Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια παραγγελία που περιμένω με κόστος 30€ + 5.50€ τα έξοδα αποστολής, έχει σταλθεί με DEPOST. Υποθέτω ότι αυτό είναι το ταχυδρομείο της Γερμανίας.

Επειδή είναι η πρώτη μου παραγγελία απο amazon.de έχω κάποιες απορίες...

1. Έρχεται με το ταχυδρομείο ή μπορεί και με κούριερ;

2. Έρχεται συστημένο ή θα μου το πετάξουν στην πόρτα και θα φύγουν;

3. Tracking number δεν δίνουν; Μου έδωσαν ένα του τύπου 9999/03/5296125, αλλά  δεν εμφανίζει πληροφορίες κάπου.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 22/4/2022 στις 9:24 ΜΜ, thant είπε

Μια παραγγελία που περιμένω με κόστος 30€ + 5.50€ τα έξοδα αποστολής, έχει σταλθεί με DEPOST. Υποθέτω ότι αυτό είναι το ταχυδρομείο της Γερμανίας.

Επειδή είναι η πρώτη μου παραγγελία απο amazon.de έχω κάποιες απορίες...

1. Έρχεται με το ταχυδρομείο ή μπορεί και με κούριερ;

2. Έρχεται συστημένο ή θα μου το πετάξουν στην πόρτα και θα φύγουν;

3. Tracking number δεν δίνουν; Μου έδωσαν ένα του τύπου 9999/03/5296125, αλλά  δεν εμφανίζει πληροφορίες κάπου.

αν και περασε καιρος σ αυτο το νημα, επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα, μπορεις να μου πεις πως το ελυσες;

με ποια κουριερ στην ελλαδα συνεργαζεται η Depost? σε πηραν κανενα τηλεφωνο? σου ηρθε τελικα και πως?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DarK_HumOuR είπε

αν και περασε καιρος σ αυτο το νημα, επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα, μπορεις να μου πεις πως το ελυσες;

με ποια κουριερ στην ελλαδα συνεργαζεται η Depost? σε πηραν κανενα τηλεφωνο? σου ηρθε τελικα και πως?

Έστειλαν και μετά από σχεδόν δυο(;) βδομάδες και έφτασε Ελλάδα όπου το ανέλαβε η ELTA-courier και έγινε αυθημερόν παράδοση 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DarK_HumOuR είπε

Εμένα με depost τα έφερε ταχυδρόμος (παρόλο που δεν είχε tracking άφησε χαρτάκι να πάω από ταχυδρομείο γιατί και καλά ήταν μεγάλο δέμα, μια συσκευή μεγέθους 2,5 δίσκου και ένα σωληνάριο thermal paste, η παραγγελία έγινε 2 Ιουνίου παρέλαβα γύρω στις 20 Ιουλίου, τα ΕΛΤΑ μετά από ερώτηση γιατί άργησε τόσο μιας και το tracking που έβαλαν αυτοί στο πακέτο - γιατί έτσι τους λέει το amazon είπαν - φαίνεται ότι Ελλάδα έφτασε 9 Ιουνίου - παρόλα αυτά υποτίθεται δεν έβρισκαν την διεύθυνση), στο τέλος η διευθύντρια παραδεκτηκε ότι δεν έχουν αρκετό προσωπικό και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και πολλές φορές ξεχνιούνται κάτω από στηβες με άλλα πακέτα φακέλους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...