Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Γεια σας προσφατα αγορασα εκτυπωτη laser hp και μετα απο 3-4.εκτυπωσεις αρχιζει και βγαζει λιγο ατμο, πρεπει να ανησυχω ? Στο σιτε της hp λεει πως ειναι κανονικο ... Παντως δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο σε εκτυπωτη.
lector Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fertite είπε Γεια σας προσφατα αγορασα εκτυπωτη laser hp και μετα απο 3-4.εκτυπωσεις αρχιζει και βγαζει λιγο ατμο, πρεπει να ανησυχω ? Στο σιτε της hp λεει πως ειναι κανονικο ... Παντως δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο σε εκτυπωτη. Ο εκτυπωτης laser πιανει 180-200 βαθμους μεσα κατα την εκτυπωση για να ψησει το γραφιτη στο χαρτι. Αν βγαινει ατμος, σημαινει οτι το χαρτι που χρησιμοποιεις (και περναει απο αυτη τη θερμοκρασια) εχει παρει υγρασια. Δοκιμασε με καινουριο χαρτι. Δεν προκειται για βλαβη ουτε ειναι κατι ανησυχητικο. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από lector
chrisgav Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Fertite είπε Γεια σας προσφατα αγορασα εκτυπωτη laser hp και μετα απο 3-4.εκτυπωσεις αρχιζει και βγαζει λιγο ατμο Μηπως ο εκτυπωτης σου ειναι μαρκας Saber και στον πουλησε καποιος εν ονοματι Dwight Schrute?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, lector είπε Ο εκτυπωτης laser πιανει 180-200 βαθμους μεσα κατα την εκτυπωση για να ψησει το γραφιτη στο χαρτι. Αν βγαινει ατμος, σημαινει οτι το χαρτι που χρησιμοποιεις (και περναει απο αυτη τη θερμοκρασια) εχει παρει υγρασια. Δοκιμασε με καινουριο χαρτι. Δεν προκειται για βλαβη ουτε ειναι κατι ανησυχητικο. Πως να εχει παρει υγρασια το χαρτι εφοσον ηταν καινουργιο και οπως το εβγαλα απο την χαρτοθηκη του το εβαλα στον εκτυπωτη, εγω θα δοκιμασω και με αλλη μαρκα χαρτιου παντως.
lector Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Fertite είπε Πως να εχει παρει υγρασια το χαρτι εφοσον ηταν καινουργιο και οπως το εβγαλα απο την χαρτοθηκη του το εβαλα στον εκτυπωτη, εγω θα δοκιμασω και με αλλη μαρκα χαρτιου παντως. Μπορει να ειχε παρει υγρασια απο κει που ηταν αποθηκευμενο πριν το αγορασεις, μπορει να υπαρχει αρκετη υγρασια στο χωρο σου και να αρπαζει γρηγορα, δεν ξερω, παντως με υγρασια εχει να κανει το συμβαν, δεν ειναι κατι αλλο. Επαναλαμβανω δε χρειαζεται να ανησυχεις για κατι, ειναι φυσιολογικο φαινομενο, το εχω συναντησει παρα πολλες φορες (τεχνικος εκτυπωτων ειμαι).
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, lector είπε Μπορει να ειχε παρει υγρασια απο κει που ηταν αποθηκευμενο πριν το αγορασεις, μπορει να υπαρχει αρκετη υγρασια στο χωρο σου και να αρπαζει γρηγορα, δεν ξερω, παντως με υγρασια εχει να κανει το συμβαν, δεν ειναι κατι αλλο. Επαναλαμβανω δε χρειαζεται να ανησυχεις για κατι, ειναι φυσιολογικο φαινομενο, το εχω συναντησει παρα πολλες φορες (τεχνικος εκτυπωτων ειμαι). Οκ και τι χαρτι μου προτεινεις γενικα? Μαρκα και α4
lector Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Fertite είπε Οκ και τι χαρτι μου προτεινεις γενικα? Μαρκα και α4 Το απλο χαρτι ειναι ομοιογενες προϊον, πρακτικα δεν εχουν μεγαλες διαφορες, ιδιως για οικιακους χρηστες. Καλυτερης ποιοτητας (και πιο ακριβα) ειναι τα navigator, multicopy, inacopia, μεσος ορος ειναι τα rey copy, fabriano, global, premium copy και "φτηνιαρικα" ειναι τα brands του πλαισιου (q-connect, @work). Αυτα που εχουν brand εταιριων τεχνολογιας (HP, Epson, Xerox) πουλανε πιο πολυ το brand παρα την ποιοτητα. Συνοπτικα, αν δεν εισαι επαγγελματιας, παρε ο,τι πιο φτηνο βρεις να κανεις τη δουλεια σου (εχουν ακριβυνει ολα κιολας... ) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, lector είπε Το απλο χαρτι ειναι ομοιογενες προϊον, πρακτικα δεν εχουν μεγαλες διαφορες, ιδιως για οικιακους χρηστες. Καλυτερης ποιοτητας (και πιο ακριβα) ειναι τα navigator, multicopy, inacopia, μεσος ορος ειναι τα rey copy, fabriano, global, premium copy και "φτηνιαρικα" ειναι τα brands του πλαισιου (q-connect, @work). Αυτα που εχουν brand εταιριων τεχνολογιας (HP, Epson, Xerox) πουλανε πιο πολυ το brand παρα την ποιοτητα. Συνοπτικα, αν δεν εισαι επαγγελματιας, παρε ο,τι πιο φτηνο βρεις να κανεις τη δουλεια σου (εχουν ακριβυνει ολα κιολας... ) Ευχαριστω φιλε!
StamTheMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Στις 20/4/2022 στις 10:57 ΜΜ, chrisgav είπε Μηπως ο εκτυπωτης σου ειναι μαρκας Saber και στον πουλησε καποιος εν ονοματι Dwight Schrute? Ετσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα