μια έρευνα που έχω κάνει, ένα απλό ψιλοκαλης ποιότητας είναι κάπου 800€-1200€. Απλά ο σκοπός του thread είναι μηπως κάπως μπορώ να γλιτώσω 100-200 ευρώ, γιατί όντως μεγάλο μέρος της τιμής είναι marketing και εκμεταλλεύονται τον λόγο αγοράς. Σε ευχαριστώ πολύ! Γενικά πόσες μέρες έκανε να έρθει; Μπες και δες τι γράφει στο site μήπως έχει αλλάξει τίποτα. Εμένα έκανε γύρω στον έναν μήνα. Να τονίσω πως οι άνθρωποι είναι 100% επαγγελματίες. Το δακτυλίδι θα φτιαχτεί στο χέρι και δεν είναι έτοιμο. Μπορείς να μιλήσεις μαζί τους είτε στο chat είτε με mail είτε τηλεφωνικώς. Δεν πήγα τυχαία σε αυτούς. Έχω ζήσει Αγγλία και ξέρω πόσο τυπικοί είναι. Για πιο οικονομικά μπορείς να δεις και τα lab grown diamonds αλλά να ξέρεις πως αυτά έχουν σχεδόν μηδενική τιμή μεταπώλησης. Όχι πως θα πουλήσεις ποτέ το δακτυλίδι αλλά πολλούς τους επηρεάζει η ιδέα να έχουν κάτι που θα έχει αξία και στο μέλλον. Επίσης δεν είναι ανάγκη να πας σε διαμάντι. Υπάρχουν και άλλοι πολύτιμοι λίθοι. Θέλει ψάξιμο. Εγώ ξόδεψα 2 μήνες για να βρω κάτι να καλύπτει τα δικά μου γούστα αρχικά. Από την στιγμή που η γυναίκα σου θα το φοράει μια ζωή κοίτα να είναι κάτι κλασικό. Καλή αρχή. Αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε. 1
gorilas13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Αγόρασα αυτό πριν 5 μήνες https://www.haritidis.gr/el/daxtulidi-monopetro-gunaikeio-leykoxriso-diamanti-rp196 πολύ όμορφο και πολύ ευχαριστημένος με το κατάστημα. 1
KapaEpsilon Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Αγόρασα αυτό πριν 5 μήνες https://www.haritidis.gr/el/daxtulidi-monopetro-gunaikeio-leykoxriso-diamanti-rp196 πολύ όμορφο και πολύ ευχαριστημένος με το κατάστημα. στείλε μήνυμα το πουλάω, εγγύηση οι αξιολογήσεις μου σόρρυ, δεν κρατήθηκα με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από KapaEpsilon
gorilas13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, KapaEpsilon είπε σόρρυ, δεν κρατήθηκα με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. χαχαχαχα σαν νιόπαντρος και έχοντας περάσει πρόσφατα απ'ολη την μανούρα, είπα να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από gorilas13
GBorb Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Πρόσφατα έκανα και εγώ την πρόταση μου. Νομίζω πρέπει να δώσεις σημασία στην μοναδικότητα του δακτυλιδιού ότι και αν είναι αυτό. Έψαχνα για διαμάντι και μου φαίνονταν όλα τα ίδια. Τελικά πήρα ένα τελευταίο κομμάτι που βρήκα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου στα Tiffany (να ναι καλά μια φίλη που είχε χρόνο να πάει να το πάρει) της Paloma Picasso με μαργαριτάρι και σχέδιο φύλλο ελιάς Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από GBorb 1
dbrillis Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, GBorb είπε Καλησπέρα και από εμένα. Πρόσφατα έκανα και εγώ την πρόταση μου. Νομίζω πρέπει να δώσεις σημασία στην μοναδικότητα του δακτυλιδιού ότι και αν είναι αυτό. Έψαχνα για διαμάντι και μου φαίνονταν όλα τα ίδια. Τελικά πήρα ένα τελευταίο κομμάτι που βρήκα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου στα Tiffany (να ναι καλά μια φίλη που είχε χρόνο να πάει να το πάρει) της Paloma Picasso με μαργαριτάρι και σχέδιο φύλλο ελιάς
lastchance88 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, gpapadakis είπε Παρε κατι μικρο και διακριτικο μη ακριβο. Αν η κοπελα ειναι σοβαρη δε θα ασχοληθει με το ποσο κανει. Εχει τυχει περιπτωση που καποιος εδωσε δαχτυλιδι σε γυναικα και οταν ο γαμος δεν προχωρησε, του το γυρισε πισω. Αυτος δεν ειχε τι να το κανει, το κρατησε και το εδωσε στην επομενη η οποια το καταλαβε, και χαλασε και αυτη η φαση... Βλαμμενη αμερικανια κατα βασει, που ευτυχως δεν εχει ερθει εδω. πώς το κατάλαβε η επόμενη, τύπε;
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, lastchance88 είπε πώς το κατάλαβε η επόμενη, τύπε; Μπορει να ρώτησε τον ανδρα σε ποιο κοσμηματοπωλειο πήγε, πότε πήγε η να του ξέφυγε κάτι και να το κατάλαβε. Μπορεί να είχε δει το δαχτυλίδι τυχαία από παλιά και λέει δεν κάθισε ο άνδρας να ψάξει και να χάσει χρόνο άρα το είχε στην διάθεση του από πριν. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από Basilhs23___
xxatziva Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 εδω εισαι. μιας και πλησιάζει και το καλοκαιρι. https://www.skroutz.gr/s/12235070/Bigmouth-Σαμπρέλα-Δαχτυλίδι-170cm.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις