Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα το συγκεκριμένο μηχάνημα ROG Strix SCAR 15 (2022) G533ZM-LN011W https://estore.asus.com/de/90nr08b2-m00150-g533zm.html πρώτη μέρα αναγκαστικά έκανα restore γιατί είχα θέματα με το Xbox App έπειτα λειτουργεί εντάξει . Αν και έβαλα και το crysis remastered και δεν λειτουργούσε μου έβγαζε κάντε βρα εγκατάσταση 2 φορές και δεν έφτιαξε όποτε το έβαλα με άλλους τρόπους . Το πρόβλημα μου είναι αν πραγματικά για χαλαρό Gaming είναι υπερβολικό το μηχάνημα !!! Και στο crysis δεν μου βγάζει την πλήρη ανάλυση της οθόνης δεν ξέρω τι να κάνω για αυτό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1440p Crysis.... Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν τρέχει φυσιολογικά χωρίς αλλαγές στις ρυθμίσεις. Κλείσε Raytracing, βάλε DLSS και κατέβασε προς medium και κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα