SuperUnknownn Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Γιατί να θέλει firmware update ένας controller; Για καλυτερη χρηση της μπαταριας, να κατεβασουν το latency κ.α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μιας και ειμαστε στο θέμα...Αν αγοράσω controller PS5 για χρήση σε όλα τα παιχνίδια στο PC, steam και μη, θα μπορεσω να το χρησιμοποιήσω κανονικά με ds4windows ή dualsensex ή θα εχω προβληματάκια; Έχω εναν xbox controller τώρα αλλά δεν με βολευει τόσο όσο του Playstation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexas22 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Στο πρώτο ερώτημα συμφωνώ και εγώ αλλά στο δεύτερο είναι λίγο άτοπο. Το dualsence είναι απόλυτα συμβατό με το Steam άρα οποίος έχει στο PC steam θα αγοράσει ps5 controller. Επίσης υπάρχουν και unofficial drivers για PC που παίζει και εκτός steam (όπως κάνω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, Vice είπε Μιας και ειμαστε στο θέμα...Αν αγοράσω controller PS5 για χρήση σε όλα τα παιχνίδια στο PC, steam και μη, θα μπορεσω να το χρησιμοποιήσω κανονικά με ds4windows ή dualsensex ή θα εχω προβληματάκια; Έχω εναν xbox controller τώρα αλλά δεν με βολευει τόσο όσο του Playstation. Θα μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gioksa Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Για αρχή ας αναβαθμίσουν τα αναλογικά που μέσα σε 3 μήνες χαλάνε (με μηδαμινή χρήση) με το γνωστό πρόβλημα drifting και όχι επισκευή, αντικατάσταση κ@ριόληδες! (έκανα φασαρία στο κατάστημα γι'αυτό το λόγο) Δεν φταίει κανένας πελάτης που διάλεξε η sony σάπια εξαρτήματα... Ας βάλει από το PS2 ή το PS3 αναλογικά που χαλάνε μετά από 15 χρόνια γιατί και του PS4 φόλα ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 2 hours ago, gioksa said: Ας βάλει από το PS2 ή το PS3 αναλογικά που χαλάνε μετά από 15 χρόνια γιατί και του PS4 φόλα ήταν. Έχω PS4 και χρησιμοποιώ το αρχικό gamepad (V1) από το 2015 μέχρι και σήμερα. Κανένα παράπονο. Επίσης και του Switch έχω ακούσει άπειρο κράξιμο ότι driftάρει, αλλά σε ένα του 2017 που πήρα μεταχειρισμένο το 2018, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι και το 2021 που το πούλησα. Τέλος δε θυμάμαι το DS4 να το έχω κάνει ποτέ firmware update, οπότε κάθε αναβάθμιση ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis101 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Γιατί να θέλει firmware update ένας controller; 1ον) Για καλύτερη διαχείριση στην διάρκεια μπαταρίας του Controller. 2ον) Για καλύτερη διαχείριση Adaptive Trigers στο PS5. 3ον) Για καλύτερη ισορροπία συνολικά στην δόνηση του DualSens Controller. 4ον) Για καλύτερο Input Lag μεταξύ DualSens και PC. 5ον) Για καλύτερη συνολική ισορροπία στην απόδοση του DualSens. 6ον) Μελλοντικά "ίσως" υπάρξουν νέα Features. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xotic Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, KostasKri είπε Αρχικά ποιος δεν έχει πρόσβαση στην κονσόλα του στο σπίτι για να συνδέσει το καλώδιο και δεύτερον ποιος θα αγοράσει το χειριστήριο του PS5 χωρίς να έχει PS5; Να μην εχει πρόσβαση η κονσολα στο ίντερνετ δεν παίζει δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, xotic είπε Να μην εχει πρόσβαση η κονσολα στο ίντερνετ δεν παίζει δλδ; Αν δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ η κονσόλα το αν θα κάνεις firmware update το χειριστήριο είναι το λιγότερο που σε νοιάζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shedninja Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 απίθανο δεν το λες νοπ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis101 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Έχω PS4 και χρησιμοποιώ το αρχικό gamepad (V1) από το 2015 μέχρι και σήμερα. Κανένα παράπονο. Επίσης και του Switch έχω ακούσει άπειρο κράξιμο ότι driftάρει, αλλά σε ένα του 2017 που πήρα μεταχειρισμένο το 2018, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι και το 2021 που το πούλησα. Τέλος δε θυμάμαι το DS4 να το έχω κάνει ποτέ firmware update, οπότε κάθε αναβάθμιση ευπρόσδεκτη. Στο DualShock 4 δεν θυμάσαι ποτέ να του έκανες Firmware Update, γιατί πολύ απλά ''ΔΕΝ'' έχει δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού.🙃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Berserk_GR Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φυσικά και εγώ το προτίμησα για το PC. Φοβερό χειριστήριο. Ακόμα και στο Steam αν πέσεις σε παιχνίδι που δεν το υποστηρίζει, κατεβάζεις το DS4Windows v3.0.18 x64 και παίζεις τα πάντα και χωρίς Steam. Τσίμπησα και ένα Bluetooth 5άρι και όλα τέλεια (δοκιμασμένο σε Win 10 64bit και Win 11). Για τα adaptive triggers αν θέλει ο κατασκευαστής των games μπορεί να του βάλει υποστήριξη αλλά και να μην έχει δεν με πειράζει καθόλου. Για γρηγορότερο φόρτισμα τσίμπησα και την βάση φόρτισης χειριστηρίων του Ps5. Αν κάποια στιγμή πάρω Ps5 ακόμα καλύτερα μιας που έτσι θα έχω 2ο χειριστήριο για παρέα ήδη ή για αλλαγή όταν αδειάζει η μπαταρία και βάση φόρτισης και για τα 2 αγορασμένη ήδη. Στις 20/4/2022 στις 9:51 ΜΜ, Chaos3X είπε Αυτό που μου λείπει, πέρα από τις λειτουργίες adaptive κλπ, είναι, να δείχνει πόσο μπαταρία έχει. Έλεος δηλαδή. Αν βάλεις το DS4Windows v3.0.18 x64 σου λέει και την μπαταρία. Βλακεία που το Steam δεν το έχει κάνει ακόμα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από Berserk_GR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Berserk_GR είπε Φυσικά και εγώ το προτίμησα για το PC. Φοβερό χειριστήριο. Ακόμα και στο Steam αν πέσεις σε παιχνίδι που δεν το υποστηρίζει, κατεβάζεις το DS4Windows v3.0.18 x64 και παίζεις τα πάντα και χωρίς Steam. Τσίμπησα και ένα Bluetooth 5άρι και όλα τέλεια (δοκιμασμένο σε Win 10 64bit και Win 11). Για τα adaptive triggers αν θέλει ο κατασκευαστής των games μπορεί να του βάλει υποστήριξη αλλά και να μην έχει δεν με πειράζει καθόλου. Για γρηγορότερο φόρτισμα τσίμπησα και την βάση φόρτισης χειριστηρίων του Ps5. Αν κάποια στιγμή πάρω Ps5 ακόμα καλύτερα μιας που έτσι θα έχω 2ο χειριστήριο για παρέα ήδη ή για αλλαγή όταν αδειάζει η μπαταρία και βάση φόρτισης και για τα 2 αγορασμένη ήδη. Αν βάλεις το DS4Windows v3.0.18 x64 σου λέει και την μπαταρία. Βλακεία που το Steam δεν το έχει κάνει ακόμα. Το έχω δοκιμάσει, το ξέρω ότι το δείχνει, απλώς θα ήθελα να σε ενημερώνει in game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorg45 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Στις 20/4/2022 στις 5:58 ΜΜ, KostasKri είπε Αρχικά ποιος δεν έχει πρόσβαση στην κονσόλα του στο σπίτι για να συνδέσει το καλώδιο και δεύτερον ποιος θα αγοράσει το χειριστήριο του PS5 χωρίς να έχει PS5; Τι εννοεις ... Πολλα ατομα οπως και εγω το εχουμε για το pc, έχει πολύ καλό support 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα