AtiX Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dpolal είπε Ναι διότι η διαφορετική διατύπωση σε μία πρόταση είναι ικανή συνθήκη για να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ειδικά από την στιγμή που οι περισσότεροι θα μείνουν μόνο στον τίτλο και δεν θα διαβάσουν καν το άρθρο και επειδή έχουμε αρκετά παραδείγματα παρόμοιων «ειδήσεων» που έχουν ανέβει κατά καιρούς στο φόρουμ δεν είναι η πρώτη φορά. Οπότε, για να δούμε και εμείς δηλαδή, για κάνε μια ανάλυση στην υποτιθέμενη λανθασμένη διατύπωση και απόδειξέ μου που μπορεί να παρερμηνευτεί σε αντίθεση με τη δικό σου που δεν χωράει παρερμηνεία… Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από AtiX
dpolal Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Οπότε, για να δούμε και εμείς δηλαδή, για κάνε μια ανάλυση στην υποτιθέμενη λανθασμένη διατύπωση και απόδειξέ μου που μπορεί να παρερμηνευτεί σε αντίθεση με τη δικό σου που δεν χωράει παρερμηνεία… Τόσα άτομα σου γράφουμε το ίδιο πράμα. Απόδειξε μας εσύ ότι ΟΛΟΙ εμείς κάνουμε λάθος και δεν καταλάβαμε το πνεύμα του αρθρογράφου. 2
AtiX Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, bazzil είπε Ναι. Έχεις δίκιο... Ναι γιατί έπεσες σε αδιέξοδο και ξεμείνεις από επιχειρήματα… 9 λεπτά πριν, dpolal είπε Τόσα άτομα σου γράφουμε το ίδιο πράμα. Απόδειξε μας εσύ ότι ΟΛΟΙ εμείς κάνουμε λάθος και δεν καταλάβαμε το πνεύμα του αρθρογράφου. Μα στο έχω αποδείξει… αν δεν ξέρεις να διαβάζεις ή να επιχειρηματολογείς πάνω σε αυτά που καταλαβαίνεις και το γυρίζεις στις ερωτήσεις δεν σου φταίω εγώ… είπες ότι αυτό που έγραψες είναι σωστό και δεν παραπληροφορεί! οι προτάσεις είναι ακριβώς οι ίδιες με ένα επιπλέον άρθρο, έναν επίρρημα και την ίδια δευτερεύουσα πρόταση στην αρχή αντί στην μέση… Αυτά δεν είναι ικανά να αλλοιώσουν το νόημα της πρότασης… ΥΓ: αλλά τόσα άτομα υποστηρίζουν εδώ μέσα περί επίπεδης γης, τι δεν θα μιλάμε επειδή κάποιοι κάνουν λάθος??? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από AtiX 1 1
bazzil Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, AtiX είπε Ναι γιατί έπεσες σε αδιέξοδο και ξεμείνεις από επιχειρήματα… Ναι! Έχεις δίκιο... 1
AtiX Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, bazzil είπε Ναι! Έχεις δίκιο... Με αυτή τη στάση θα συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο λάθος σε ότι διαβάζεις… βάζω στοίχημα ότι ούτε καν μπήκες στο κόπο να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα περί MS και κακογραμμένων εφαρμογών… χαμένος από αυτή τη στάση δεν θα βγω εγώ…
bazzil Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Με αυτή τη στάση θα συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο λάθος σε ότι διαβάζεις… βάζω στοίχημα ότι ούτε καν μπήκες στο κόπο να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα περί MS και κακογραμμένων εφαρμογών… χαμένος από αυτή τη στάση δεν θα βγω εγώ… Απάντησες αυτό που περίμενα ότι θα απαντούσες. Δεν εχω να πω κάτι άλλο πέραν απ το Ναι. Εχεις δίκιο...
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Ένα εργαλείο στα Windows 11 για την ενεργοποίηση του Google Play Store ήταν malware Ετσι όπως είναι γραμμένο αφήνει να εννοηθεί ότι εργαλείο που έρχεται εγκατεστημένο με τα 11 είναι malware.Δεν αναφέρει τίποτα για sideload ή ότι είναι απο τρίτου και όχι της ΜS. 3 1
ntemek Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, Palp είπε Είναι ο τίτλος παραπλανητικός ή μου φαίνεται; Αλίμονο! Πως θα αυξήσουν τις αναγνώσεις?
RTW4ever Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 21/4/2022 στις 9:24 ΜΜ, AtiX είπε Αρα και εσυ πιστεύεις ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και clickbait…? Ο τίτλος είναι πράγματι παραπλανητικός και clickbait. Στις 21/4/2022 στις 10:31 ΜΜ, AtiX είπε Οπότε, για να δούμε και εμείς δηλαδή, για κάνε μια ανάλυση στην υποτιθέμενη λανθασμένη διατύπωση και απόδειξέ μου που μπορεί να παρερμηνευτεί σε αντίθεση με τη δικό σου που δεν χωράει παρερμηνεία… Τι να σου αποδείξει αφού δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε τόσα άτομα. Στις 21/4/2022 στις 11:16 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Ετσι όπως είναι γραμμένο αφήνει να εννοηθεί ότι εργαλείο που έρχεται εγκατεστημένο με τα 11 είναι malware Ακριβώς αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα