mohic4n Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 To: "Ένα εργαλείο στα Windows 11 για την ενεργοποίηση του Google Play Store ήταν malware" με το: "Φαινομενικά χρήσιμο πρόγραμμα που πραγματοποιεί την εγκατάσταση του Google Play Store στα Windows 11, αποδεικνύεται malware", στα δικά μου μάτια φαίνεται εντελώς διαφορετικό. Επίσης μου δίνει να καταλάβω με λίγες λέξεις τι θα διαβάσω... Τώρα αν εσύ, ο αρθρογράφος, ο καθένας τέλος πάντων προτιμάς/ει και σου/σας αρέσει το τίτλο του άρθρου, οκ... γούστο και καπέλο σας. Από την άλλη όμως αν το λένε 10 και όχι μόνο εγώ, μάλλον κάτι πάει στραβά. Αν πάλι έτσι θέλουν να λειτουργούν εδώ πέρα, πάλι γούστο και καπέλο τους. Το "μαγαζί" τους είναι και απλά εμείς επισκέπτες. I'm out. 5 2
bazzil Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν ο τίτλος ανέφερε Microsoft είχες κάθε λόγο να το ισχυριστείς… εν το μεταξύ τα εργαλεία της ίδιας της MS, εκτός από ότι είναι ελάχιστα είναι και κακογραμμένα… Όταν λέει εργαλείο των windows εσύ τι καταλαβαίνεις; Και μόνο η λέξη παραπέμπει σε ms. Στην ουσια πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό του github που ισχυρίζεται ότι ενεργοποιεί το google play και όχι για εργαλείο των windows. Το ότι ειναι κακογραμμένα που κολλάει με το συγκεκριμένο το οποίο δεν είναι καν της ms. Ότι να 'ναι δικαιολογία... 1
AtiX Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, mohic4n είπε To: "Ένα εργαλείο στα Windows 11 για την ενεργοποίηση του Google Play Store ήταν malware" με το: "Φαινομενικά χρήσιμο πρόγραμμα που πραγματοποιεί την εγκατάσταση του Google Play Store στα Windows 11, αποδεικνύεται malware", στα δικά μου μάτια φαίνεται εντελώς διαφορετικό. Επίσης μου δίνει να καταλάβω με λίγες λέξεις τι θα διαβάσω... Τώρα αν εσύ, ο αρθρογράφος, ο καθένας τέλος πάντων προτιμάς/ει και σου/σας αρέσει το τίτλο του άρθρου, οκ... γούστο και καπέλο σας. Από την άλλη όμως αν το λένε 10 και όχι μόνο εγώ, μάλλον κάτι πάει στραβά. Αν πάλι έτσι θέλουν να λειτουργούν εδώ πέρα, πάλι γούστο και καπέλο τους. Το "μαγαζί" τους είναι και απλά εμείς επισκέπτες. I'm out. Φανταζομαι καταλαβαίνεις ότι από αυτά που γράφεις μέχρι να συμφωνήσεις ότι ο τίτλος είναι clickbait και παραπληροφορεί τον κόσμο, η διαφορά είναι τόσο μεγάλη όσο το να ξέρεις ή όχι σε τι αναφέρεται… I’m in… 5 λεπτά πριν, bazzil είπε Όταν λέει εργαλείο των windows εσύ τι καταλαβαίνεις; Και μόνο η λέξη παραπέμπει σε ms. Στην ουσια πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό του github που ισχυρίζεται ότι ενεργοποιεί το google play και όχι για εργαλείο των windows. Το ότι ειναι κακογραμμένα που κολλάει με το συγκεκριμένο το οποίο δεν είναι καν της ms. Ότι να 'ναι δικαιολογία... Μια αναζήτησή φίλε μου με τον όρο tools για windows θα σου απαντήσει τα πάντα… Οσο για την δεύτερη παράγραφο άλλο γράφω άλλο καταλαβαίνεις, όπως δηλαδή και με τον τίτλο, αναμενόμενο… 1 1
bazzil Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, AtiX είπε Φανταζομαι καταλαβαίνεις ότι από αυτά που γράφεις μέχρι να συμφωνήσεις ότι ο τίτλος είναι clickbait και παραπληροφορεί τον κόσμο, η διαφορά είναι τόσο μεγάλη όσο το να ξέρεις ή όχι σε τι αναφέρεται… I’m in… Μια αναζήτησή φίλε μου με τον όρο tools για windows θα σου απαντήσει τα πάντα… Οσο για την δεύτερη παράγραφο άλλο γράφω άλλο καταλαβαίνεις, όπως δηλαδή και με τον τίτλο, αναμενόμενο… Άρα, δεν μπορείς να γράψεις αυτό που θέλεις να πεις σωστα ώστε να είσαι κατανοητός... Αν θέλεις να χρησιμοποίησεις την πρόταση εργαλείο των windows φροοντησε να βάλεις και την πρόταση στο github για να μην παραπέμπει άμεσα στην ms.
AtiX Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, bazzil είπε Άρα, δεν μπορείς να γράψεις αυτό που θέλεις να πεις σωστα ώστε να είσαι κατανοητός... Αν θέλεις να χρησιμοποίησεις την πρόταση εργαλείο των windows φροοντησε να βάλεις και την πρόταση στο github για να μην παραπέμπει άμεσα στην ms. Το ότι εσένα και μερικών άλλων η λέξη εργαλείο στα Windows, ούτε καν εργαλείο των Windows, παραπέμπει μόνο στην Microsoft να το προσέξετε λίγο… όχι τίποτα άλλο σε αλλά θέματα ζητοκραυγαζεται για το sideloading και το πόσο σημαντικό είναι… τι τώρα σας θίξανε, στο μυαλό σας πάντα, την MS???? 1 1
Bourdoulas Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Είναι γνωστό ότι τα... εργαλεία και τις υπογραφές δεν τα βάζουμε όπου να 'ναι.
bazzil Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 36 λεπτά πριν, AtiX είπε τώρα σας θίξανε, στο μυαλό σας πάντα, την MS??? Νομίζω δεν έχει νόημα πλέον... Τα είπες όλα... Εφόσον αυτό κατάλαβες... Καληνύχτα
AtiX Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, bazzil είπε Νομίζω δεν έχει νόημα πλέον... Τα είπες όλα... Εφόσον αυτό κατάλαβες... Καληνύχτα Όταν ο άλλος σε ένα τόσο απλό κείμενο καταλαβαίνει άλλα πράγματα από αυτά που γράφονται και ξέρει ελληνικά, ναι εκεί καταλήγει ως συμπέρασμα… Όπως είπα και πριν, που αποφεύγεις να το κανείς έστω και quote πόσο μάλλον να σχολιάσεις, ο τίτλος γράφει εργαλείο στα Windows όχι των Windows αν δεν θες να το καταλάβεις δεν σου φταίει η γραμματική ή το συντακτικό, αλλά κάτι άλλο… Αν έχεις κάποια άλλη εξήγηση ευχαρίστως να το συζητήσουμε, πάντως ο τίτλος ούτε clickbait είναι, ούτε παραπληροφορεί… 1 1
tadegr Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Συνήγορος του διαβόλου η υποψήφιος ''mod-Admin'' 😛 Καλή Ανάσταση σε ολους 4 ώρες πριν, AtiX είπε Ο τίτλος εκτός από παραπλανητικός, για σένα, έγινε και ακαταλαβίστικος… καλά το πας… 2 ώρες πριν, AtiX είπε Αν ο τίτλος ανέφερε Microsoft είχες κάθε λόγο να το ισχυριστείς… εν το μεταξύ τα εργαλεία της ίδιας της MS, εκτός από ότι είναι ελάχιστα είναι και κακογραμμένα… Υπερβάλεις, ο τίτλος είναι clickbait μόνο για όσους δεν ξέρουν τίποτα από Windows ή όσους θέλουν να κράξουν την MS… “Φαινομενικά χρήσιμο εργαλείο/πρόγραμμα/script που προσθέτει το Google Play Store στα Windows 11, αποδεικνύεται ότι είναι Trojan” δεν βλέπω γιατί και σε αυτόν τον τίτλο να μην γίνει θέμα περί παραπληροφόρησης, clickbait κλπ. παραπόνων… 2 ώρες πριν, AtiX είπε Φανταζομαι καταλαβαίνεις ότι από αυτά που γράφεις μέχρι να συμφωνήσεις ότι ο τίτλος είναι clickbait και παραπληροφορεί τον κόσμο, η διαφορά είναι τόσο μεγάλη όσο το να ξέρεις ή όχι σε τι αναφέρεται… I’m in… Μια αναζήτησή φίλε μου με τον όρο tools για windows θα σου απαντήσει τα πάντα… Οσο για την δεύτερη παράγραφο άλλο γράφω άλλο καταλαβαίνεις, όπως δηλαδή και με τον τίτλο, αναμενόμενο… 1 ώρα πριν, AtiX είπε Το ότι εσένα και μερικών άλλων η λέξη εργαλείο στα Windows, ούτε καν εργαλείο των Windows, παραπέμπει μόνο στην Microsoft να το προσέξετε λίγο… όχι τίποτα άλλο σε αλλά θέματα ζητοκραυγαζεται για το sideloading και το πόσο σημαντικό είναι… τι τώρα σας θίξανε, στο μυαλό σας πάντα, την MS???? 33 λεπτά πριν, AtiX είπε Όταν ο άλλος σε ένα τόσο απλό κείμενο καταλαβαίνει άλλα πράγματα από αυτά που γράφονται και ξέρει ελληνικά, ναι εκεί καταλήγει ως συμπέρασμα… Όπως είπα και πριν, που αποφεύγεις να το κανείς έστω και quote πόσο μάλλον να σχολιάσεις, ο τίτλος γράφει εργαλείο στα Windows όχι των Windows αν δεν θες να το καταλάβεις δεν σου φταίει η γραμματική ή το συντακτικό, αλλά κάτι άλλο… Αν έχεις κάποια άλλη εξήγηση ευχαρίστως να το συζητήσουμε, πάντως ο τίτλος ούτε clickbait είναι, ούτε παραπληροφορεί… 1
AtiX Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, tadegr είπε Συνήγορος του διαβόλου η υποψήφιος ''mod-Admin'' 😛 Καλή Ανάσταση σε ολους Αρα και εσυ πιστεύεις ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και clickbait…?
bazzil Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 58 λεπτά πριν, AtiX είπε Όταν ο άλλος σε ένα τόσο απλό κείμενο καταλαβαίνει άλλα πράγματα από αυτά που γράφονται και ξέρει ελληνικά, ναι εκεί καταλήγει ως συμπέρασμα… Όπως είπα και πριν, που αποφεύγεις να το κανείς έστω και quote πόσο μάλλον να σχολιάσεις, ο τίτλος γράφει εργαλείο στα Windows όχι των Windows αν δεν θες να το καταλάβεις δεν σου φταίει η γραμματική ή το συντακτικό, αλλά κάτι άλλο… Αν έχεις κάποια άλλη εξήγηση ευχαρίστως να το συζητήσουμε, πάντως ο τίτλος ούτε clickbait είναι, ούτε παραπληροφορεί… Των γενική . Στα αιτιατική. Η παραπομπή σε ms πάλι παραμένει. Λείπει οπως σου ανέφερα η πρόταση στο github. Ακόμη και η εικόνα λάθος είναι. Κι εσύ καθεσε και μου λες για κακογραμμένο λογισμικό και ότι μας θίξανε την ms και αλλά κουλά 2
dpolal Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, AtiX είπε Αρα και εσυ πιστεύεις ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και clickbait…? Ναι γιατί από την στιγμή που το εν λόγο «εργαλείο» είναι τρίτου η σωστή διατύπωση του τίτλου θα έπρεπε να είναι: «Εργαλείο για την ενεργοποίηση του Google Play Store στα Windows 11 ήταν τελικά malware» Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από dpolal 1
AtiX Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, bazzil είπε Των γενική . Στα αιτιατική. Ακόμα και αυτά, λάθος τα καταλαβαίνεις και να τα χρησιμοποιείς… 24 λεπτά πριν, bazzil είπε Η παραπομπή σε ms πάλι παραμένει. Την παραπομπή μόνο οι κολλημένοι την βρίσκουν… 24 λεπτά πριν, bazzil είπε Λείπει οπως σου ανέφερα η πρόταση στο github. Τίτλος είναι δεν είναι μυθιστόρημα… 24 λεπτά πριν, bazzil είπε Ακόμη και η εικόνα λάθος είναι. Στον τίτλο δεν υπάρχει εικόνα… αλλά και πάλι επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα περί sideloading για να μην θιχτεί το App Store της Microsoft… 24 λεπτά πριν, bazzil είπε Κι εσύ καθεσε και μου λες για κακογραμμένο λογισμικό και ότι μας θίξανε την ms και αλλά κουλά Θα το πω για άλλη μια φορά! Έγραψα κάτι που συνεχίζεις να το παρερμηνεύεις… Δεν φταίω εγώ που εσύ δεν ξέρεις ανάγνωση και κατανόηση κειμένου… Θα σε παρακαλούσα λοιπών, να ξαναδιαβάζεις τι έγραψα και να ζητήσεις συγνώμη, όχι σε εμένα, αλλά στους δασκάλους σου… 6 λεπτά πριν, dpolal είπε «Εργαλείο για την ενεργοποίηση του Google Play Store στα Windows 11 ήταν τελικά malware» Είσαι εντάξει με αυτό που έγραψες αλλά όχι με αυτό που έγραψε ο αρθρογράφος… Να θυμίσω για γρήγορη σύγκριση έγραψε: “Ένα εργαλείο στα Windows 11 για την ενεργοποίηση του Google Play Store ήταν malware” Σοβαρά τώρα??? Το ένα είναι παραπληροφόρηση και το άλλο όχι??? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από AtiX 1
bazzil Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, AtiX είπε Ακόμα και αυτά, λάθος τα καταλαβαίνεις και να τα χρησιμοποιείς… Την παραπομπή μόνο οι κολλημένοι την βρίσκουν… Τίτλος είναι δεν είναι μυθιστόρημα… Στον τίτλο δεν υπάρχει εικόνα… αλλά και πάλι επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα περί sideloading για να μην θιχτεί το App Store της Microsoft… Θα το πω για άλλη μια φορά! Έγραψα κάτι που συνεχίζεις να το παρερμηνεύεις… Δεν φταίω εγώ που εσύ δεν ξέρεις ανάγνωση και κατανόηση κειμένου… Θα σε παρακαλούσα λοιπών, να ξαναδιαβάζεις τι έγραψα και να ζητήσεις συγνώμη, όχι σε εμένα, αλλά στους δασκάλους σου… Είσαι εντάξει με αυτό που έγραψες αλλά όχι με αυτό που έγραψε ο αρθρογράφος… Να θυμίσω για γρήγορη σύγκριση έγραψε: “Ένα εργαλείο στα Windows 11 για την ενεργοποίηση του Google Play Store ήταν malware” Σοβαρά τώρα??? Το ένα είναι παραπληροφόρηση και το άλλο όχι??? Ναι. Έχεις δίκιο...
dpolal Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Σοβαρά τώρα??? Το ένα είναι παραπληροφόρηση και το άλλο όχι??? Ναι διότι η διαφορετική διατύπωση σε μία πρόταση είναι ικανή συνθήκη για να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ειδικά από την στιγμή που οι περισσότεροι θα μείνουν μόνο στον τίτλο και δεν θα διαβάσουν καν το άρθρο και επειδή έχουμε αρκετά παραδείγματα παρόμοιων «ειδήσεων» που έχουν ανέβει κατά καιρούς στο φόρουμ δεν είναι η πρώτη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα