feelihipo Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Είναι φυσιολογικό αυτό; Γνωρίζει κάποιος να μου πει; Η παραγγελία αφορά 2 παιχνίδια, σύνολο 63€ με 4.23€ μεταφορικά μέσα. Η μέρα παράδοσης είναι 28 Απριλίου και με διαβεβαίωσε Η εξυπηρέτηση πολλές φορές ότι θα το παραλάβω στην ώρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι παίζει;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 55 λεπτά πριν, feelihipo είπε Είναι φυσιολογικό αυτό; Γνωρίζει κάποιος να μου πει; Η παραγγελία αφορά 2 παιχνίδια, σύνολο 63€ με 4.23€ μεταφορικά μέσα. Η μέρα παράδοσης είναι 28 Απριλίου και με διαβεβαίωσε Η εξυπηρέτηση πολλές φορές ότι θα το παραλάβω στην ώρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι παίζει; Σήμερα έχει 21 Απρίλη.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σήμερα έχει 21 Απρίλη. Μεγαλη γιορτή 😂😂😂
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Μεγαλη γιορτή 😂😂😂 Μια εβδομάδα πριν την ημέρα παραλαβής που του έδωσαν. 1
Charismo Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Από Amazon de ό,τι έχω παραγγείλει και αποστέλλεται από το ίδιο το Amazon κι όχι από resellers, έρχεται στη Θεσσαλονίκη 1-2 ημέρες από την ημέρα αποστολής. Και Δευτέρα να το στείλουν εσύ θα παραλάβεις πριν την ώρα σου. 2
feelihipo Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, Charismo είπε Από Amazon de ό,τι έχω παραγγείλει και αποστέλλεται από το ίδιο το Amazon κι όχι από resellers, έρχεται στη Θεσσαλονίκη 1-2 ημέρες από την ημέρα αποστολής. Και Δευτέρα να το στείλουν εσύ θα παραλάβεις πριν την ώρα σου. Ευχαριστώ πολύ!
ekrepali Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Ρίξε μια ματιά και στο λογαριασμό σου αν έχεις λεφτά και δεν τα χάλασες. Η Amazon δεν τραβάει τα χρήματα όταν παραγγέλνεις, αλλά όταν είναι έτοιμη η αποστολή.
feelihipo Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Ρίξε μια ματιά και στο λογαριασμό σου αν έχεις λεφτά και δεν τα χάλασες. Η Amazon δεν τραβάει τα χρήματα όταν παραγγέλνεις, αλλά όταν είναι έτοιμη η αποστολή. Πληρώθηκε με πιστωτική ή παραγγελία, οπότε 🤷♂️ Όπως και να χει το έστειλαν πριν λίγες ώρες! Έχει κανείς εμπειρία με την HRVATSKA Post;
Leon90 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Η Δευτέρα που μας πέρασε ήταν η Δευτέρα του Πάσχα για τους Καθολικούς. Οπότε είναι λογικό να υπολειτουργούν οι υπηρεσίες του amazon. Λογικά, αφού σου έστειλαν την παραγγελία με HRVATSKA Post , θα παραλάβεις απο Ελτά κουριερ.
Dante80 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν βοηθά ως απάντηση στο θέμα σας, αλλά ένα πακέτο που περιμένω από Amazon Ιαπωνίας μέσω DHL είναι κολλημένο Γερμανία δύο μέρες τώρα. Ο λόγος είναι πως...υπολειτουργούμε εδώ οπότε δεν το στέλνουν καν πριν τελειώσουν οι γιορτές. Νόμιζα πως θα προλάβαινα, αλλά..oh well..😅 Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από Dante80 2
Leon90 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Dante80 είπε Δεν ξέρω αν βοηθά ως απάντηση στο θέμα σας, αλλά ένα πακέτο που περιμένω από Amazon Ιαπωνίας μέσω DHL είναι κολλημένο Γερμανία δύο μέρες τώρα. Ο λόγος είναι πως...υπολειτουργούμε εδώ οπότε δεν το στέλνουν καν πριν τελειώσουν οι γιορτές. Νόμιζα πως θα προλάβαινα, αλλά..oh well..😅 Χαχαχα , μην παραπονιέσαι... Μόλις απο χθές υπολειτουργούμε εμείς. Απο την προηγούμενη εβδομάδα υπολειτουργούσαν οι Καθολικές χώρες, όπως είναι και η Γερμανία για αυτό και οι πολλές καθυστερήσεις. 1
feelihipo Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Δεν ξέρω αν βοηθά ως απάντηση στο θέμα σας, αλλά ένα πακέτο που περιμένω από Amazon Ιαπωνίας μέσω DHL είναι κολλημένο Γερμανία δύο μέρες τώρα. Ο λόγος είναι πως...υπολειτουργούμε εδώ οπότε δεν το στέλνουν καν πριν τελειώσουν οι γιορτές. Νόμιζα πως θα προλάβαινα, αλλά..oh well..😅 Ευχαριστώ! Ρώτησα εάν αυτό έφταιγε στο support, αλλά δεν μου είπαν τίποτα για αργίες, απλά ότι ψάχνουν μεταφορική. Who knows 2 ώρες πριν, Leon90 είπε Λογικά, αφού σου έστειλαν την παραγγελία με HRVATSKA Post , θα παραλάβεις απο Ελτά κουριερ. Κατάλαβα. Ζήτησα από το Amazon να απαιτήσουν από τα ΕΛΤΑ να γίνει παράδοση στο σπίτι και να μην αφήσουν χαρτάκι εφόσον θα πληρωθούν- και μου είπαν ότι θα το κανονίσουν. Γνωρίζει κανείς εάν τα φέρνουν σπίτι ή πάλι πρέπει να γίνει η παράνοια με τα τραγικά τους καταστήματα 1
Dante80 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, feelihipo είπε Κατάλαβα. Ζήτησα από το Amazon να απαιτήσουν από τα ΕΛΤΑ να γίνει παράδοση στο σπίτι και να μην αφήσουν χαρτάκι εφόσον θα πληρωθούν- και μου είπαν ότι θα το κανονίσουν. Γνωρίζει κανείς εάν τα φέρνουν σπίτι ή πάλι πρέπει να γίνει η παράνοια με τα τραγικά τους καταστήματα Δύο φορές που παρήγγειλα από Amazon.de φέτος, μου ήρθαν τα πράγματα σπίτι μέσω ΕΛΤΑ Courier. Νομίζω πως έχουν αποκλειστική συνεργασία αυτή την στιγμή, οπότε νομίζω πως το ίδιο θα συμβεί και σε εσάς. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από Dante80 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα