QUETELABOGO Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλησπερα στην ομαδα ...εχω μια ερωτηση επειδη δεν ξερω πολλά απο αυτα ... οποίος μπορεί παρακαλώ να βοηθήσει με τις απορίες μου.... Πηρα εχθες ένα κινητό realme gt master edition το οποιο το έκανα και αναβάθμιση λογισμικού αλλα κανει 1 ωρα να φορτίσει ενα μικρό παιχνίδι απο το play store και επίσης να ανοίξει το YouTube την εφαρμογή δεν πιστεύω να οφείλεται στο ίντερνετ για το παλιο κινητό μια χαρα τα κανει χωρις θεμα.... τωρα του πηρα τηλέφωνο στην Mi.gr μου ειπαν οτι για να γινει αλλαγή πρεπει να ελεγχθεί απο το αρμόδιο τμημα τους πρωτα και μετα να γινει αλλαγή συσκευής δλδ μονο αν εγκρίνουν οτι οντως εχει πρόβλημα το κινητό.... η ερωτηση ειναι δεν εχω δικαίωμα με το DOA να κανω αλλαγη της συσκευής ειτε το εγκρίνουν ειτε οχι ? και επίσης για ποιο λογο γίνεται αυτο με το YouTube και η αργοπορία για να παρει μπρος ωστε να κατεβάσει μια εφαρμογή?
Dantε Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Προφανως και πρεπει να το ελεγξουν για να δουν αν εχει προβλημα. Δε πας εκει τη πρωτη βδομαδα και τα αλλαζεις σα ντοματες τα κινητα. Αρα δε σου καναν και αρνηση DOA οπως γραφεις στο τιτλο. Εφοσον εκανες αναβαθμιση,κανε μια επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Με άλλο ασύρματο δίκτυο έχεις δοκιμάσει; Μην αποκλείουμε την πιθανή ασυμβατότητα του μόντεμ με το τηλέφωνο.
angmar Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το DOA δεν είναι "νομοθέτημα", είναι υπηρεσία που προσφέρουν κάποια καταστήματα για να τσιμπήσουν πελάτες, αν το συγκεκριμένο κατάστημα δεν αναφέρει τίποτα για DOA σημαίνει ότι δε το προσφέρουν σαν υπηρεσία. Αν απ την άλλη έχουν φάτσα φόρα DOA με άμεση αλλαγή συσκευής μπας και ψαρέψουν κανέναν παραπάνω, τότε τράβα τους μια καταγγελία στον συνήγορο αφού δε ψήνονται να τηρήσουν αυτά που διαφημίζουν. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από angmar
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Το τηλέφωνό πλεον θεωρείται μεταχειρισμένο, τι doa λες;
mphxths Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Απορω αν μερικοι καταλαβαινουν τι σημαινουν τα γραμματα στο DOA. 1
umbrella co. Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καταγγελια στο ΣτΚ και θα ηρεμησουν ολοι.
GATE123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, QUETELABOGO είπε Καλησπερα στην ομαδα ...εχω μια ερωτηση επειδη δεν ξερω πολλά απο αυτα ... οποίος μπορεί παρακαλώ να βοηθήσει με τις απορίες μου.... Πηρα εχθες ένα κινητό realme gt master edition το οποιο το έκανα και αναβάθμιση λογισμικού αλλα κανει 1 ωρα να φορτίσει ενα μικρό παιχνίδι απο το play store και επίσης να ανοίξει το YouTube την εφαρμογή δεν πιστεύω να οφείλεται στο ίντερνετ για το παλιο κινητό μια χαρα τα κανει χωρις θεμα.... τωρα του πηρα τηλέφωνο στην Mi.gr μου ειπαν οτι για να γινει αλλαγή πρεπει να ελεγχθεί απο το αρμόδιο τμημα τους πρωτα και μετα να γινει αλλαγή συσκευής δλδ μονο αν εγκρίνουν οτι οντως εχει πρόβλημα το κινητό.... η ερωτηση ειναι δεν εχω δικαίωμα με το DOA να κανω αλλαγη της συσκευής ειτε το εγκρίνουν ειτε οχι ? και επίσης για ποιο λογο γίνεται αυτο με το YouTube και η αργοπορία για να παρει μπρος ωστε να κατεβάσει μια εφαρμογή? Για ορισμένα προϊόντα προβλέπεται η δυνατότητα εμπορικής αντικατάστασης λόγω DOA (αφορά αντικατάσταση προϊόντος με τεχνικό πρόβλημα κατά την παράδοση Dead-On-Arrival το οποίο σημαίνει ότι εξαρχής δεν είναι δυνατή η θέση του σε λειτουργία). Η δυνατότητα αυτή εφόσον παρέχεται από τον κατασκευαστή - πέραν ενδεχόμενων άλλων δικαιωμάτων σας – και ισχύει για 7 ημέρες. Στη περίπτωση λοιπόν που το προϊόν καλύπτεται από την υπηρεσία αντικατάστασης DOA και επιθυμείτε να την ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή διαδικασία εντός του προβλεπόμενου χρόνου. Για να εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα DOA όπου και όταν αυτή προβλέπεται από τον κατασκευαστή θα πρέπει να τηρείται η διαδικασία όπως ακριβώς την έχει περιγράψει ο κατασκευαστής. Σε κάθε περίπτωση, για να γίνει επιστροφή περίπτωσης DOA θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από το αντίγραφο του «Παραστατικού Αγοράς», να είναι σε άρτια κατάσταση, να συνοδεύεται με όλα τα παρελκόμενα του, να είναι εντός της προβλεπόμενης από τον κατασκευαστή χρονικής διάρκειας DOA και να συνοδεύεται από αναλυτική περιγραφή του προβλήματος.Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται από τον κατασκευαστή να έχει προηγηθεί η διάγνωση βλάβης και έγκριση αντικατάστασης από εξουσιοδοτημένο Service Center πριν από την έναρξη της διαδικασίας DOA, η τελευταία θα γίνεται δεκτή εφόσον έχει προηγηθεί η σχετική έγκριση του Service Center.Σημειώνεται ότι η διαδικασία DOA ενδέχεται να υπόκειται υπό την έγκριση του κατασκευαστή ακόμη και μετά από την παραλαβή του προϊόντος στο κέντρο διανομής μας και η αποστολή του προς επισκευή προϊόντος στο «service center».
ChrisN.S. Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Αν το έχεις αγοράσει ηλεκτρονικά μπορείς να υπαναχωρήσεις και να το επιστρέψεις πίσω σε 14 ημέρες χωρίς να δόσεις λογαριασμό σε κανέναν.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Αν το έχεις αγοράσει ηλεκτρονικά μπορείς να υπαναχωρήσεις και να το επιστρέψεις πίσω σε 14 ημέρες χωρίς να δόσεις λογαριασμό σε κανέναν. Εχει περάσει ενάμισης μήνας απο τότε που εκανε το ποστ οπότε οι 14 μέρες δεν ............
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Αν το έχεις αγοράσει ηλεκτρονικά μπορείς να υπαναχωρήσεις και να το επιστρέψεις πίσω σε 14 ημέρες χωρίς να δόσεις λογαριασμό σε κανέναν. Αστο εχουν περασει 50 μέρες απο τότε 😁
ChrisN.S. Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εχει περάσει ενάμισης μήνας απο τότε που εκανε το ποστ οπότε οι 14 μέρες δεν ............ 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αστο εχουν περασει 50 μέρες απο τότε 😁 Δεν πειράζει εξυπνοπούλια μου, θα το γνωρίζει για την επόμενη φορά
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Δεν πειράζει εξυπνοπούλια μου, θα το γνωρίζει για την επόμενη φορά Το κάνεις χειρότερο έτσι.
Nabuko Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Εμένα τώρα όμως που είδα το όνομα του ts μου κόλλησε αυτό
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Εμένα τώρα όμως που είδα το όνομα του ts μου κόλλησε αυτό Τρελό καρναβάλι ήρθες και πάλι με τον Αλκη Στέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα