Προς το περιεχόμενο

Netflix: Η μεγάλη πτώση συνδρομητών φέρνει διαφημίσεις αλλά και προσπάθεια περιορισμού κοινής χρήσης μιας συνδρομής

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο μόνος λόγος που κρατάω το netflix είναι επειδή το μοιραζόμαστε και πληρώνουμε διά του τέσσερα.

και έψαχνα μια μικρή αφορμή για να το κόψω

νομίζω ότι θα την βρω πολύ σύντομα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 20/4/2022 στις 3:37 ΜΜ, AtiX είπε

Αυτά παθαίνουν όσες εταιρίες λειτουργούν με τις ορέξεις των μετόχων… τετραγώνισε τώρα τον κύκλο…

ΥΓ: μου κάνει εντύπωση που αρκετοί κράζετε το Netflix, κάτσε να κλείσετε και στις άλλες πλατφόρμες ένα-δυο χρόνια συνδρομητές και μετά να δω αν λέτε τα ίδια και για αυτές…

Eγώ πάντως, τόσα χρόνια στο piratebay και στο rarbg, δεν είχα κανένα πρόβλημα...

• Like 3

6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν το πλήρωνες θα είχες…

Ακριβώς. Αλλά αυτό που μετράει είναι η απροβλημάτιστη τηλεθέαση η ποικιλία και η αντοχή της πλατφόρμας στον χρόνο...

• Like 2

1 ώρα πριν, SeaLion είπε

Άντε να ΄ρθει το HBO MAΞ να ανοίξει λίγο το μυαλό μας!

Το μόνο πράγμα που ΔΕΝ κάνει η τηλεόραση σήμερα είναι το να ανοίγει το μυαλό των ανθρώπων.

• Like 2
  • Thanks 1

11 λεπτά πριν, Eloy είπε

Ακριβώς. Αλλά αυτό που μετράει είναι η απροβλημάτιστη τηλεθέαση η ποικιλία και η αντοχή της πλατφόρμας στον χρόνο...

Έχω ακούσει και για αυτά παράπονα, αν ο άλλος είναι παραπονιάρης…

Τα περισσότερα που έχει είναι σκουπίδια. 

3€ το μήνα και πολύ είναι. 

Όσο αυξάνονται οι συνδρομητικες υπηρεσίες τόσο θα φεύγει ο κόσμος προς τα δωρεάν. 

Με την οικονομική κρίση που υπάρχει και θα χειροτερεψει πόσοι θα πληρώνουν για netflix disney Apple nova ote Spotify ant1+ κλπ κλπ 

• Like 2
  • Thanks 1

43 λεπτά πριν, music_lover είπε

Το μόνο πράγμα που ΔΕΝ κάνει η τηλεόραση σήμερα είναι το να ανοίγει το μυαλό των ανθρώπων.

Ε ναι, ένας Σεφερλής δεν αρκεί, δεν βγαίνει η δουλειά! 

Εγω πληρωνω 3.5-4€/ μηνα για netflix καινειναι ισως τα καλυτερα € που πληρωνω καθε μηνα.

οι καφεδες που πεταω γιατι πλεον ο φρεντο δν πινεται πουθενα κοστιζουν περισσοτερο.

• Like 2

18 ώρες πριν, JimGer είπε

Όπως? Για τις σειρές που λες. Δεν αμφισβητώ απλά να δω τι έχεις στο μυαλό σου (και αν αξίζει να δω καμία)

Iron Fist που ο πρωταγωνιστής έρχεται σε 2ο ρόλο για χάρη του φεμινισμού. Space Force που υποτίθεται θα μας έφερνε μια γεύση από το παλιό The Office αλλά είναι τόσο αποστειρωμένο το χιούμορ του που μοιάζει με παιδική εκπομπή. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα παιδια

Εδω συνδρομη νετφλιξ μαζι με αλλα αλλους 3 οπως φανταζομαι πι περισσοτεροι.Τωρα τι ακριβως αλλαζει,ξερει κανεις;;Δεν θα μπορουμε πλεον να λειτουγουμε ετσι;;

Ειναι σιγουρο οτιβθα αλλαξει;;

• 3 μήνες μετά...

Παιδια πως μπορω να μην επιτρεπω να μου περνει λεφτα αυτοματα απο την καρτα; Την πατησα αρχες Καλοκαιριου την πατησα και τωρα με τον ιδιο τροπο. Μολις τελειωσει ο μηνας, αν βρει λεφτα στην καρτα θα μου παρει 14€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...