michey13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, Σκεφτόμουν να δοκιμάσω apple συσκευή για οικιακή χρήση και software development. Σκεφτόμουν να πάω σε κάποιο MacBook αλλά λόγω του ότι εχω ενα windows laptop από τη δουλειά , είπα μήπως δοκιμάσω κάποιο mac mini. Θα το χρησιμοποιώ για λίγο photoshop, browsing εκτός απο το software development. Software development εννοώ spring boot,docker etc αλλά και κάποια frontend frameworks. Επίσης μελλοντικά για mobile development πχ react native εκτος απο ios swift. Το έχει καποιος το μηχάνημα για παρόμοια χρήση? Τι εμπειρία έχετε?
najinblue3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, michey13 είπε Καλησπέρα, Σκεφτόμουν να δοκιμάσω apple συσκευή για οικιακή χρήση και software development. Σκεφτόμουν να πάω σε κάποιο MacBook αλλά λόγω του ότι εχω ενα windows laptop από τη δουλειά , είπα μήπως δοκιμάσω κάποιο mac mini. Θα το χρησιμοποιώ για λίγο photoshop, browsing εκτός απο το software development. Software development εννοώ spring boot,docker etc αλλά και κάποια frontend frameworks. Επίσης μελλοντικά για mobile development πχ react native εκτος απο ios swift. Το έχει καποιος το μηχάνημα για παρόμοια χρήση? Τι εμπειρία έχετε? Δε μπορω να σου πω για το μινι, αλλα εγω εχω ενα m1 air για προσωπικο, γτ της δουλειας ειναι με παραθυρα δυστηχως. Το προτειμω απ της δουλειας, δουλευω σε τζαβα αποκλειστικα και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα, απο εμενα ειναι ναι Δεν ξερω αν το ντοκερ υποστηριζεται απο μ1 ακομα ομως μιας και δεν το χρησιμοποιω οποτε αν σκεφτεσαι μ1 μινι τσεκαρε τη συμβατοτητα edit:Is Apple silicon ready for Developers? docker m1 compatible after all... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από najinblue3 1
M A T R I X Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Πάρε ένα Mac Mini M1 με 16gb ram και θα είσαι κύριος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα