Προς το περιεχόμενο

Δυνατότητα αναβάθμισης του DualSense controller του PS5 μέσω Windows

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για υπολογιστές που τρέχουν τα Windows 11 και την 64-bit έκδοση των Windows η οποία επιτρέπει την ενημέρωση του firmware των DualSense PS5 controller. 

Μέχρι πρότινος, η όλη διαδικασία απαιτούσε τη σύνδεση του χειριστηρίου με το PlayStation 5, κάτι που για πολλούς δεν ήταν εφικτό λόγω της θέσης που είναι τοποθετημένη η κονσόλα στο σπίτι, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που πολλοί δεν έχουν αγοράσει ακόμα την κονσόλα λόγω των γνωστών προβλημάτων διαθεσιμότητάς της. Το DualSense είναι συμβατό και με υπολογιστές, με τους οποίους μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth. Η εφαρμογή με την ονομασία “Firmware updater for DualSense wireless controller” είναι διαθέσιμη για κατέβασμα εδώ και όπως ισχύει και με το PS5, ο χρήστης θα πρέπει να τη συνδέσει με το PC του με ένα USB καλώδιο.

ps5app.webp.0b2d8686d2159236977c1a87e07b1a3f.webp

Το τελευταίο διάστημα η Sony έχει κάνει σημαντικά βήματα στην εύκολη αναβάθμιση του DualSense. Πέρσι η εταιρεία παρουσίασε μια νέα λειτουργία η οποία επέτρεπε τη manual ενημέρωση του firmware μέσα από τις ρυθμίσεις του PlayStation 5. Πλέον η εταιρεία δίνει μια επιπλέον επιλογή. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά ποιος δεν έχει πρόσβαση στην κονσόλα του στο σπίτι για να συνδέσει το καλώδιο και δεύτερον ποιος θα αγοράσει το χειριστήριο του PS5 χωρίς να έχει PS5;

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 6

10 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Αρχικά ποιος δεν έχει πρόσβαση στην κονσόλα του στο σπίτι για να συνδέσει το καλώδιο και δεύτερον ποιος θα αγοράσει το χειριστήριο του PS5 χωρίς να έχει PS5;

Εγω εχω τηλεχειρηστηριο PS5 και PS4 χωρις να εχω καμια απο τις κονδολες, το steam εχει native support για το Dualsense. 

• Like 16
  • Thanks 5

50 minutes ago, SuperUnknownn said:

Εγω εχω τηλεχειρηστηριο PS5 και PS4 χωρις να εχω καμια απο τις κονδολες, το steam εχει native support για το Dualsense. 

Υπόψη για οποίον ενδιαφέρετε. Μονο στο στεαμ. Στο gamepass, origin, epic κοκ εξαρτάται απο το καθε παιχνιδι. Γενικα πρεπει να κατεβάσεις ds4windows η dualsensex.

• Like 3
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, KostasKri είπε

να ξερεις δεν εχω ps5 και εχω το χειρηστηριο και εμπειρια σε ολα τα παιχνιδια ειναι πολυ καλυτερη και υπαρχουν λιγα παιχνιδια που υποστηριζουν και adaptive trigers αν δεν κανω λαθος νμζ το valhalla

35 λεπτά πριν, Mathews είπε

να ξερεις δεν εχω ps5 και εχω το χειρηστηριο και εμπειρια σε ολα τα παιχνιδια ειναι πολυ καλυτερη και υπαρχουν λιγα παιχνιδια που υποστηριζουν και adaptive trigers αν δεν κανω λαθος νμζ το valhalla

Δουλεύει το Adaptive Trigger στο PC?? 

2 ώρες πριν, KostasKri είπε

Εγώ έχω 2 χειρηστήρια, χωρίς να έχω την κονσόλα, τα πήρα για pc χρήση, οπότε αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο για την δική μας την περίπτωση. 

• Like 4

2 λεπτά πριν, Sakm είπε

Καλό νέο αυτό αλλά το καλύτερο θα ήταν να δώσει και τις τεχνολογίες του dual sense στο pc … trigger δόνηση hyper sense κτλ.

Υπάρχουν games στο pc που τα αξιοποιούν αυτά, στο χέρι του developer είναι. https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Controller:DualSense#Support_in_games

• Like 1

2 ώρες πριν, KostasKri είπε

Εγώ 

• Like 2

3 ώρες πριν, KostasKri είπε

Εγώ αγόρασα χειριστήριο του PS5 χωρίς να έχω τη κονσόλα. Το χρησιμοποιώ σε games όπως Dark Souls κι emulators για να παίζω παλιότερα παιχνίδια. Πίστεψε με, δεν είμαι ο μόνος που το κάνει αυτό καθώς ξέρω αρκετά τέτοια άτομα.

• Like 3

3 ώρες πριν, KostasKri είπε

Steam native υποστηριξη απο το dualsense

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...