Snolly Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Netflix τιμή μετοχής 29/11/2021 : $660 20/04/2022 : $220 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 τελικα δεν ειναι μονο στην ελλαδα που μεγαλωνει μια εταιρεια και νομιζει οτι δεν την αγγιζει τιποτα γραφει τους πελατες της ,δεν φτιαχνει κατι καλο(περιεχομενο) , προσπαθουν αντι να φτιαξουν τις τιμες να τις χαλανε γιατι ειναι οι καλυτεροι και και βαζεις και διαφιμηση στο ενδιαμεσο ? ελπιζω πουθενα ....και και και και στο τελος ερχεται μια ωραια ημερα που λες εκλεισα . ισως παθει οτι επαθε καποτε μια μεγαλη εταιρεια βιντεο κλαμπ που δεν συνεργαστηκε μαζι τους . και βεβαια εκτος του οτι καβαλας το καλαμι ερχεται και ο ανταγωνισμος και εκει ειναι δυσκολο το πραγμα το σιγουρο ειναι οτι ο κοσμος θα πηγαινει μια εδω και μια εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamv123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, stathisoeo είπε Πότε έρχεται το hbo max και το Disney Plus Ελλάδα; Το disney plus έρχεται εδώ 14 Ιουνίου. Για το hbo max δεν υπάρχει ενημέρωση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Εγω του εχω ριξει ακυρο εδω και 1 μηνα και ειχα πατησει ακυρωση συνδρομης, αλλα τελικα αποφασισε να το κρατησει η μανα μου που το βλεπει και πλεον το πληρωνει με την δικη της καρτα.Την βλεπω και αυτην να την ακυρωνει αν ακριβυνει πολυ περισσοτερο, εντωμεταξυ πληρωνα 4 οθονες μονος μου αν δω οτι βαλουν καμια εξτρα χρεωση για να βλεπεις εκτος σπιτιου με τις υπολοιπες οθονες βλεπω να τρωνε ακυρο τουλαχιστον στο πακετο και να το γυρναω στην μια οθονη αφου βλεπει επι το πληστον η μανα μου.Οπως και να εχει την βλεπω να χανει κ αλλο εισοδημα περα απο συνδρομητες αν συνεχισει ετσι, τι φαση εχουν προσλαβει τους ιδιους οικονομολογους που εχουμε σαν χωρα δεν εξηγειται αλλιως τετοια εξυπναδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Quote Η μεγάλη πτώση συνδρομητών φέρνει διαφημίσεις αλλά και προσπάθεια περιορισμού κοινής χρήσης μιας συνδρομής Τα οποία θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερη πτώση συνδρομητών 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Antonis_V είπε Πέρα από την Disney+ έρχεται και το HBOmax το 2022 στην Ελλάδα (αν θυμάμαι καλά). Το Netflix, με 12 ευρώ, και το περιεχόμενο του είναι παντελώς απαράδεκτο. 6/7 στους 12 μήνες δεν αξίζει να το πληρώνεις. Mε το Disney+ που έχει πολύ μεγάλο "review" potential (για εμάς που έχουμε και παιδάκια) + ΗΒΟMax για κάτι πιο "ενήλικο" πιστέυω πως η Netflix θα έχει στο μέλλον τεράστια προβλήματα και θα ακολουθήσει τα "Blockbuster". Δεν είναι και τόσο καλά τα "Netflix Originals". 2 ώρες πριν, nyne είπε Hbo max σώσε μας... Που υπάρχει ανακοίνωση για HBO Max στην Ελλάδα ρε παιδιά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrosperan Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 5.99€ τον μήνα στο ετήσιο πακέτο το HBO Max όταν φτάσει στην Ελλάδα, 0 ευρώ ανά χρόνο ο ρωσικός ιχνηλάτης και ο (1336+1). Δεν θα έλεγα ότι είναι σε θέση να κάνει αλλαγές το Netflix τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Να το πω πάλι, τελειώνει το 12/12 μήνες συνδρομή. Πάμε σε 3μηνα διαδοχικά. Ένα τρίμηνο Netflix & Apple TV+ το επόμενο HBOmax & Disney+ κλπ Με τον τρόπο αυτό τα έχεις όλα και δεν πληρώνεις ένα κάρο λεφτά. Για αυτό και θα δώσουν μεγάλες εκπτώσεις σε όσους κάνουν ετήσιο (HBOmax), το ξέρουν ότι έρχεται αυτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalis8800 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μα είναι δυνατόν; Δε χορταίνουν από χρήμα; κάθε χρόνο το ακριβαίνουν. Μου φαίνεται θα αρχίσουμε πάλι τα τόρεντς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το netflix αλλά όταν θέλω να δω κάτι εγώ μόνος μου, όταν θα κάτσουμε με τη σύζυγο δε βγαίνει άκρη και με κουράζει απίστευτα να ψάχνω πάνω από 10 λεπτά για κάτι ποιοτικό που να αρέσει και στους δύο μας.. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Κοβουν απ'οπου μπορουν κι αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 ολα τα ponzi schemes καποια στιγμη καταρρεουν. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
despooked Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλα καποιοι περιεργοι περιμενουν με παθος απο το 2016 να πεσει η μετοχη του νετφλιξ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Εχω Netflix ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη μπορω να τη μοιραστω κ να πληρωνω τα μισα. Διαφορετικα θα ζησω κ χωρις αυτο δεν υπαρχει θεμα . Ε οι περισσοτεροι ετσι ειμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Το λες και ταφόπλακα για το νετφλιξ. Δεν πειράζει ομως... Για όλα υπάρχουν λύσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα