Προς το περιεχόμενο

Netflix: Η μεγάλη πτώση συνδρομητών φέρνει διαφημίσεις αλλά και προσπάθεια περιορισμού κοινής χρήσης μιας συνδρομής

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αν έχει τόσα θα είναι θαύμα.

Εσύ κάτι ξέρεις και μας το φέρνεις λάου λάου!!!!! Μολόγατα όλα!!! 🤪

Επεξ/σία από spysoumi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
2 minutes ago, spysoumi said:

Εσύ κάτι ξέρεις και μας το φέρνεις λάου λάου!!!!! Μολόγατα όλα!!! 🤪

Από πλευράς ποσότητας είχε αρκετά το Netflix όταν βγήκε Ελλάδα, μιλάμε για όλα όμως και Bollywood. 

Θα έχει αντίστοιχη ποσότητα το Disney+ ή το HBOMax? Καλώς ή κακώς ακόμα κι αν είναι όλα "διαμάντια", αν δεις ποσότητες Apple TV+ κακοφαίνεται άσχημα. Δεν σε κρατάει να πληρώνεις όλη τη χρονιά.

Μεγάλα προβλήματα που έχει ο κόσμος. Netflix μια υπηρεσία τελευταίας ανάγκης που ο κόσμος κράζει σαν να μην υπάρχει αύριο επειδή δεν έχει καλό περιεχόμενο τη στιγμή που η βενζίνη έχει πάει 2.15 και για το ρεύμα δίνει τα τριπλάσια συν το κλέψιμο του ενφια τόσα χρόνια. Αλλά ναι πρέπει να κράξουμε το Netflix. Σοβαρευτείτε κάποιοι φωνάξτε για πράγματα που όντως αξίζει να φωνάξεις πράγματα που είναι η επιβίωση μας για Netflix κάρτες γραφικών κτλ προϊόντα τελευταίας σημασίας άδικος κόπος οι ενστάσεις το 100% μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά. 

• Like 4
  • Thanks 2

Μη έχοντας (κυρίως) χρόνο για να δούμε ταινίες (πόσο μάλλον σειρές με μη αυτοτελή επεισόδια), έχουμε επιλέξει (ως οικογένεια) να κάνουμε συνδρομή 3-4 μήνες το χρόνο αθροιστικά: Χριστούγεννα, Πάσχα και 1-2 μήνες το καλοκαίρι με τις διακοπές των παιδιών. Αν αυξηθεί περαιτέρω η συνδρομή, οι 3-4 αθροιστικά μήνες θα γίνουν όχι παραπάνω από 3, πιθανότατα και 2. Από εκεί και πέρα, σε χαμηλότερες τιμές, περιμένουν στη γωνία το Apple TV (για κάτι πιο ποιοτικό, έστω και με μικρή ποικιλία), το Amazon Prime (ταινίες) και οσονούπω και το Disney Plus. Θα την ακούσει για τα καλά το Netflix, που νομίζει ότι έπιασε τον Πάπα από (...) και ρίχνει κάθε τόσο αυξήσεις.

• Like 1

Αν το Νετφλιξ αποφασισει να χρεωνει εξτρά, πολύ απλά θα το κόψω. Μοιραζομαι τον λογαριασμο με τον πατερα μου στην ελλαδα αλλά το πληρωνω μονο εγω. Αν θέλει ο πατερας μου να συνεχισει να βλέπει, ας ανοίξει δικό του.

Σκέφτομαι εδώ και καιρο να ανοιξω λογαριασμο σε Disney+ και νομίζω θα το κάνω. Στην Ελλάδα πάντως είστε πολύ τυχεροι με το HBO+. Μακάρι να μπορουσα να επαιρνα μια συνδρομη,  αλλά Uk είναι στο πακέτο του Sky που είναι κάτι σαν Nova και δεν έχω καμια διαθεση να δεσμευομαι με ετήσια συμβόλαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το να αρχίσει να βάζει ποιοτικό υλικό δεν παίζει ε? 

ελα ντε...και τη πιτα ολακαιρη..και το σκυλο..  ανεβάζουν και συνδρομές, κοβουν και το sharing...  εκει που έλεγες δε βαριεσαι λές ας το κοψω..

προσωπικά περιμένω disney +

Επεξ/σία από nosstrom

Οι υπολοιπες πλατφορμες ξερετε αν προσφερουν 4κ dolby vision/atmos?

Γιατι το νετφλιξ μονο αυτο το σωζει.Σε κατι cosmote tv μονο FHD stream εβρισκα ενω οταν το εβαλα δοκιμαστικο κατεληξα μετα απο 10 λεπτα να βλεπω ειδησεις στο σκαι μεσα απτην εφαρμογη.Τοσο βαρετο ηταν.

21 hours ago, Nakis93 said:

Ελάχιστες καλές σειρές και ακόμη λιγότερες επιλογές σε ταινίες (και το χειρότερο είναι ότι πολλές φορές αφαιρούνται κιόλας από την πλατφόρμα). Σειρές με φοβερές προοπτικές καταντάνε promotion political correctness ατζέντας και σιχαίνεσαι τη ζωή σου. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ημερομηνία για Disney+ στην Ελλάδα για μένα είναι απλά θέμα χρόνου να ακυρώσω την συνδρομή μου.

Όπως? Για τις σειρές που λες. Δεν αμφισβητώ απλά να δω τι έχεις στο μυαλό σου (και αν αξίζει να δω καμία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...