sta2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Χαιρετώ το φόρουμ. Θέλει το φιλαράκι μου μια τηλεόραση μιας και πήρε ps5 στον 10χρονο υιό. Στο δωμάτιο θα μπει στα απόσταση 1.5 με 2 μέτρα. Δεν έχουμε ιδέα τι τηλεόραση να κοιτάξει ούτε από ιντσες, ούτε από χαρακτηριστικά. Τώρα στα 10 του χρόνια το παιδί δε ξέρω αν θα εκτιμήσει υψηλά Hz, HDMI 2.1 κτλ. Παρακαλώ κατατοπιστε μας 😁
umbrella co. Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Παρτε του μια απλη τηλεοραση 40'' full HD του παιδιου να ευχαριστηθει τα παιχνιδια του, ετσι ωστε εαν σπασει/χαλασει αργοτερα να μπορει να αντικατασταθει με κατι καλυτερο.
sta2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, umbrella co. είπε Παρτε του μια απλη τηλεοραση 40'' full HD του παιδιου να ευχαριστηθει τα παιχνιδια του, ετσι ωστε εαν σπασει/χαλασει αργοτερα να μπορει να αντικατασταθει με κατι καλυτερο. Κι εγώ κάτι τέτοιο του είπα αλλά είπαμε να ρωτήσουμε κάποιον που ξέρει. Να μη πάει δηλαδή σε κάποια 4κ της σειράς;
bill36 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, sta2 είπε Κι εγώ κάτι τέτοιο του είπα αλλά είπαμε να ρωτήσουμε κάποιον που ξέρει. Να μη πάει δηλαδή σε κάποια 4κ της σειράς; Θεωρητικα να παει γιατι το ps5 εκει θα αναδειξει τα χαρακτηριστικα του. Το δεκαχρονο αγορακι ομως δεν ενδιαφερεται αν θα τα βλεπει σε 4K με HDR ή σε FHD χωρις.Uncharted θελει να παιξει και FIFA. Ο μπαμπας ομως ειναι αλλο θεμα. Αν η τηλεοραση θα χρησιμευσει και σε αλλους ανθρωπους και για αλλα πραγματα πλην του gaming τοτε να δει κατι καλυτερο.4k με DolbyVision,120hz panel, VRR αλγοριθμοι κλπ κλπ. Εχει ενα σωρο τσιβιτσιλικια που "φτιαχνουν" την εικονα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Για να μπορεσει να διακρίνει το ανθρώπινο ματι 4Κ θέλεις τουλάχιστον 50 ". Τωρα, αν θελει η κονσολα να παίζει μόνο στο παιδικό δωμάτιο ας πάρει την μεγαλύτερη σε ίντσες στην φθηνότερη τιμή (Full HD) . Αν όμως την θέλει για σαλόνι ή άλλο χώρο, όπου κάνουν κι άλλοι χρήση της τηλεόρασης ας διαλεξει μια με χαρακτηριστικά που να εξυπηρετούν όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα