HERTHAN Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Αλλαξε ενας θειος μου μπαταρια(εβαλε καινουρια) σε ενα Samsung S4 και του εβγαλε στην οθονη το συγκεκριμενο μηνυμα. Θα πρεπει να κανει κατι απο αυτα που του βγαζει? Ρωταω για να μην κανει κατι και χασει οτι εχει μεσα στο τηλεφωνο του η παθει καποια αλλη ζημια.
jim_p Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτο στην εικονα εινια το download mode των samsung και για να μπει εκει πρεπει να πατησει home + power + volume down ή μονο power + volume down (το s4 ειναι μοντελο που εχει και home button). Ο μονος σοβαρος λογος για να μπεις εκει ειναι να του βαλεις μια αλλη rom, γιαυτο και η προειδοποιηση, αλλα αυτο απαιτει να ειναι συνδεδεμενο στο pc και να τρεχει και το odin στο pc. Δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο μονος του Οποτε, το πιο πιθανο σεναριο μετα απο αυτο ειναι να εχει κολλησει μεσα το volume down και πατωντας το power για να τον πηγαινει κατευθειαν εκει. Οποτε τσεκαρε το volume down button. Σε φιλο μου ειχε κολλησει το volume up και τον πηγαινε σε recovery mode. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από jim_p 1
HERTHAN Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 59 λεπτά πριν, jim_p είπε Αυτο στην εικονα εινια το download mode των samsung και για να μπει εκει πρεπει να πατησει home + power + volume down ή μονο power + volume down (το s4 ειναι μοντελο που εχει και home button). Ο μονος σοβαρος λογος για να μπεις εκει ειναι να του βαλεις μια αλλη rom, γιαυτο και η προειδοποιηση, αλλα αυτο απαιτει να ειναι συνδεδεμενο στο pc και να τρεχει και το odin στο pc. Δεν νομιζω να εκανε κατι τετοιο μονος του Οποτε, το πιο πιθανο σεναριο μετα απο αυτο ειναι να εχει κολλησει μεσα το volume down και πατωντας το power για να τον πηγαινει κατευθειαν εκει. Οποτε τσεκαρε το volume down button. Σε φιλο μου ειχε κολλησει το volume up και τον πηγαινε σε recovery mode. Οχι δεν το εκανε μονος του. Τον ειπα να βγαλει και να ξαναβαλει την μπαταρια μηπως δεν του το ξαναβγαλει αυτο το μηνυμα.Τελικα το εκανε ετσι και δεν του το ξαναεβγαλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα