Markantonis Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Το teamviewer είναι δωρεάν; Και μπορώ να το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο σε ένα απομακρυσμένο pc/tablet/smartphone? Και να μπαίνω όποτε θέλω εφόσον είναι ενεργοποιημένο και συνδεμένο στο Ίντερνετ;
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Ναι* Ναι *Δωρεάν για προσωπική χρήση αλλά έχει και περιορισμό στο πόσες ώρες θα μπορείς να είσαι συνδεμένος τον μήνα, οπότε δεν είναι για μόνιμη σύνδεση. 2
Markantonis Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Ναι* Ναι *Δωρεάν για προσωπική χρήση αλλά έχει και περιορισμό στο πόσες ώρες θα μπορείς να είσαι συνδεμένος τον μήνα, οπότε δεν είναι για μόνιμη σύνδεση. Ελάχιστα τον μήνα, λίγα λεπτά. Αλλά θα μπορεί να είναι συνέχεια σε σύνδεση σε αναμονή; Ώστε όποτε θέλω να συνδέομαι αυτά τα λίγα λεπτά;
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Markantonis είπε [...]Αλλά θα μπορεί να είναι συνέχεια σε σύνδεση σε αναμονή; Ώστε όποτε θέλω να συνδέομαι αυτά τα λίγα λεπτά; Ναι, θα μπορεί. Δεν έχει περιορισμό στην αναμονή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα