Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου κινητού καθώς το Samsung S9 που έχω έχει αρχίσει να δειχνει τα χρόνια του (κυριως σε θέμα μπαταρίας). Προς το παρόν έχω καταλήξει στο S21 FE.  Έχετε κάτι καλυτερο να προτείνετε? 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

κάνω ακριβώς την ίδια αναζήτηση μετά από S10, με μια πρώτη ματιά εκεί κατέληξα κι εγώ, αλλά θα θέλα κάποια αντιπρόταση. Θα θελα να παραμείνω στη Samsung γιατί η διάρκεια ζωής του αποδείχτηκε παραπάνω από ικανοποιητική.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gogo4490 είπε

Καλησπέρα,

κάνω ακριβώς την ίδια αναζήτηση μετά από S10, με μια πρώτη ματιά εκεί κατέληξα κι εγώ, αλλά θα θέλα κάποια αντιπρόταση. Θα θελα να παραμείνω στη Samsung γιατί η διάρκεια ζωής του αποδείχτηκε παραπάνω από ικανοποιητική.

Αφού θες να παραμείνεις στην Samsung και έχεις καταλήξει τι αντιπρόταση να σου κάνουμε?

Δημοσ.
Στις 21/4/2022 στις 8:52 ΜΜ, GATE123 είπε

Αφού θες να παραμείνεις στην Samsung και έχεις καταλήξει τι αντιπρόταση να σου κάνουμε?

Προφανώς κάτι σε samsung...

Στις 20/4/2022 στις 11:29 ΜΜ, thatgreekguy είπε

Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου κινητού καθώς το Samsung S9 που έχω έχει αρχίσει να δειχνει τα χρόνια του (κυριως σε θέμα μπαταρίας). Προς το παρόν έχω καταλήξει στο S21 FE.  Έχετε κάτι καλυτερο να προτείνετε? 

Στις 21/4/2022 στις 2:37 ΜΜ, gogo4490 είπε

Καλησπέρα,

Εγώ έχω από χθες το S21 plus

Εξαιρετικό από κάθε άποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...