Johnmout2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας.Μετα από μια ενημέρωση σε καινούργιο σχετικά λάπτοπ hp έχω πρόβλημα...Το κυκλάκι εργασιών στον κέρσορα ανά τακτά διαστήματα χωρίς να κάνω κάτι εμφανίζεται στην οθόνη.Με κάποια προγράμματα προσπάθησα να δω τι δουλεύει πίσω αλλά δεν βρίσκω κάτι... Είχα windows 10 έβαλα τα 11 κ το πρόβλημα παραμένει .Αν πειραχτηκε κάποιος driver με την αναβάθμιση των windows δεν έπρεπε να διορθωθεί? Υπάρχει κάποια λύση η θα πρέπει να κάνω update το BIOS όπως μου λέει κάποιο πρόγραμμα?Κ το χρειάζομαι αυτές τις μέρες για δουλειά (DJ).Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 chkdsk 😄 /f DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth regsvr32 C:\Windows\system32\drivers\wdf01000.sys sfc /scannow reboot 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, snbblp είπε chkdsk 😄 /f * chkdsk C: /f εννοεί, αλλά το site το άλλαξε αυτόματα. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε * chkdsk C: /f εννοεί, αλλά το site το άλλαξε αυτόματα. θενκς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnmout2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Καταρχήν ευχαριστώ!Αν μπορείτε όμως λίγο να μου πείτε πως το βάζω αυτό γιατί από βίντεο δεν έβγαλα άκρη.Παρολο που έχω υπολογιστές από το 1999 στα τεχνικά θέματα δεν... Ευχαριστώ κ πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Γράφεις cmd κάτω δεξιά στην αναζήτηση και τρέχεις την γραμμή εντολών σαν διαχειριστής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα